Satılık 5 Adet Samsung Galaxy Tab E (T562)
-
Merhaba Arkadaşlar,
Turkcell'den hediye olarak gelen 5 adet Samsung Galaxy Tab E (T562) Satılıktır. (Beyaz Renk)
Ürünlerin faturası şirkette oldugundan onlar verilemeyecektir ancak seri nosu ile garanti işlemleri genpa tarafından yapılmaktadır.
Ürünler sıfır, jelatini dahi açılmamış cihazlardır.
http://www.teknosa.com/urunler/125045194/samsung-galaxy-tab-e-9-6-sm-t562-wifi3g-siyah-tabl (Piyasa Fiyatı burada 779 TL)
Hepsini toptan almak isteyenler, telefoncu bilgisayarcılar vs ticaret yapan arkadaslar için nakit fiyat 2.500 TL (komisyon ödenirse sahibinden.com ilanı açabilirim)
Tek tek alınırsa Fiyat 550 TL (komisyon ödenirse yine sahibinden.com ilanı açılabilir)
Ölücüler, pazarlıkçılar lütfen mesaj atmazsa sevinirim, fiyatlar bunlar.. İster satılsın ister satılmasın fazladan duruyor zaten.
Herkese iyi alışverişler...
streetw1se tarafından 18/Eyl/16 10:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam revizeye gitmen gerekebilir. Media mark ve birkaç firmada 600 lira altında fiyatlar var.
Hayırlı satışlar
-
samsung galaxy tab var elimde.. fakat fiyat sıfır ve garantili bir ürün için çok iyi.. tablet almak isteyenler kaçırmasın derim.
-
Easx bunu yazdı
Hocam revizeye gitmen gerekebilir. Media mark ve birkaç firmada 600 lira altında fiyatlar var.
Hayırlı satışlar
600 altı dediğin 599 mediamarkt'ta.
Ki arkadaş onlardanda ucuza sattigi halde ve onlar gibi sifir sattigi halde neden revize ediyormuş?
Mediamarkt'ın verdigi garanti daha mi farkli?
Ya da o sitelerin kutsal bir yani mi var?
Bu yerli yersiz baltalama olayi da Tahribat'ta alışkanlık oldu.
-
Florenzi bunu yazdıEasx bunu yazdı
Hayırlı satışlar
600 altı dediğin 599 mediamarkt'ta.
Ki arkadaş onlardanda ucuza sattigi halde ve onlar gibi sifir sattigi halde neden revize ediyormuş?
Mediamarkt'ın verdigi garanti daha mi farkli?
Ya da o sitelerin kutsal bir yani mi var?
Bu yerli yersiz baltalama olayi da Tahribat'ta alışkanlık oldu.
Okuduğunu düşündüğümden editliyorum.
Easx tarafından 18/Eyl/16 12:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Tahribatın, ürün satışı ile ilgili kurallarını okumuştum bir ara. Sanırım forum kurallarına da uygun bir satış. Fiyat bence iyi. Tabii pazarlık yok fiyatlar bunlar isteyen alır istemeyen almaz gibi katı bir tavırı da hiç bir zaman hoış karşılamam şahsım adına. Pazarlık her zaman her yerde vardır ve olmalıdır. Mesela 500 liram var diyen birine olmaz mı denilecek :)
İyi satışlar.
-
kazasker1 bunu yazdı
Tahribatın, ürün satışı ile ilgili kurallarını okumuştum bir ara. Sanırım forum kurallarına da uygun bir satış. Fiyat bence iyi. Tabii pazarlık yok fiyatlar bunlar isteyen alır istemeyen almaz gibi katı bir tavırı da hiç bir zaman hoış karşılamam şahsım adına. Pazarlık her zaman her yerde vardır ve olmalıdır. Mesela 500 liram var diyen birine olmaz mı denilecek :)
İyi satışlar.
Amacım baltalamak değildi hocam zaten onu açıkladım ama açıklama mesajı kalsaydı baltalamış olurdum :)
Ek olarak toplu fiyatta güncelleme olursa ben bile düşünebilirim :)
Easx tarafından 18/Eyl/16 14:52 tarihinde düzenlenmiştir -
hayırlı satıslar 4glı tablet 500 tl ıyı fıyat bu arada yıldıza mı gırdın hacı nereye gırdın ıse hayırlı olsun
-
hipokondriyak bunu yazdı
hayırlı satıslar 4glı tablet 500 tl ıyı fıyat bu arada yıldıza mı gırdın hacı nereye gırdın ıse hayırlı olsun
yok hocam başka bir şirketteyim. yorumlar için teşekkürler, satış aktif akşamcılar için up olsun. herkese keyifli akşamlar.
-
Arkadaşlar satış günceldir. İşlerin yogunlugu nedeni ilgilenemedim bu işle, sahibindene yeni koydum. Onaylanınca sahibinden.com linkini atarım.
Link eklendi, komisyon ve kargo dahil 555 TL olarak ayarladım fiyatı.
streetw1se tarafından 11/Kas/16 09:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Satış günceldir, son 3 adet.