Sadece Yazmak İstedim...
-
Biraz keyifsizim bugün. Günün yorgunluğu ve koşturmacalarımdan geride kalanlar koca bir hiç. Boşuna yaşıyor olmanın verdiği yükler birikti küfemde. Terasa çıktım, uzuuun zamanlardan sonra bir cigara sardım. Biraz soğuktu havalar ama semaver ateşinde ısındım, ısıttım. Dumanı gören geldi. 30 küsür metrekarelik terasımda 4 defa kurup 5 defa yıktık devleti. Ben saf temiz hava ile çektim dumanı içime. Öksürdüm, tıksırdım...
Herkes kendisini anlattı, avundu. Başkalarının mutluluk kırıntılarına el açtım. Onların gözünden güldüm. Onların sesinden haykırdım...
Bir başka acıyor lan sol yanım. İsimsiz eksikler listem dolu sonuna kadar ve her doğan güneş bir isim daha ekliyor sadece. Tükenmek, tükenmek dedikleri bu olsa gerek.
Şimdi evime, odama ve yatağıma gitmeliyim. Çift kişilik yatakta tek kişilik yalnızlığıma dönmeliyim...
Hayırlı geceler
-
Gördüğüm kadarıyla son 1 haftadır aynı dünyalarda yaşıyoruz hocam :)
-
bu aralar benim de üzerimde acayip bir ağırlık çöktü, konuşamıyorum, kelimeleri yutar oldum, konuşuyorum sanki sesim götümden çıkıyor, öyle kısık ki, neden bende bilmiyorum, adım atarken bile zorlanıyorum amk. (ne oluyor lan bana)
-
Usta sözüm vardı :)
Ne cemaatçiyim ne mason link bu :)
Bir kaç sayfa oku ne demek istediğimi anlarsın.
Ha tabi bi kaç sayfa okuyup salla gitsin diyeceksin yada cemaatçi kafası bu ne saçma diyeceksin ama şunu söyleyeyim bence dişini sık ve bunu bitir.
zeybekustasi tarafından 12/Kas/12 23:44 tarihinde düzenlenmiştir -
mevsim değişimi hacı zamanla geçer
-
sana yarıyo hocam kur yık devam :D
-
Kim bilebilirki; yüzümdeki sahte gülümsemenin altındaki düşüncelerimi? Soğuk havada kendime arkadan bakarken; yürüyüp giden bir insandan başkası var, üflediği sigaranın dumanındaki cevapsız soruların bıkmışlığı, kaçıp gitmek isteyipte dört bir yandan üstüne yürüyen insanların öfkesi var.
Vazgeçip herkezin istediği gibi olacağım, çırpınmayacağım artık sudan çıkan balıp gibi, istediğiniz yemeğe meze yapın beni ama unutmayın bütün öfkenizle tükettiğiniz beni..
manhyak tarafından 12/Kas/12 23:51 tarihinde düzenlenmiştir -
manhyak bunu yazdı
Kim bilebilirki; yüzümdeki sahte gülümsemenin altındaki düşüncelerimi? Soğuk havada kendime arkadan bakarken; yürüyüp giden bir insandan başkası var, üflediği sigaranın dumanındaki cevapsız soruların bıkmışlığı, kaçıp gitmek isteyipte dört bir yandan üstüne yürüyen insanların öfkesi var.
Vazgeçip herkezin istediği gibi olacağım, çırpınmayacağım artık sudan çıkan balıp gibi, istediğiniz yemeğe meze yapın beni ama unutmayın bütün öfkenizle tükettiğiniz beni..
Eyvallah hafız eyvallah
-
ne oldu la gene :D herkes öle olm bura tbt :D
bu arada ne oldu bizim işşş??
-
joe_black bunu yazdı
ne oldu la gene :D herkes öle olm bura tbt :D
bu arada ne oldu bizim işşş??
Pm atmıştım diye hatırlıyorum ama...
-
insan derin düşündüğünde hayattan soğuyo ölücezlan ölücez amk varmı ötesi.herşey bi yere kadar,bir gün ölmek için hergün yaşıyoruz varmı böyle bişey,hergün stres sıkıntı, istediğim manevi huzur sadece huzur başka bişey değil, yalnız kaldığımda tek dostum nargilem ,yakarım balkonumda oturur efkarlı efkarlı çeker dumanını savururum dumanını isyan edermişcesine:( ulan hayat ne boş ya:(
http://youtu.be/ONmZlVESYck