Satılık Laptop
-
Merhaba hocalar 1 sene boyunca kullandığım laptobumu satıyorum temiz bir cihazdır herhangi bir sıkıntısı kesinlikle yoktur her işimde kullanabiliyorum şuan bilgisayar programcılığı okumaktayım.Fiyat linktekiyle aynıdır.Ssd yi istemezseniz düz 1000 tl olur.İstanbulda elden satış veya şehir dışına önce havale sonra kargo şeklinde gönderim yapılır. Alacak olan olursa hayırlı olsun..
Sahibinden İlan no: 216880673
-
Up olsun
-
İyi satışlar. Piyasasını / 2. el fiyatını bilmiyorum. Belki de gerçekten iyi fiyattır fikrim yok.
Ancak sahibinden sitesine verdiğiniz ilanla aynı fiyat demişsiniz.
Bildiğim kadarıyla TBT ilanlarında %30'luk bir indirim (ya da diğer yerlerde verdiğiniz ilanlardan daha düşük fiyat) yapmanız gerekiyor.
Tekrar iyi atışlar.
-
kazasker1 bunu yazdı
İyi satışlar. Piyasasını / 2. el fiyatını bilmiyorum. Belki de gerçekten iyi fiyattır fikrim yok.
Ancak sahibinden sitesine verdiğiniz ilanla aynı fiyat demişsiniz.
Bildiğim kadarıyla TBT ilanlarında %30'luk bir indirim (ya da diğer yerlerde verdiğiniz ilanlardan daha düşük fiyat) yapmanız gerekiyor.
Tekrar iyi atışlar.
Tbt ye özel fiyat demedikçe bir sıkıntı olmuyor ve öyle bişi demedim.Teşekkürler :)
moustache tarafından 19/Haz/15 16:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Bi up daha akşamcılar da görsün
-
-
ANZAK bunu yazdı
Ekran karti gt 525m sanirim
Evet hocam
moustache tarafından 20/Haz/15 00:39 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam ürününü resmini çekip koyma şansın yokmu ?
-
zamazingo bunu yazdı
hocam ürününü resmini çekip koyma şansın yokmu ?
Hocam yarın eklerim
-
satıldımı ?
-
network bunu yazdı
satıldımı ?
sen böyle sorunca bende merak ettim şimdi. hem merakım gider hemde konuya up olsun