folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Android Uydu Alıcı (Reviever)



Satılık Android Uydu Alıcı (Reviever)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek

    Slm arkadaşlar (size de selam ölücü kardeşler :)

    uzun süredir aktif olarak KULLANMADIĞIM Atlanta g5 mini cihazımı satıyorum.

    Bugün kutusuna bakınca farkettim 12 sinde garantisi dolmuş. Ben kullanırken hiç arıza yaşamadım. Donup da kitlendiğini takıldığını falan hatırlamam. 

    Söylediğim gibi aktif olarak kullanmadım zaten, yıpranmamış cihazdır. WIFI dahili vardır. Bluetooth yoktur.

    Şimdi burada ilan satarken adettir genelde samimiyetimizden kaynaklı kendi cihazlarımızı gerekirse buradaki arkadaşlarımızdan değersiz kılar objektif olarak yorumumuzu yaparız. Açıkcası cihaz çift çekirdekli ve 1gb ramli bir cihaz. Bilgisayar gibi bir internet deneyimi yok açıkcası, biraz daha yavaş ve kumanda dolayısı ile kullanımı biraz daha zor. Ben hiç mouse bağlamayı denemedim. IP tv olarak gayet güzel çalışıyor hatta Atlanta firması sürekli IP listesini yeniler uydu olmasa bile yerli kanallar genelde iptv den de izlenir ama ben çok kullanmadım açıkcası ama çalışmasınde hiçbir sorun yok. Bağlantı iyi ise izlediğim kadarı ile güzel görüntü veriyor. Android olduğu için 4.2 destekli her uygulamayı açar. Facebook u ben pek açamadım. Giriş ekranında kaldı. Birkaç sefer denedim giremedim daha da uğraşmadım. Sopcast izlemiştim birkaç sefer. Hatırladıklarım bu kadar. Olabildiğinde objektif yorum yapmaya çalıştım. Burada yüz yüze olmasak da diğer sitelerden daha fazla bir samimiyet var her ne kadar hiçbir toplantıya gidemesem de :D  

    Uzun lafın kısası 500tl gibi abartı bir sıfır fiyatı var. 350tl idi sahibinden.com geçen en ucuz gördüğüm. 300tl ye sahibinden.com a ilan açtım burayada son olarak 250tl den bırakıcam. 

    Üyeliği benden önce olana kefil göstermesi şartıyla önce kargo yaparım. Benden sonra olan için önce para sonra kargo . E artık o kadar da forsumuz olsun senelerdir aktif yazar olmasam da hep buralardayım. 

    Neyse sahibinden.com a yeni koydum ilanı onaylanmadı henüz. Resimleri de buraya atıyorum. Herkese iyi geceler.

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-uydu-ekipmanlari-satilik-adroid-uydu-alicisi-atlanta-g5-mini-471453735/detay/

    Liquid tarafından 17/Ağu/17 21:21 tarihinde düzenlenmiştir

    İmzalamazsam ne olcak?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Haziran/2007
    Erkek

    Hocam pek anlamam da evde tivibu var bi boka yaramıyor bizim binada çanak yok bizde çözüm olarak tivibu aldık internetten çekiyor şimdi biz bu cihazı alsak hangi kanalları izleyebiliyoruz 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek

    tvbu dediğin iptvbu ise yine internet üzerinden izlemeni sağlıyor ve serverları tahminimce kendi serverlarıdır. Bu sebeple takılma donma çökme olayları kullanmadım ama daha azdır. Sonuçta parayla satıyorlar. Şimdi bu cihazı alırsan da kendin kanal listesi yüklersen tvbu daki gibi garanti olmaz. Kanalda bakım vardır atıyorum kapatır yayanı kalırsın öyle... He dersen ki ip tv üyelik alıp digiturk falan izlicem onların serverları artık ne kadar stabil ise o kadar izlersin. Yani sorun cihazdan değil de izlemeye çalıştığın kaynağın ne kadar ayakta kalacağı ile alakalı o yüzden tvbu en azından resmi bir şirket ve dışarıdan alacağın her kaçak yayından daha garantidir. 

    Bendeki uydu alıcı genelde bilgisayar bağlamayla uğraşmak istemeyenler için. küçük kutu bağlıyayım o işimi görsün iptv yada cccam serverdan izliyeyim diyenler için anlıcağın. Tvbu da sadece kaçak yayınları izleyemezsin ama bu cihazla dediğim gibi iptv üyelik satın alırsan digitürk dahil tüm kanalları serverın kalitesine göre izleyebilirsin. Birde Atlanta firması cihaz içinde kurulu olan IPTV programını 2 senedir eksiksiz güncelliyor. Uydudaki ulusal kanallar hep var ve denediğim zamanlarda çalışıyordu ama oturup da saatlerce günlerce iptv izlemedim. Dediğim gibi server ayakta kaldığı sürece sorunsuz izlersin.

     

    Liquid tarafından 18/Ağu/17 10:23 tarihinde düzenlenmiştir

    İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Kısmet değilmiş. raspberry pi ile yaptım openElec sistemi :(

    UP


    Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2005
    Erkek
    DuPi bunu yazdı

    Kısmet değilmiş. raspberry pi ile yaptım openElec sistemi :(

    UP

    o nedir hocam tam olarak?


    İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 1827 Toplam Mesaj: 5
satılık uydu alıcı reciever atlanta g5 mini