Sanal Alemde Duygu Akışı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kilometrelerce uzaklığın insanları hem ayıran,hemde yakınlaştıran yanı düşünüldüğünde aslında son derece enteresan.Hiç görmediğin tanımadığın,ne kişiliği ne karakteri ne dünya görüşü hakkında en ufak bir fikir sahibi bile olmadığın,hatta önyargılı bile baktığın biriyle karşılaşıyorsun ve bu karşılaşma aranızda var olan,son derece somut mesafeleri yok edip,sanki uzun yıllar birlikte yaşamışsın,sanki çok iyi tanıyorsun,hatta şu sıra muhtemelen beni düşünüyordur diyebilecek kadar ileri gidebileceğin bir yakınlık,bir duygu akışı.Bilim adamı değilim,bunu bilimsel terim ve teorilerle açıklamam da mümkün değil.Ayrıca bilimsel olması önemli ve gerekli de değil  zaten.Ama önemli olan birşey var,beni güldüren,düşündüren,hüzünlendiren,motive eden seven ve hatta önemli saydığım herşeyin önüne geçen bu duygusal hareket aşk.Uzaktan bakıldığında çok küçükmüş gibi gelen,çünkü o ve ben.Ancak oluşturduğu etkilere bakıldığında,teknolojik gereçlere bile kafa tutan,onları bile kendi etki alanına alan bir enerji.İki yüreğin iki bedenin ortak bir payda da birleştiği ve kombinasyonunun sonsuza denk düştüğü bir yoğunluk sevgi. 
         Bu öyle bir oluşum ki,yaşamın sıkıcı bezdiren, çekilmez monotonluğu içinde hem sizin için önemli olan biri var hem de siz kendinizi önemsiyorsunuz.Öylesine sizden biri,öylesine can oluyor ki,en yakınlarımıza olan düşkünlüğümüz ve endişelerimizin içine o da giriyor.Kafamızda bugüne kadar oluşturduğumuz,bütün en güzel,en iyi,en sıcak,en masum ,en mükemmel kısaca güzel olan herşey o oluyor.Onun sevindiğine seviniyor onun üzüldüğüne üzülüyor ona zarar verene düşman oluyorsunuz neredeyse.Bütün bunlar insana öz güven kazandırdığı gibi var olan özgüveninizi de geliştirmenizi sağlıyor.
        Sevmekten korkmadığımız, ama söylemekten utandığımız  saygının önemli umutların sonsuz olduğu bir birliktelik bizimki.O nedenle güzel o nedenle önemli.''Sevmek keman çalmaya benzer bilmeyenler kötü sesler çıkarır'' der usta çok doğru.Oysa yaşam birlikte ömür boyu bir armoniye dönüştürülebilir.Bizim yaptığımız gibi...

(  Elixir ! )

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Emre bir zamanlar öyleydi... Bu yazıyı ; Canımdan bile vaz geçtiğim , onun için kendimi heder ettiğim Dadaş bir kıza yazmıştım...

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ya elixir sen nasi her msj atisinda sayfa duzeninin annesi ile selamlasmayi beceriosun bi anlasam...

Ayrica sanal aalemde

Kiz = Hacker-Cani s1k1lm1s dalga gecen bi kiz- Ibne nin tekidir...

Erkek = Muhtemel Abaza...

O yuzden sanal ask fln hikaye :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Erkek

Elixir gerçekten güzel yazılar yazıyorsun da Musket' in dediği gibi sayfa düzenine daha bi önem versen çok daha iyi olur.

Musket öyle olmayan aklı başında çok kız ve erkek tanıyorum. Tabi senin genellemen doğru o da ayrı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek
    sokakta ararsanız sokak kızı bulursunuz. evde ararsanız ev kızı bulursunuz

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

netten aşk olmaz bence...
    aşkı tatmayan bunu aşk sanar sadece

şiir gibi oldu aq =)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thicksinch
    Thicksinch's avatar
    Erkek
    ir2 bunu yazdı:

netten aşk olmaz bence...
    aşkı tatmayan bunu aşk sanar sadece

şiir gibi oldu aq =)

topla da kitap yapak hajı. tirajin azına sıcarız .)

Egil! Hicbirsey olmeden yeralti degil!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkish1905
    turkish1905's avatar
    Erkek
    niçin netten asık olunmaz ki eger sen ona karsı bi hıyarlık yapmassan ve onunla gercekten bişile yasamak istiosan en güselli netten olurr dimi yanii

istemeden gelmişiz mecburen yasıyoruzz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşlar Sayfa düzenin'den bahsetmişssiniz.Ancak ben sayfa düzeninden pek fazla anlamıyorum... Yazı bana ait.Eleştri hakkıda size.. bunlar benim duygularım , hislerim , yaşadıklarım ,tecrübelerim... Siz bunları yaşamamış olabilirsiniz ve illakide yaşayacaksınız diye bişeyde yok... Ben yaşadıklarımı , hissettiklerimi aktardim..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

a.k ben boyle işin

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Net te pek sağlam aşkların olacağına inanmıyorum ama olmaz diye de iddaa edemem.

Elixir yazdıkların güzel şeyler, yazı güsel olmuş

*duygu yoğunluğundan sanırım.

Not late for nothing
Toplam Hit: 1225 Toplam Mesaj: 11