Sahibinden.Com Alışveriş Tecrübesi Olanlar
-
get ile ürün sattım
sahibinden.com da
onay geldi ödeme yapıldı kargolayabilirsiniz diyor ama alıcıya ulaşamıyorum.
göndereyimmi ? -
Ne kadar süredir ulaşamıyosun ki
-
daha yeni ya telefonları kapalı sitede attığım msjlarada cvp alamıyorum. 3 gün süresi war. Acaba göndersemmi ?
-
Shephard bunu yazdı:
-----------------------------
daha yeni ya telefonları kapalı sitede attığım msjlarada cvp alamıyorum. 3 gün süresi war. Acaba göndersemmi ?
malı gönderirisin ardından sana malı geri gönderir sen o yuzden site sahibi ile iletişime geç -
Biliyorum 3 gün süresi olduğunu olabilir işi vardır adamın parayı yatırdı gözüküyo diyosun ozaman 3. güne kadar bekle baktın hala haber yok göndermezsin zaten göndersende alıcı almazsa sana geri döner aldı diyelim onay vermesede onunda 3 gün hakkı var para otomatik hesabına geçer 3gün sonra bende öle oldu hep...beklemekte fayda var genede 3.güne kadar bekle ama mesaj at senden haber alamadığım için kargolamıyorum diye yoksa kötü yorum alırsın...
-
blackemre bunu yazdı:
Biliyorum 3 gün süresi olduğunu olabilir işi vardır adamın parayı yatırdı gözüküyo diyosun ozaman 3. güne kadar bekle baktın hala haber yok göndermezsin zaten göndersende alıcı almazsa sana geri döner aldı diyelim onay vermesede onunda 3 gün hakkı var para otomatik hesabına geçer 3gün sonra bende öle oldu hep...beklemekte fayda var genede 3.güne kadar bekle ama mesaj at senden haber alamadığım için kargolamıyorum diye yoksa kötü yorum alırsın...
Kargo parasının girmeside var:D -
EntelKoylu bunu yazdı:
blackemre bunu yazdı:
Kargo parasının girmeside var:D
-----------------------------Aynen hocam bide alet elektronik falansa tehlike kargocular pek sallamıyo ordan oraya top niyetine fırlatıyolar :D
-
:D kutuladım ben güzelce de şimdi kargo alıcı ödemeli adama hala ulaşamıyorum :D
-
bu konu lazım oldu
-
İkinci günün sonuna kadar bekle cevap vermezse konu aç sahibinden.com a onlar seni yönlendirir
-
hocam onay geldiyse hemen müşreti hizmetlerine bildir gönder derlerse gönder sahibinden gg gibi hızlı değil ama sonuçta çözüm üretirler kolay gele