Satılık Beats By Dr Dre Studio.
-
Arkadaşlar ürün orjinaldir ve çok az kullanıldı .. güç kapatma tuşunun ordaki Beats logosu yerinden çıkmış ve sallanıyor ben sabitleyemedim ama cihaz ın teknik kısmına bi sorun teşkil etmiyor .. fiyat olarak 200 tl düşünüyorum , istanbul içi elden teslim edebilirim .
Foto çıkmadı bi türlü şöyle bi url vereyim .
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10703844_568996093231576_2260763566376276032_n.jpg?oh=8476204ad13056dea6dbf5b684ef1c6a&oe=55413363 -
UP UP
-
Keske trde olsamda alsam.hastasiyim bu kulakliklarin
-
peder çine gittiğinde aldı. orda çakmasını bulmuş 100 liraya :) baya iş görüyor. çakması bile kaliteli :D
-
ürün bende de kutusu,paketi ve 2 kablosu ile mevcut.
hiç bir hasarı kusuru yok,sadece düşen bazı vidaları oluyor zamanla onlar yerine ince saat vidası taktım o kadar.
aklınızda bulunsun saat vidaları uyum sağlıyor. -
sorunlu kısmın fotoğrafını koyar mısın, şekillendiremedim ben tam olarak
-
XpertVision bunu yazdı
sorunlu kısmın fotoğrafını koyar mısın, şekillendiremedim ben tam olarak
-
up
-
ben alacaktım da vazgeçtim yanlış anlama senle alakalı değil, 2. el ürün almaya alışık değilim, bir up yaparak konuna yardımım olsun. Bir de tavsiye vereyim hani ürünün orjinalse, nerden aldığına dair fatura fiş tarzı şeyleri koyarsan bu tarz ürünleri daha kolay satarsın. iyi satışlar.
-
XpertVision bunu yazdı
ben alacaktım da vazgeçtim yanlış anlama senle alakalı değil, 2. el ürün almaya alışık değilim, bir up yaparak konuna yardımım olsun. Bir de tavsiye vereyim hani ürünün orjinalse, nerden aldığına dair fatura fiş tarzı şeyleri koyarsan bu tarz ürünleri daha kolay satarsın. iyi satışlar.
Eyvallah hocam , elimde case i var sadece .. kutu vs. yok , ürün dubaiden geldi .. alan arkadaş önce inceleyip deneyebilir ve orjinalliğini de sorgulatabilir zaten .. ürünün bahsettiğim hatasını gökcan giderdi sağolsun : ) .. ilan haala aktif durumda .
-
up