folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık 5 Adet Samsung Galaxy Tab E (T562)

Satılık 5 Adet Samsung Galaxy Tab E (T562)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar,

Turkcell'den hediye olarak gelen 5 adet Samsung Galaxy Tab E (T562) Satılıktır. (Beyaz Renk)

Ürünlerin faturası şirkette oldugundan onlar verilemeyecektir ancak seri nosu ile garanti işlemleri genpa tarafından yapılmaktadır.

Ürünler sıfır, jelatini dahi açılmamış cihazlardır.

http://www.teknosa.com/urunler/125045194/samsung-galaxy-tab-e-9-6-sm-t562-wifi3g-siyah-tabl (Piyasa Fiyatı burada 779 TL)

Hepsini toptan almak isteyenler, telefoncu bilgisayarcılar vs ticaret yapan arkadaslar için nakit fiyat 2.500 TL (komisyon ödenirse sahibinden.com ilanı açabilirim)

Tek tek alınırsa Fiyat 550 TL (komisyon ödenirse yine sahibinden.com ilanı açılabilir)

Ölücüler, pazarlıkçılar lütfen mesaj atmazsa sevinirim, fiyatlar bunlar.. İster satılsın ister satılmasın fazladan duruyor zaten.

Herkese iyi alışverişler...

streetw1se tarafından 18/Eyl/16 10:16 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam revizeye gitmen gerekebilir. Media mark ve birkaç firmada 600 lira altında fiyatlar var.

Hayırlı satışlar

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Erkek

samsung galaxy tab var elimde.. fakat fiyat sıfır ve garantili bir ürün için çok iyi.. tablet almak isteyenler kaçırmasın derim.

Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Hocam revizeye gitmen gerekebilir. Media mark ve birkaç firmada 600 lira altında fiyatlar var.

Hayırlı satışlar

600 altı dediğin 599 mediamarkt'ta.

Ki arkadaş onlardanda ucuza sattigi halde ve onlar gibi sifir sattigi halde neden revize ediyormuş?

Mediamarkt'ın verdigi garanti daha mi farkli?

Ya da o sitelerin kutsal bir yani mi var?

Bu yerli yersiz baltalama olayi da Tahribat'ta alışkanlık oldu.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı
    Easx bunu yazdı

Hayırlı satışlar

600 altı dediğin 599 mediamarkt'ta.

Ki arkadaş onlardanda ucuza sattigi halde ve onlar gibi sifir sattigi halde neden revize ediyormuş?

Mediamarkt'ın verdigi garanti daha mi farkli?

Ya da o sitelerin kutsal bir yani mi var?

Bu yerli yersiz baltalama olayi da Tahribat'ta alışkanlık oldu.

Okuduğunu düşündüğümden editliyorum. 

Easx tarafından 18/Eyl/16 12:05 tarihinde düzenlenmiştir

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Tahribatın, ürün satışı ile ilgili kurallarını okumuştum bir ara. Sanırım forum kurallarına da uygun bir satış. Fiyat bence iyi. Tabii pazarlık yok fiyatlar bunlar isteyen alır istemeyen almaz gibi katı bir tavırı da hiç bir zaman hoış karşılamam şahsım adına. Pazarlık her zaman her yerde vardır ve olmalıdır. Mesela 500 liram var diyen birine olmaz mı denilecek :)

İyi satışlar.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Tahribatın, ürün satışı ile ilgili kurallarını okumuştum bir ara. Sanırım forum kurallarına da uygun bir satış. Fiyat bence iyi. Tabii pazarlık yok fiyatlar bunlar isteyen alır istemeyen almaz gibi katı bir tavırı da hiç bir zaman hoış karşılamam şahsım adına. Pazarlık her zaman her yerde vardır ve olmalıdır. Mesela 500 liram var diyen birine olmaz mı denilecek :)

İyi satışlar.

Amacım baltalamak değildi hocam zaten onu açıkladım ama açıklama mesajı kalsaydı baltalamış olurdum :)

Ek olarak toplu fiyatta güncelleme olursa ben bile düşünebilirim :)

Easx tarafından 18/Eyl/16 14:52 tarihinde düzenlenmiştir

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

hayırlı satıslar 4glı tablet 500 tl ıyı fıyat bu arada yıldıza mı gırdın hacı nereye gırdın ıse hayırlı olsun 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

hayırlı satıslar 4glı tablet 500 tl ıyı fıyat bu arada yıldıza mı gırdın hacı nereye gırdın ıse hayırlı olsun 

yok hocam başka bir şirketteyim. yorumlar için teşekkürler, satış aktif akşamcılar için up olsun. herkese keyifli akşamlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

Arkadaşlar satış günceldir. İşlerin yogunlugu nedeni ilgilenemedim bu işle, sahibindene yeni koydum. Onaylanınca sahibinden.com linkini atarım.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-sifir-kutusunda-samsung-tab-e-9.6-t562-363085663/detay

Link eklendi, komisyon ve kargo dahil 555 TL olarak ayarladım fiyatı.

streetw1se tarafından 11/Kas/16 09:52 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

Satış günceldir, son 3 adet.

Toplam Hit: 1326 Toplam Mesaj: 11
samsung tablet