folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Logitech MOMO Direksiyon Seti!!

Satılık Logitech MOMO Direksiyon Seti!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Logitech  Momo Racing Force FeedBack Wheel 

satılıktır arkadaşlar...ürün 1 yıl önce alınmış olup çok az kullanılmıştır ve bir arkadaşımdan hediye geldiği içn satmıyordum..fakat paraya çok sıkıştığım için satma gereği duydum...Tarafımdan kullanıldı ve malına değer veren biri olduğum için çok narin kullandım :D

öncelikle;

- Ürün kutusunda teslim edilecektir..

-Ürün neredeyse sıfır

-Ürünün plastik kalitesi yüksek oldugundan kırılgan bir yapısı yok ;)

KUTU İÇERİĞİ
    *
    Direksiyon sistemi
    * Pedal sistemi
    * Sürücü ve yazılım içeren CD
    * Güç kablosu

ekstra bilgi;

Ürün, pedal sistemi ve direksiyon olmak üzeri iki ayrı parçadan oluşuyor. Direksiyon simidi kaymayan özel bir malzemeden imal edilmiş. Bu yüzden en heyecanlı oyunlarda bile kontrolu kaybetmiyorsunuz. Ayrıca, gerek direksiyon gerekse pedal sistemi kaliteli plastikten ve iyi bir işçilikle imal edilmiş. Direksiyonun ortasında üçü sağ, üçü de sol tarafa olmak üzere 6 adet düğme var. Bu düğmeleri (her oyunda farklı olmak kaydıyla) özelleştirmeniz mümkün. Direksiyon orta kısmında sağ ve solda bulunan iki adet yeşil ledden sağdaki ürünün bilgisayara bağlı olduğunu gösterirken soldaki de oyun oynarken yanıyor. Direksiyon milinin sağ ve sol tarafından ise Formula 1 araçlarında olduğu gibi direksiyondan vites değiştirme mekanizması bulunuyor. Momo ayrıca sağa ya da sola taşınabilen vites koluna da sahip. Basit bir mekanizma ile yuvasından çıkartılabilen vites kolunda vites değiştirme işlemi ileri ya da geri hareket ile sağlanıyor. Momo’yu ‘Need for Speed Underground’ ,18 whells ve ‘Collin Mc Rea 3’ oyunları ile denedim ve mükemmel sonuçlar aldım...

DİĞER ÖZELLİKLER

Programlanabilir 6 tuş
           240 derece dönebilen direksiyon
           Force Feedback özelliği
           F1'den onaylı

ÜRÜN İSTANBULDA SATILACAKTIR...

İLGİLENEN ARKADAŞLAR MSN'DEN VEYA PM ARACILIĞIYLA BANA ULAŞABİLİR...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    nfs game padle bile asiri zevkli bunda kimbilir nasildir su anda parayi harddiske harcadigim icin zugurtum param olsa dusunurdum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

valla maddi sıkıntılardan dolayı bişey alabilecek durumda değilim ama,

eğer düşünen olursa şunu söylemek isterim,

esat(lordvader89) da yamuk olmaz, sağlam diyosa sağlamdır, zaten malına dikkat eder sağlam olmama ihtimali yok,

alacaksanız başka yerde aramayın derim ;) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------

valla maddi sıkıntılardan dolayı bişey alabilecek durumda değilim ama,

eğer düşünen olursa şunu söylemek isterim,

esat(lordvader89) da yamuk olmaz, sağlam diyosa sağlamdır, zaten malına dikkat eder sağlam olmama ihtimali yok,

alacaksanız başka yerde aramayın derim ;) 

saol cold'um :D

zaten şuan bir arkadaşla konusuyoruz hemen hemen anlaştık...sadece benim ortağımdan onay alma işim kaldı...zaten oda onay verir gibi bakalım bende bekliyorum şuan satmak üzere oldugum arkadaşda bekliyor...umarım bi sonuca varırız..

çünkü çok sevdigim bi kişilikdir umarım yabancıya gitmez :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    kaça gidiyo hacı

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek
    artık bir momom war:D

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar satıldı...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    benimde var ama neredeyse aldığım haftadan beri kullanmiyorum oyunlarda ne kontrol ne de zevk veriyor aldığım hafta biraz kullandim hiç hoşuma gitmedi ancak yani sevenler olabilir ama biraz garip geldi bana öle duruyor yan oda da neredeyse 1yıl oldu ama 1hafta kullandim bir arkadaşim gelir ister diye bekliyorum :D yanliz cd sini kaybetttim büyük sorun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    kaca sattin ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:
    benimde var ama neredeyse aldığım haftadan beri kullanmiyorum oyunlarda ne kontrol ne de zevk veriyor aldığım hafta biraz kullandim hiç hoşuma gitmedi ancak yani sevenler olabilir ama biraz garip geldi bana öle duruyor yan oda da neredeyse 1yıl oldu ama 1hafta kullandim bir arkadaşim gelir ister diye bekliyorum :D yanliz cd sini kaybetttim büyük sorun.
    sen o aleti bana versene hocam...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:
    sen direk olarak momo aldıysan öle olur önce bi snopy kullan yapıştırmalı falan anlarsın farkı hoja benm bildiğim piyasada ki en kral direksiyon kiti momo ötesi yok bildiğim kadarıyla bi devriyajlısı çıkmış galiba onun da direksiyonu kamyon direksiyonu :D

anlamayana Davul Zurna Saz ...
Toplam Hit: 5724 Toplam Mesaj: 11