Satılık Edimax Usb Wireless 802.11B/G
-
komşuyla ortak internet kullanmak için aldık sonra kullnmadan sorun çıktı ben internetten aldığım için elimde kaldı aldığım fiyata 22 liraya vereceğim fatura tarihide 15 gün önceye ait 2 yıl garantisi var. sıfır. fatura benim adıma ilgilenenlere elden vermeyi tercih ederim kargoyla pahalıya gelir çünkü ev okmeydanında mecidiyeköy de falan teslim ederim alan olursa
-
10 Çalışır Cebite getiririm dersen :R
-
7318 mi ?
-
hayır 7316 arkadaşım
-
15 lira + kargo bana ait;?
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------madem kargolu olacak sana ucuz yollu kargo şirketim var tanıdığım indirim li gelecek. 22 olsun kargo bana ait olsun
-
işin görülsün diye öyle dedim 22 mi çingen pazarlığı gibi iş yapmam tek fiyat sölerim dostum bide arasla mng den başkasından almam :)
-
kardeş cingene pazarlığı değil aldığım fiyat bi de kargo verecem insaf et sende. ayrıca eline ulaşmazsa ben sorumluyum korkun varsa ayıpsın yani
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------Gayet mantıklı bir teklif. Niye kabul etmiyorsun onu anlamadım.:)
22 ytl aldım diyorsun, adamdan 50 ytl+kargo benden demesini mi bekliyorsun...
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------Gayet mantıklı bir teklif. Niye kabul etmiyorsun onu anlamadım.:)
22 ytl aldım diyorsun, adamdan 50 ytl+kargo benden demesini mi bekliyorsun...
-----------------------------ya ürünü kullnmadım ayrıca 7 lira dan fazlaya kargoya verecek ben yollayayım bana ver diyorum.
-
saol dostum tamam almıcam konunu baltalamım senin hayırlı satıslar