Satılık Temiz Kasa
-
özellikleri
asus p4-p800 anakartati radeon 9600 ekran kartı
2 gb ddr333 Oem ram
lg cd-rw
everest kasa
cdleri falan tastamam satılıktır öyle ahım şahım bi para istemiorum isteyen arkadaşlar pmden msn yollarlarsa konuşabilirz
(sadece Anakara içi olursa iyi olur )
-
Fiyat yaz dostum. Madem satıcaksın o zaman herkese özellikleri pm den atsaydın fiyatı pm den isteyin diyeceğine :|
-
Arkadasın Dedigi gibi Fiyat yaz istersen. Yanı ben sana kalkıp 10 milyona alıyorum dedıgım zaman satacak halın yokya. satan sen oldugu gibi fiyatı belirleyende sen olmalısın. pazarlık konusu pm 'den olabilir fiyat yerine.
-
dostum bizim burada bir arkadasın ekran kartı yanmıstı yeni bir kasa arıyordu böyle ahım şahım olmayan. fiyatını verde adama söyliyeyim. msn adresimi pmden fırlatıyorum. ama fiyatını buraya da yaz ki baska alıcısı varsa bilsin ona göre davransın.
-
hocam bu 2.el piyasasından anlamam ama 170 die atim ben ciddi olanlarla konuşup anlaşabiliriz :|
-
özellikleri
asus p4-p800 anakart-----ek olarak intel 3,2 işlemci var----
ati radeon 9600 ekran kartı
2 gb ddr333 Oem ram
lg cd-rw
everest kasa
kusura bakmayın düzenleme yok ilk mesajda ondan yazma gereği duydum -
bana ver lan pc lazım bana 10 yıllık arkadasımsın beleşe ver :|
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------
bana ver lan pc lazım bana 10 yıllık arkadasımsın beleşe ver :|
-----------------------------yiğit kalabalık yaratma bsg satmam lazım kasayı :|
-
böle mi olduk :|
bu noktaya ulaştık mı :|
şaka bi yana çok temiz kasa paranoyak gibi kullanıyodu kasanın tuşuna basıodm bi kere öyle kapama die elime vurdu kro :)
-
hacı sattın herhalde kasayı. msnde yoksun. satmadıysan dedigim arkadas ta seni ekledi. benimle yada onunla görüş. alacak senden.
-
Satma kimseye ben almak istiyorum.