Sadece Merakk

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2004
    Erkek
    olay komik :D. yazımın bundan sorası Fmk için: günümüzde a.q a.k vs... şeyler gençlerimiz (bende gencim ama kullanmam , kullanacaksamda "senin ananının **********" derim :D. yanlis anlamayın örnek verdim) için bir samimiyet göstergesiymiş gibi algılanıyor. yani bir insan arkadaşına "naber lan ipne" diye bilir ama ipne= kendi cinsiyet mensubu biriyle cinsel münasebette bulunana derler. eger bu yazıyı baştan sona okudun ve buralarıda okuyosan helal olsun :D.

    HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    fmk haklısın katılıyorum sana .. daha html sayfa yapmasını bilmeyen kardeşlerimiz bile bu zamanda sitelere index atıyor.. index atmak hackerlik değildir.. ama ne yazıkki millet index atma derdinde :) .. veya trojan sokup msn almak derdinde.. daha derinlere inip farklı şeylerle uğraşanlar yok..

    :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zerkavi
    Zerkavi's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2005
    Erkek
    IT dünyası günümüzde gençlerin büyük bir merakı var bu merak oyunlardan sonra ıkıncı olarak bu hack olayları felan kendılerını geliştirmek için bence güzel bir merak lakin olay kafadan kopuyor bulunduğumuz ortamda millete hava atmak için yok site hackledim yok index bastım felan filan muhabbetleri site çökertenlerin çoğuda daha bilişim dili olarak kabul edilen ingilizceyi bilmiyor ve fso öğrenmek için gecesini gündüzüne katıyor birkac deface ne bileyim fso davs gibi yöntemlerle indexsi basıyor sonra kendini tatmin ediyor bende şunu dile getirmek istiyorum herkezin kanı hızlı akan çağda madem hacker olmak istiyorsunuz network öğrenin serverlere dalmanın yoluna bakın tcp/ip kurallarına hakim olalım telnet öğrenelim cisco ya hakim olalım portlar felan zaten bunlara sızacak kadar iyi isen inan gelecek ne ne iş yapacağım diye düşünmessin aranan adam olursun şirketler için ama şimdi ki gibi vakiti mns hack fso veya deface le uraşarak öldürüsen bi bok elde edemssin düşünsene bir iş görüşmesindesin adam soracak bilgisayarda ne derece iyisin cevap : abi manyak deface ederim fso basırım index basarım birde king onlinede manyak rütbeye sahibim :)

    Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2005
    Erkek
    VisualBoy haklısın

    Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zerkavi
    Zerkavi's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    ...
Toplam Hit: 1345 Toplam Mesaj: 17