Satılık Ortaya Karışık Ürünler
-
iyi akşamlar müridler. elimde öyle boş duran şeyleri satışa çıkarayım dedim. kpss nedeniyle eve kapandık en azından cep harçlığı niyetine olur hem de evde yer kaplamamış olurlar.
ürünler 2. mesaja eklenecektir sonradan ekleme olursa diye.
-
kargolar alıcıya aittir.
ÜRÜNLER
1 - Hitman Hybrid Yoyo
kendisi orjinaldir. kaç sene evvel heves ile almıştım. aldığım eleman sanırım tr 3. mü neydi. yani sahte kolpa ürün değildir. yanında 10-15 tane yoyo ipi var onları da ateşlerim.
fiyat: 30 tl
görsel:
--------------------------------------------------------------
2 - Turkcell Vınn Cihazı E353s-2
bildiğimiz vınn cihazı. satılıyor diye biliyorum. usb şeklinde olandır. wifi yok bunda.
fiyat: 20 tl
görsel:
3 - Everest EWN-689N Wifi Anteni
antenlerin oturduğu yerler yalama olmuş gibi birşey. tam sabit durması için az uğraş gerektiriyor ama başka sorunu yok. geçen yılı komple bu cihazla civardaki wifileri sömürmek için kullanmıştım. antenleri sabitleyip sabit bi şekilde bırakırsanız sorunsuz iş görüyor.
fiyat: 30 tl
görsel:
4 - Github Student Pack
kampanyayı görenler olmuştur. başvuru yapmıştım ama epey sonradan onay maili geldi. verdikleri çeşitli kampanyalar filan var. bunları makul ücret ile isteyenlere verebilirim.
hizmet görselleri:
5 - General Discovery Orjinal Kulaklık
hiç kullanmadım hatta poşetinden bile çıkmadı. duruyor öyle boş boş değerlendirmek lazım.
fiyat: 10tl
6 - Ortaya Karışık Domainler
isimler bitim süreleri filan yazıyor zaten.
fiyat: ne alırsan 10 tl
evet hacılar. satılık şeyler bunlar. fiyat yerlerini boş bıraktım çünkü pek bi fikrim yok kaça gider diye. ayrıca yabancı yer değil tbt ailem gibidir. kimin işine ne yarıyorsa söylesin 3-5 bişiye anlaşırız. zaten ne karşı taraf ölücülük yapar, ne de ben kazık atmaya çalışırım.
görselleri koymadım. pek görsellik ürünler yok çünkü. yine de görüp almak istiyorum diyen olursa ayarlarım fotoları.
-
Hayırlı satışlar
-
kanka torrentindirme.com u kaça indirirsin :)
-
yoyo için ne diyosun hocam
-
NiGhT_SouL bunu yazdı
kanka torrentindirme.com u kaça indirirsin :)
ne dersen ona ateşlerim hacı sıkıntı yok. inan aklımda hiç bişi yok.
@maddox
eyv hocam.
@tnrsk
hocam nette fiyatına bakmışındır sanırım 40-50 dolar arasında fiyatı değişiyor. makul bir teklif verirsen yüzde 99 uyar bana :)
-
Kulakligin fiyati nedir
-
asiminnesli bunu yazdı
Kulakligin fiyati nedir
10 lira uygundur sanirim.
-
bi up yapalım h.sonu müridler görsün.
fiyatları yazdım ayrıca sanırım uygundur.
-
20 lira fiseklerim hocam :)
-
Tnrsk bunu yazdı20 lira fiseklerim hocam :)
orta yol 25 olsun :)
kargo bilgilerini pm ile ateşle hocam p.tesi yollıyım.