Satılık Fujitsu AH532 Notebook

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Beyler TOBB Universitesinde gecen sene bana okuldan verilmiş olan notebooku satmak istiyorum. 4 sene sonra okula geri vermediğimde 150tl bayılacam o ayrı konu :). 

Garanti durumu şöyle üni içerisindeki servise yolllanıyor ve onlar yaptırıyorlar.1 senelik cihaz hiç bir çiziği kırığı sorun yok tertemiz. 

Özellikleri netteki ah532 ile aynı değil aşağıdaki gibidir.

Intel Core i5-3210m işlemci

2.50 GHz işlemci Hızı

4 Gb Ram

300 GB HDD

Intel HD 4000 Grafik Kartı

DDR3 SDRAM

3.3 kg, 15.6 inç,Siyah

Windows 7 İşletim sistemi

5 Saat Batarya Ömrü

Dediğim gibi temiz ve az kullanılmış bir cihaz.General Mobile Discovery tel almak istiyorum.Paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum.

Fiyat olarak 650 TL istiyorum.Sanalpazar üzerinden satış ile taksit yapılabilir.

(Fotoğraf çekecek cihazım şu anda yok ciddi alıcılara oda arkadaşım gelince cihazıyla çekip atabilirim.)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Ankara içi elden 600 liraya verebilirim. Ayrıca okula 100dolar vereceğimi öğrendim vazgeçmek üzereyim.Son up. Cihaz gayet iyidir bu fiyata söylemesi benden neredeyse hiç kullanmadım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hayırlı satışlar.

nakidim olsa düşünmem alırdım hemen. sıkışık durumdayım şuan. elimdeki laptobu satabilirsem alırım ama. tabi sen o arada satmaz yada vazgeçmezsen.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

resim atabilme imkanı varmı?

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Hayırlı satışlar hocam madem discovery almak için makinayı satıyorsun 1 aylık discovery ile takas yaparmısın?

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Elimdeki laptopu uygun hesaplayak takas edelim ustunu nakit oderim. Sonucta sana da laptop lazim olur illa ki.

Uyarsa pm atarsin yarin detaylari konusuruz. Yola cikacam bugun donus yapamam yarina kadar

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    kabadayi09 bunu yazdı

Hayırlı satışlar hocam madem discovery almak için makinayı satıyorsun 1 aylık discovery ile takas yaparmısın?

hocam üstüne 4gb ise 200 lira 16 ise 150 daha istemek durumunda kalırım malesef.ben bir günlük kullanılsa dahi 2.el bir ürün fiyatının %75inden fazlasına satılamayacağını düşünüyorum kendi satışımda da bu rakamlar dahilinde hareket ettim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

cihazı 630 liradan öğleden sonra satıyorum beyler teklifleriniz için teşekkür ederim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

cihazı 630 liradan öğleden sonra satıyorum beyler teklifleriniz için teşekkür ederim.

630 a Hiç durma hemen sat derim.. bi aksilik olursa 450 TL ye alırım nakit. kargoda bana ait. düşünürsen pm ile dönüş yap.

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    ProBilisim bunu yazdı
    whopper bunu yazdı

630 a Hiç durma hemen sat derim.. bi aksilik olursa 450 TL ye alırım nakit. kargoda bana ait. düşünürsen pm ile dönüş yap.

Hocam satıldı zaten kusura bakma ilanı kapatmayı unuttum.5 talibi vardı fiyatından yakınmayan.Görsen pcyi sende etmezdin :W

Toplam Hit: 1244 Toplam Mesaj: 11