folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sahibinden.Com Alışveriş Tecrübesi Olanlar

Sahibinden.Com Alışveriş Tecrübesi Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

get ile ürün sattım
     sahibinden.com da
     onay geldi ödeme yapıldı kargolayabilirsiniz diyor ama alıcıya ulaşamıyorum.
     göndereyimmi ? 

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

Ne kadar süredir ulaşamıyosun ki

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

daha yeni ya telefonları kapalı sitede attığım msjlarada cvp alamıyorum. 3 gün süresi war. Acaba göndersemmi ?

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Shephard bunu yazdı:
    -----------------------------

daha yeni ya telefonları kapalı sitede attığım msjlarada cvp alamıyorum. 3 gün süresi war. Acaba göndersemmi ?

malı gönderirisin ardından sana malı geri gönderir sen o yuzden site sahibi ile iletişime geç

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

Biliyorum 3 gün süresi olduğunu olabilir işi vardır adamın parayı yatırdı gözüküyo diyosun ozaman 3. güne kadar bekle baktın hala haber yok göndermezsin zaten göndersende alıcı almazsa sana geri döner aldı diyelim onay vermesede onunda 3 gün hakkı var para otomatik hesabına geçer 3gün sonra bende öle oldu hep...beklemekte fayda var genede 3.güne kadar bekle ama mesaj at senden haber alamadığım için kargolamıyorum diye yoksa kötü yorum alırsın...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

blackemre bunu yazdı:

Biliyorum 3 gün süresi olduğunu olabilir işi vardır adamın parayı yatırdı gözüküyo diyosun ozaman 3. güne kadar bekle baktın hala haber yok göndermezsin zaten göndersende alıcı almazsa sana geri döner aldı diyelim onay vermesede onunda 3 gün hakkı var para otomatik hesabına geçer 3gün sonra bende öle oldu hep...beklemekte fayda var genede 3.güne kadar bekle ama mesaj at senden haber alamadığım için kargolamıyorum diye yoksa kötü yorum alırsın...

Kargo parasının girmeside var:D

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

EntelKoylu bunu yazdı:

blackemre bunu yazdı:

Kargo parasının girmeside var:D

Aynen hocam bide alet elektronik falansa tehlike kargocular pek sallamıyo ordan oraya top niyetine fırlatıyolar :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

:D kutuladım ben güzelce de şimdi kargo alıcı ödemeli adama hala ulaşamıyorum :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek
    bu konu lazım oldu

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abdullah_CAN
    Abdullah_CAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İkinci günün sonuna kadar bekle cevap vermezse konu aç sahibinden.com a onlar seni yönlendirir

Linux
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

hocam onay geldiyse hemen müşreti hizmetlerine bildir gönder derlerse gönder sahibinden gg gibi hızlı değil ama sonuçta çözüm üretirler kolay gele

Hayırlısı...
Toplam Hit: 1302 Toplam Mesaj: 11