Satilik Temiz Beyaz Tiger Ayakkabı
-
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Bundan 1,5 ay öncesi kadar Boynerden 190 liraya aldığım Beyaz Tiger ayakkabımı satmak istiyorum. Ayakkabıyı aldığımdan beri toplam 10 km boyunca kullanmamışımdır.
Ayakkabı tamamen orjinaldir ve tertemizdir. Dediğim gibi Boynerden aldım.
Ayakkabıyı satma sebebim uyumlu kıyafetimin olmaması ve başka bir ayakkabıyı gözüme kestirmemdir.
Merak edenlere internetten bulduğum bir kaç resmi koyayım, yok illa gerçeğini görmek istiyoruz derseniz onu da çeker koyarım.
Ayakkabı 43.5 Numaradır.
Fiyat tekliflerinizi belirtirseniz ortak bir yerde buluşalım.
Not: ödeme konusunda şüpheli yaklaşılıyor anladığım kadarıyla. ödemeyi şu şekilde yapabiliriz, buradan birisi çıkarsa benim ve sizin güvendiğiniz, parayı ona gonderırsınız. ben de ayakkabıyı gonderırım. ayakkabıyı siz alınca bende parayı müritten alırım.
-
43.5 :|
hayırlı satışlar kardeşim.
-
Daha yeni new balance aldım 100 liraya. 2 gün önce açsaydın konuyu alırdım :/
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------43.5 :|
hayırlı satışlar kardeşim.
-----------------------------dankeşön
-
kartalenes bunu yazdı:
-----------------------------Daha yeni new balance aldım 100 liraya. 2 gün önce açsaydın konuyu alırdım :/
-----------------------------
nerden aldın 100e yahu. -
Cevahir Ykm den aldım normalde 130 civarıydı kampüs kart aldım %15 indirim yaptılar
-
niyetlenmiştimde modelini begenmedim:/ hayırlı satıslar hocam
-
la başkasının ayakkabısı giyilir mi hoca...
mağazada satın alırken bile teşhir ürün olmasın git depodan yeni getir diyoruz... -
Giyilmiş ayakkabıyı kim ne yapsın hocam allah aşkına ya .
-
aga temiz de alacak arkadaş için aykkabının kendi fotosunu bari koyaydın...
-
@coder,stystemexp
hocam doğru diyorsunuz, fakat herhangi ayak problemim yoktur. günde 5 kere yıkıyorum ayağımı. ayakkabıda ne koku var ne başka bişi. çıplak ayakla da giymedim neticede. mantarlı da değil ayaklarım. gayet sağlıklı yani.neticede kişilik meselesi.
20 gündür de dolapta duruyor.
@sirri
hocam koyucam bu gün