folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sanal Kredi Karti Olusturabilecegim Banka (Degisen Numarali)



Sanal Kredi Karti Olusturabilecegim Banka (Degisen Numarali)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    Delegado_Zero bunu yazdı

    aslinda bana ön ödemeli bir kart lazim ininal gibi birsey. icine para atacagim. youtube premium burada 11.99 € tr'de ise 2,56 eur. vpn ile tr üzerinden baglanip abone olup sadece o aldigim ön ödemeli kart numarasini girecegim. her ay tl olarak oradan düssün. ininal'e eft yapmak yurt disindan biraz sikintili baska alternatifte bulamadim.

    benim de durum öyle hocam ama istemedigim sey limit olayi.. Yani ininal karti tanimlasan bile max limit 750 tl ve o da sanirim aylik toplam limit. Türkiye'de bir yakinin vs varsa onun araciligi ile bu isleri yaptirabilirsin :) Ya da buradan bir müride söylersin hesabina yükler bi sekilde.. Ininal karti da bugün sok marketten aldim 5 tl'ye.

     

    hocam aslinda senin isini cash4web, revolut gibi sistemler de cözer. mesela cash4web icin anlasmali yerlere gidiyorsun sana kart numarasi son kullanma tarihi vs olan bir fis veriyor. internet alisverislerinde onu kullaniyorsun. sanirim ben de bu sekil yapacagim ama umarim döviz cevirilerinde sikinti yasamam.

    Edit: şimdi cash4web 25€ online satın aldım ve bana hemen bir kart numarası son kullanma tarihi ve cvv verdi. Onunla Hindistan lokasyonu üzerinden 129 rupi karşılığında YouTube premium üyeliğimi başlattım. 3 ay bedava sonrasında ödeme almaya başlayacak. 25€ ile iki yıl kullanırım ben bunu bir aksilik çıkmazsa. Ama bu sistem senin isini çözmez çünkü sadece Avusturya'da var galiba. Benzer birsey sizin orada da vardır herhalde. Veya revolut'u bir araştır istersen. 

    Delegado_Zero tarafından 29/Ara/19 04:30 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek

    İng'de sınırsız kart oluşturma var sanırım.

    Bir de aklıma geldi, mesela sanal kredi kartı oluşturduk, alışverişi yaptık ve kartı iptal ettik sonra. Ama aldığımız hizmetten memnun olmadık ve para iadesi istedik, o para ana hesaba iade olur mu acaba? 


    Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    @Delegado_Zero

    revolut'a baktim hocam, sanal kart olayi var ama nasil olusturabiliyorsn kac tane olusturabiliyorsun vs göremedim.. Ayrica böyle global sistem kredi kartlari pek hosuma gitmiyor benim. Mesela transferwise'in da kredi karti var ama onu da almam.. O yüzden ya isvicre'de sunulan bir hizmet ya da türkiye'de sunulan bir hizmet olmasi daha mantikli geliyor bana.

    @cuneyd evet hocam benim de anladigim ing'de var ve baya iyi diyorlar.. Ama suan isbankasi üzerinden devam edecegim. Olmazsa degistirecegim artik.. 

    Sordugun soru güzelmis :) cevabi ben de merak ettim


    Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Dişi

    Aradigin ozellikler vakifbankta var ama genel olarak tavsiye edecegim bir banka degil


    sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2012
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı

    Valla hocam sanal kart hemen hemen hepsinde var fakat değişmeli olmasından ziyade limitini anlık kapatıp açma yönünde düşünüyorlar herhalde.

    Ben de zamanında senin gibi düşünmüştüm ama istediğimi bulamayınca kolay yoldan limit açıp kapama yönüne gidiyorum.

    Enparada da sanal kart yok diye hatırlıyorum.

    Ama şöyle bir yazı gördüm:

    ING Sınırsız Sanal Kart Oluşturma

    ING bankasını kullanarak sınırsız sanal kart oluşturabilirsiniz fakat bunun için bir adet kredi kartına sahip olmanız gerekiyor.

    Kuveyt Türk Sınırsız Sanal Kart Oluşturma

    Kuvet Bank’da tıpkı ING gibi sınırsız sanal kart hizmeti sunuyor fakat burada da kredi kartı almanız gerekiyor.

    Denizbank Sınırsız Sanal Kart Hizmeti

    Denizbank diğer bankalar gibi tam sınırsız kart oluşturmaya izin vermiyor fakat bu banka ile haftada 7 adet sanal kart oluşturabilirsiniz.

    Ziraat Bankası Sınırsız Sanal Kart Hizmeti

    Ziraat Bankası sınırlama yönünden biraz Denizbank’a benziyor burada limitiniz yıllık 10 tane. Eğer Ziraat Bankası kullanıyorsanız sanal kart oluştururken dikkatli olmalısınız.

    Garanti Bankası Sınırsız Sanal Kart Oluşturma

    Garanti Bankası size kredi kartsız sanal kart oluşturma imkanı sağlıyor ve hiçbir limit koymuyor ! İstediğiniz kadar sanal kart oluşturabilirsiniz.

    Akbank Sınırsız Sanal Kart Oluşturma

    Akbank diğer bankalar gibi sınırsız kart hizmeti sunmakta ve bunlara ek yeni özellikler içermektedir. Örneğin sanal kart ile yaptığınız harcamalardan chip para kazanabilirsiniz. İş Bankası örneğinde de olduğu gibi sanal kartlarınızı Akbank mobil uygulamasından yönetebilirsiniz fakat kaldırma işlemini sadece müşteri hizmetlerini arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

     

     

     

    bende ziraat ve kuveyt var.

    ziraat bana 10 taneye kadar. kuveyt ise sadece 1 tane izin verdi bu olaya sadece bana özel mi onu bilemiyorum


    HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

    @Delegado_Zero

    revolut'a baktim hocam, sanal kart olayi var ama nasil olusturabiliyorsn kac tane olusturabiliyorsun vs göremedim.. Ayrica böyle global sistem kredi kartlari pek hosuma gitmiyor benim. Mesela transferwise'in da kredi karti var ama onu da almam.. O yüzden ya isvicre'de sunulan bir hizmet ya da türkiye'de sunulan bir hizmet olmasi daha mantikli geliyor bana.

    @cuneyd evet hocam benim de anladigim ing'de var ve baya iyi diyorlar.. Ama suan isbankasi üzerinden devam edecegim. Olmazsa degistirecegim artik.. 

    Sordugun soru güzelmis :) cevabi ben de merak ettim

    Aslında dünyada Avrupa amerika Asya lokasyonlarına uğruyorsan yada ticaret Vs ile ilgin varsa ufak seyahat olabilir revolut bitcoin yandex money google cüzdan gibi şeyler olacak işbankası da güzel ama ülkende o ülkeye gittiğinde paranı ülkenin çarşı pazarında çevireceksin havaalanında öpülmek saçma bişey.sanal kart olayı 2002 den bu yana garanti bonus kullanıyorum 2007 yılında fiziksel kartımı Hollanda dan tırtıklamaya kalktılar iptal ettirdim işlemi bunun düzgün sistemi güvenliği yokmu dedim sanatı var dediler öğrendik kullandık tabi şimdi garanti den nefret ediyorum aktifim ama kullanmıyorum işbankası ideal londra da bile güzel hizmet veriyor alo dedinmi Türkiye de gibi oraya göre yardım ediyorlar ve yurtdışında her bankamatikten en uygun yerel hizmeti anormal olmayan şekillerde alıyorsun internet gezen insanların hikayeleride buna benzer.sanal işbankası evet memnunum Tayvan dan Çin den Avustralya dan amerika dan sanal iş ile alışveriş yaptım olayı kendin hallediyorsun o kadar .


    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Aralık/2009
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

    Selamlar

    Ogrencilik yillarimda iste üniversiteli kampanyasi altinda 300-500 TL limitli bir kredi kartim vardi ama ögrencilik sonrasi pek kullanmadim ve haliyla kapanip gitti. Suan login de olamiyorum (eski telefon numarasini kullandigimdan).

    Is bankasinin sanal kart hizmeti vardi ve isime yariyordu.

    Simdi tekrar böyle bir seyler istiyorum. Enpara'yi eskiden aramistim, adresim türkiye'de görünmedigi icin acamiyoruz demislerdi. Ben bazen alisveris yaptigimda sanal kart olusturup onunla ödemek istiyorum. En kolay hangi banka ya da sistem veriyor.

    Ama bu sanal kart numarasinin da degismesini istiyorum. Yani karti olusturup islemimi yaptiktan sonra silecegim ve tekrar olusturdugumda bana baska bir kart numarasi verecek.

    Ininal Kart diye bir sey var ama bir türlü üye olamadim. Siteleri dogru dürüst calismiyor. O yüzden istedigimi verip veremeyecegini inceleyemedim..

    1000-2000 TL ye kadar limiti olan bir sey istiyorum varsa.. Yoksa isbankasini arayip hesabimi aktiflestirecegim tekrar.

    yapı kredi her sene değiştiriyor sanal kart nosunu diye biliyorum. Birde devamlı değişen sanal karta gerek yok. o sanal karta ne kadar alışveriş yapacaksan o kadar bir iki günlük  limit koyuyorsun alışverişini yapıyorsun ardından. yapmazsanda belirlediğin gün içinde o para yok oluyor kredi kartından sonra istesende yapamıyorsun tekrar limit belirlemen lazım.


    "Sen doğru dur, eğri belasını bulur"
Toplam Hit: 1948 Toplam Mesaj: 18
sanal kredi kartı açmak