Satılık ; Vodafone Mobile Connect Gprs/Edge/3G Destekli Modem
-
Arkadaşlar ürünün modeli K3715 Usb Stick Vodafone'un hediyesi ve sıfır ; ürün'ü kullanmadığımdan satıyorum..İstanbul içindeyseniz elden verebilirim
-
kaça satıyosun?
-
Alıcıysan yardmcı olabilirim hocam..senin kafanda ne var ? : )
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar ürünün modeli K3715 Usb Stick Vodafone'un hediyesi ve sıfır ; ürün'ü kullanmadığımdan satıyorum..İstanbul içindeyseniz elden verebilirim
-----------------------------bu teknoloji hakkinda hic bilgim olmadigindan soruyorum kardesim, bu sana hediye verilen usb stick ten biz nasil baglanicaz 3G li internete.Bu stickin icine simkart filanmi takiliyor veyahut senin adina kayit ettiriliyor ve internet faturasi filan mi geliyor ? Yani bunu aldigimizda hat gibi ustumuze filan mi alicaz faturasi icin veya nasil birsey oluyor aydinlatirsan cok sevinirim.
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bu teknoloji hakkinda hic bilgim olmadigindan soruyorum kardesim, bu sana hediye verilen usb stick ten biz nasil baglanicaz 3G li internete.Bu stickin icine simkart filanmi takiliyor veyahut senin adina kayit ettiriliyor ve internet faturasi filan mi geliyor ? Yani bunu aldigimizda hat gibi ustumuze filan mi alicaz faturasi icin veya nasil birsey oluyor aydinlatirsan cok sevinirim.
-----------------------------Hayır Hocam yapacağın herhangi bir işlem yok..kendine bir sim kart alıp modem'e entegre ediyorsun ; ve laptop'ında 3G hızında net'e bağlanıyorsun -
Yurtiçinde fiyatlandırma nedir bilmiyorum ama e-bay de buldum ; aynı ürünün siyah'ı http://cgi.ebay.com.sg/Vodafone-Huawei-K3715-USB-modem-brand-new_W0QQcmdZViewItemQQitemZ230349162344#ebayphotohosting
-
satmaya değmez al koy kenarda lazım olur...
-
kampanyasız satıs 199 ytl...
-
up
-
vodofoneye bulaşmayın derim
-
uppp