Şarj Enteresanlığı
-
Hocalar Samsung Galaxy Gio s5660 model bir telefonum var
şimdi bu telefon şarjı doldurduktan sonra ben 1-2 saat filan sonra biraz kurcalıyınca hemen bitiyor kapanıyor fakat ilginç olan taraf şarja takınca dolmaya başlayınca dolu gösteriyor 10 dk sonrada şarj dolu diyor bunun sebebi sizce nedir ?
BEn dolu demesine rahmen çok kez sabah kadar şajda filan bıraktım ama dururm yine aynı nasıl düzeltebilirim ne yapmalıyım ? -
abi kısaca senin batarya yemiş o yüzden bataryanı yenisi ile değiştireceksin yada son bi umut bataryanın stat dosyalarını sileceksin onun için de marketten battery wipe diye aratırsan bulabilirsin belki bi umut bataryayı wipelarsan düzelebilir
Not : sorry for my turkish
-
Allah Allah batterry de wipeleniyormuymuş hiç bilmiyordum dur onuda bir deniyim o zaman ben bir umut olmadı yeni bir batarya alırım
-
SeRDaR bunu yazdı
Allah Allah batterry de wipeleniyormuymuş hiç bilmiyordum dur onuda bir deniyim o zaman ben bir umut olmadı yeni bir batarya alırım
aynı bataryadan kuzene aldım ggden 10 tl bişeydi kargoyla 15e felan geliyo al yani iyidir kullanırsın temiz
-
o programı kurdum birde öyle deniyeceğim olmassa alacağım bir batarya
-
benzer bi sorun başka marka modelde yaşamıştım,bataryanın ömrünün bittigini düşünüyordumki telefona firmware updatte yaptım düzeldi.
-
şarz
-
daha beter oldu sanki :)
-
Ekerci bunu yazdı
şarz
şarj
-
Bugün telefoncuya gittim adam bataryayı aldı şişe çevirir gibi çeviriyor dedi bu şişmiş göbek yapmış :) batarya nanay cebinde bile patlayabilir baktım harbiden öyle sonra sıfır bir batarya aldım bakalım
aklınızda bulunsun aynı sorunla karşılaşırsanız -
Benzer problem geçen sene 6600'daki BL-5C bataryada başıma geldiydi, o da aynen bariz göbek yapmış bi ayağı çukurdaydı telefoncuya sormadım bile, yol verdim kendisine.