Satın Alıp Memnun Kaldığım / Kalmadığım Ürünler.
-
Uzun süredir açmak istediğim bir konu idi benzer bir şekilde ürün alan çok memnun kalan yada gerçekten çok vasat çıkan arkadaşlar da kendi benzer ürünlerini eklerse çok sevinirim.
Görsel eklemiyorum sayfa çok kalabalık olmasın diye isteyen direk ürünün kodunu ismini aratabilir zaten.
Memnun.
1. Lenovo Gaming 3
'' Lenovo IdeaPad Gaming 3 AMD Ryzen 5 5600H 16GB 512GB SSD RTX 3060 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 82K200K0TX ''
2022 de 16.999 TL ye aldığım makına şuan 2.5 TB ya yükseltme yaptım önceki laptopum da yine LENOVO Z500 idi , gerçekten lenovo nun malzeme kalitesi ve iç dizaynı tamir edilebilirliği çok prafik. ssd upgradesinden sonra geçtiğimiz ayarda GPU ve CPU termal macununu yeniledim '' Arctic Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 2gr '' ürünü kullandım yarısı fazla bile geldi.
2. Soundpeats capsule 3 pro kablosuz kulak içi kulaklık.
Hi-Res Audio ve LDAC desteğinin yanı sıra 12mm büyük sürücülere sahip. Ben 2 sene önce 999 TL ye almıştım bugün 2.5 katı bir fiyata sahip tabiki yeni modeller çıkmıştır fakat bir kulaklık almadan önce sürücü boyutuna ve yüksek çözünürlük desteğine bakmam gerektiğini bu model ile idrak ettim özellikle ses müzik kaynağıda iyiyse ses kalitesi ve seviyesi ile bass çok iyi.
3. Anker SoundCore Q21i Kulak Üstü kablosuz Kulaklık.
''Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Aktif Gürültü Önleyici ANC - 40 Saate Varan Şarj Süresi ''
kasım 2024 yılında 1.200 TL ye aldığım bu kulak üstü kablosuz kulaklık gerek malzeme kalitesi gerek şarj süresi ve ses kalitesi ile gönlümü fethetti. yine sounpeats de olduğu gibi hi-res audio sertifikası ve 40mm sürücüye sahip içinden taşıma kılıfı ve type-c kablo çıkıyor.4. POCO PAD Tablet 256 GB 12.1 Ich
Daha önce samsung tablet alarak çok büyük hata yaptığımı Poco ( Xiaomi ) tablet alarak anladım 2024 temmuz ayında 9.500 TL ye aldığım bu 256 gb tabletin üstesinden gelmediğ iş yok 2k ekran ve 120 hz yenileme hızı ile benim çok işimi gördü görüyor malzemesi ve işletim sistemi ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım. Beni tablette IPAD den vazgeçiren bir model olmuştur kullanım kolaylığı ile.
5. İhlas Cebilon Aura Silver Su Arıtma Cihazı
2023 Yılında 2.600 TL ye aldığım bu cihaz gerçekten büyük fark yarattı. Su lezzeti satın aldığım damacana ile aynı zaten çoğu damacana firması ters ozmoz arıtma cihazı ile suları arıtıyor. Filitreyi kendim değiştiriyorum 4 ay önce 2 senelik filitre setine 1.300 TL para ödedim. Evim 3. katta damacana taşımaktan kurtuldum evde su bitti derdi yok.
6. Bosch Gsb 180 Li Tek Akülü Darbeli Matkap
2023 yılında 1.900 TL ye aldığım bu şarjlı bosch maktap delme uçlarını da bosch marka aldığınız zaman her türlü işinizi görüyor şarjı da hemen bitmiyor darbe özelliği ile delmediğim duvar kalmadı tam bir kurtarıcı.
7. Demirdöküm DT4 Basic 65 Litre Termosifon
Arkadaşlar elektrikli termosifon alacaksanız başka marka bakmayacaksınız titanyum yada basic versiyon demirdöküm alıp geçeceksiniz ve unutacaksınız. 4-5 tane aldık kendimize teyzeme amcama kiracıya komşuya al unut.
8. Logitech MK295 SESSİZ KABLOSUZ KLAVYE VE MOUSE SETİ
Ofis için mükemmel bir ürün 0 ses ile istediğiniz kadar yazı yazın veya mause ile iş yapın. Ben çok fazla klavye kullanan biri olarak çatır çatır klavye sesi duymaktan nefret ediyorum tek sıkıntısı bluetooth mesafesi kötüydü geç algılama olmuştu belkide başka bir bluetooth cihazla çakıştı bilmiyorum usb uzatıcı aldım bluetooth adaptörünü monitörün altına koydum mesafe kısalınca dert kalmadı şarjı da 6 aydan uzun gidiyor diye yazmışlar göreceğiz daha o kadar olmadı ama 3 ayda bir pili bitse bile gene çok memnun kalırdım bu klavyeden.
9. Einhell Akü Şarj Cihazı CE-BC 6 M
(Mikro işlemci kontrollü akıllı şarj cihazı, çeşitli akü tipleri için, otomobil/motosiklet dahil, maks. 6 Amper şarj akımı) -
Mart 2025 de 1.300 TL ye aldığım bu cihaz da yine hayat kurtaran cinsten araba ve motor akülerinin tem şarj seviyesini görebilir hemde şarj edebilirsiniz. Ortalama 4 saatte motor aküsünü dolduruyor şöyle düşünün bigün kalktınız arabanızın aküsü boşalmış etraftada takviye yapacak araba yok bunla takın şarj edin dijital göstergesi sayesinde anlık şarj durumunu ve seviyesini görebiliir hemde şarj fullediğinde kendisi otomatik olarak akımı keserek güvenlik önlemi almakta tak uyu sabah sök istersen.
10. Xiaomi Mi 10000 mAh Ultra Compact Powerbank 3 Siyah
Bu ürünün özelliği type c üzerinden hem şarj olabiliyor hem şarj edebiliyor olması bundan dolayı hem hızlı şarj ile doluyor hem dolduruyor usb a girişi de bulunmakta. Aynı anda 3 cihaza şarj etme özelliği var boyut sıkıntısı olmayan 20.000 lik de alablir.
11. Mcdodo nun tüm usb type c lightning kabloları hepsi çok kaliteli ancak indirimde yakalamak lazım.
12. Spigen tüm usb type c lightning kabloları ve adaptörleri hepsi çok kaliteli.
13. Huawei Mate 20 Lite
Bu cihaz sanırım bana elimden 50 cihaz geçmesine rağmen en iyi android deneyimlerinden birini yaşattı. 2018 de aldığım makına 3 sene de annem kullanmasına rağmen hala evde duruyor ve çalışıyor. Huawei ambargo yemeseydi iphone değil huawei ile devam ederdim. Muhtemlen bir sonraki cihazım Huawei alt markası Honor olacak.
14. Keneetic tüm modem ve ağ ürünleri.
Sorunsuz stabil ve kullanışlı işletim sistemi başarılı ve eklenti desteği var fiyatı muadillerine göre yüksek ancak parayı verdiğinizde kaliteyi de yanında almış bulunuyorsunuz.
15. HOMEND Jetsteam 1174h Otomatik Sıcaklık Ayarlı Buhar Kazanlı Ütü Siyah Turuncu
Evde ütüyü yapan kimse rahat etmesini istiyorsanız alın.
16. Philips Qp2724/20 Oneblade Yüz Şekillendirici
Benim gibi jilet sizi tahriş ediyorsa ancak işten dolayı sürekli traş olmak zorundaysanız sinek kaydıya yakın traşı (6 saatlik sakal gibi) makına ile tahriş olmadan olmanızı sağlıyor. Haftada 1 kullanım ile maksimum 4 ayda bir başlığını değiştirmeniz lazım braun un bazı ürünleri gibi ömürboyu keskin jilet yok jilet zamanla ölüyor.
17. Xiaomi Viomi A9 Kablosuz dikey şarjlı süpürge
Sanırım 4 yıl oldu kablosuz dikey süpürge furyası başlamadan almıştık çok kahrımızı çekti aksesuar seti ile birlikte duvara asma aparatı ile birlikte geldi fakat xiaomi nin türkiyede 50 tane farklı distirbitörü olduğu için bir parçası arızalandığında servis parasıyla bile veremeyiz o ürüne destek vermiyoruz diyip telefonu kapatıyor halbuki ben ürünü garantiye yollamak değil arızalı başlık yerine sıfır parasıyla başlık almak istiyorum. Bir dahaki süpürgem çok memnun kalmış olsamda muhtemelen Shark olacak. Aletin suçu yok servis boktan.
18. Tüm bahsbar.com ürünleri.
--------------------------------------
Memnun Değil
1. TCL 65P735 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Google LED TV
2024 Yılında 27.000 TL ye aldığım bu TV ile ilgili çok değişik duygular içerisindeyim. Bir televizyonun panel kalitesi bu kadar iyi olupta işletim sistemi (Google TV) bu kadar kötü nasıl olabilir. Daha önce LG WEB OS kullanmamış olsaydım belki bana normal gelebilirdi , daha önce Apple TV kullanmamış olsaydım normal gelebilirdi fakat gerçekten google tv çöp bir tv işletim sistemi tizen ve webos dan şaşmayın. NOT : Panel kalitesi benzer fiyata sahip çoğu tv den kat ve kat iyi ona hiç sözüm yok desteklediği teknolojiler ve görüntü netliği ne kadar iyiyse işletim sistemi o kadar kötü.
2. LG NanoCell 55NANO756PA 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED TV
Arkadaşlar 2022 eylül aydında en son çıkan model ve teknoloji diye o dönem 14.000 TL vererek aldığımız ve daha önce LG kullandığım için gönül rahatlığı ile aldığım model beni mafetti. Evet televizyon çok seri hızlı magic kumanda ile mause kullanır gibi rahat rahat uygulamalar arasında geziyrum ancak panel kalitesi o kadar kötüki a101 de satılan ONVO TV bile bundan çok daha iyi bir panel görüntü kalitesine sahip. LG TV de 2 arkadaşım da aynı sıkıntıyı yaşadı , ikisinde de kullanılan panel görüntü kalitesi çok kötüydü , model model çok değişiyor bunu iyice araştırıp öyle gözünüzle görerek gerekirse teknoloji marketten bakarak almakta büyük fayda var.
3. Karaca Granit 1800w Izgara ve Tost Makinesi
Karaca markasını ne kadar çok sevsemde ürünlerinin hepsinde bir yeri eksik sorunlu oluyor bu tost makınasının granit ızgarası değişiyor fakat ızgarası makına fiyatına , ayrıca açma kapatma tuşu 2 defa eridi yaptıkrdık yine eridi kronik sorunlu imiş artık en sonunda atıp yeni bir makına aldık.
4. Tüm Zyxel ağ ürünleri.
Çoğu modelde yrak gibi arayüz , müşteri hizmetleri ürünü tanımıyor , gigabit portlu üründe gigabit port varmı yokmu bazen sitesinde bile yazmıyor ve temsilci yok diyebiliyor. Eklenti easy mesh gibi bazı teknolojiler ürünlerde özellikle operatör ürünü ise olmayabiliyor , stabil ve sorunsuz çalışsada iş karmaşık birşeyler yapmak istediğinizde sizi deli edebiliyor.
5. KUMTEL Ex 23 2300w Infrared Isıtıcı
Daha kış bitmeden bozuldu serviste 1 ay kaldı bir daha kullanmayı düşünmüyorum.
6. Xiaomi MI WI-FI RANGE EXTENDER AC1200 BLACK
Sürekli bağlantı kopması oluyor , kopmadığında hız iyi fiyat en az saatte 1 kopuyor.
7. Kiwi Kcc-4320 Koltuk Ve Halı Yıkama Makinesi Siyah
Türkiye de en çok satan halı koltuk yıkama makınası , yani bu kadar dandik bir malzeme kalitesi olamaz tamam kiwi marka bizde bosch diyerek almadık ama her elinize aldığınızda ne zaman patlayacak diye düşünüyorsunuz servis süreci sıkıntılı ufak tefek plastikleri hemen bozuluyor.
8. Tchibo Exclusive Decaf Gold Çözünebilir Kahve
Bunu içeceğinize gidin a101 in içinde kahve olmayan kahvesini için , hem acı hem kendi kendine yapışıyor bir garip 2 defa aldık ikiside öyle çıktı kafeinsizde nescafe gold gibisi görmedim ( ÇÖZÜNEBİLİR KAHVE OLARAK )
9. Iphone 15 PLUS
Ben böyle bir hatayı nasıl yaptım diyorum hala kendi kendime . geçen yıl 55.000 TL ödeyerek aldığm cihazın ekranı 60hz 6.500 TL ye satılan samsung a06 modelinin ekranı 90hz 12.000 tl ye satılan a16 120hz , diyeceksiniz ki ekranın hz i önemlimi fark ediliyor mu , evet elinize 120 hz bir telefon aldıysanız daha önce çok sinir bozan bir durum telefon yavaş çalışıyormuş gibi hissediyorsunuz.
10. Samsung S3
Yani döneminin en iyi en güçlü en pahalı cihazıydı ancak 3 ay kullandıktan sonra rehbere 45 saniyede giriyordu onun sayesinde root öğrendik yazılım atmayı öğrendik böyle bir donanımın ekranın nasıl kötü yazılım ile berbat çalıştığını öğrendik.
11. dell inspiron
bir ürünün malzeme kalitesi ve işçiliği ne kadar kötü olabilir aynı modelin 3 farklı konfigürasyonunu 3 arkadaş aldık üçümüzde de ya menteşe ya wifi kartı ya klavye elimizde kaldı sayesinde lenovo ile aşkı yeniden yaşadım.
PanxeR tarafından 11/Ağu/25 16:57 tarihinde düzenlenmiştir -
iphone 15 Plus'ı alırken seni uyarmıştım. :D Ama sen böyleydin ;

-
mkyb bunu yazdı
Yaw ona bakarsan bende günde 3 kişiye şunu al bunu alma diyorum ancak bazen terzi kendi söküğünü dikemiyor.
-
-
Güzel deneyimler aslında genel olarak herkes aldıgı ürünü buraya yazar çizerse fikir ler kişiler de daha güzel yer eder.
-
tcl şaşırttı iyi beklerdim
-
PanxeR bunu yazdımkyb bunu yazdı
Yaw ona bakarsan bende günde 3 kişiye şunu al bunu alma diyorum ancak bazen terzi kendi söküğünü dikemiyor.
Plus serisi mantıksızdı zira ona vereceğin paranın bir tık üstüne Pro model alabiliyordun. Daha fazla RAM, 120 hz ekran, 3. kamera, çelik-titanyum kasa vs vs. Bence düz iphone modelleri Lite model iphonelar. Tofaş Şahin-Doğan muhabbeti gibi. Tasarımları büyük oranda aynı kaputun altındaki motorda fark büyük. Zaten bu yüzden Plus serisi tutulmayınca Apple'da fazla uzatmadı 2 senede bitirdi. 17 serisinde Plus model olmayacak.
-
**Ben kulaklık olarak KZ deneyimi ile buluştuğum zaman çok etkilenmiştim. 3 sene müptelası olduğum Sennheiser CX300 II yi bırakmama sebep olmuştu. (KZ ZSN Pro)
**Şimdilerde büyük beklentilerimin epeyce üzerine çıkan bir arkadaş ile aramız çok iyi. O kadar para verilmez, dense de ya Allah dedik dünya para verip Gree Fantastic Vantilatör aldık. Evet çok para herkes haklı bu konuda ama cidden çok memnunuz. 60 120 180 gibi extra açılar, aynı zamanda yukarı aşağı kafa hareketi, 8 farklı çalışma hızı, zaman ayarı.. görsel olarak etkileyici ve ufak tefek olması da cabası.
**Sattığım evde kaldı gerçi ama bataryaların hepsini tadilat sırasında hırdavat işi yapan arkadaşımın tavsiyesi üzerine Punto marka almıştık. 5 sene kadar sorunsuz ve mükemmel kaliteli diyebileceğim şekilde banyoda mutfakta kullandık. Göz kapalı alınır.
**Oral B nin şu şarjlı fırçalarından almış hanım. İyi de para vermişti. O kadar sevmedim ki o günden beri Difaş alıp geçiyorum. Daha da fırcaya büyük para vermiyorum. 3 ay kullan at yenisini al ohh miss.
**Stres genetik etken mantar bok püsür derken kafa derisinde ve sakalda döküntü kaşıntı kepek çok artmıştı. Normalde head and sholders erkeği olmama rağmen günden güne kaşıdığım yerler yara olmaya başladı. Sarımsaklı şampuanlar, şifazkoflar, biyoksinler havada uçuştu. Dedim Nevzat bu iş böyle olmaz sana kimyasal alerji yapti. Teşhisi koyup yıkanma aralıklarımı arttırdım. Bir süre dişimi sıktım sabun kullandım ama Noel ağacı gibi geziyordum heryer kepek. Baktım yara bere azaldı kepek arttı. Dedim temammmm. Hemen doğal özlü şampuan aramaya başladım veeee o muhteşem şeyi satın aldım. Yves Rocher ın vegan ve hassas deriler için olan şampuanı. Abi yok böyle bir şey ya bak yazarken duygusal oluyorum. :) sıfır yara bere sıfır kepek. Nokta.
**Araya sıkıştırayım; Tadım fıstık lacivert paket 150 gr 60 tl, 75 gr 30 tl, 45 gr en ufak olan 15 tl. En ufaktan 4 tane alıyorsun 60 liraya 180 gr yiyorsun. Nereye gitsem durum böyle :)
**LG kumanda bence de süper. Nanocell var bende de 2020 55' ama ben panel manel anlamam biz dümdüz bakıyoz :)
**Herkes için aynı olduğunu tahmin ettiğim üzere bizde de hanım zoru ile robot süpürge aldık. Roborock q7max. Tamam gayet güzel kendi ritüelini tamamlıyor da abi biz su ortasında yuvarlak fırça olan kırıntı toplama şeysi ile halıyı kanırta kanırta temizlik yapan neslin çocuklarıyız. Üzerinden wuuuu diye geçince ben tatmin olmuyorum ? Hanım da olmadı zaten :) emektar Elektrolux de çok fazla çekiyor hali havaya kalkıyor diye kenara kondu. En son bosch dikey aldik arabaya kullaniyorum diye sesim çıkmıyor. Bize yer supurmeye 3 tane cihaz aldıran devrin sülalesini selamlıyorum..
**Hocam telefonları övmeyin ya Allah aşkına yapmayın. Bak ben şirket telefonu ile yaşayan ve kendi şahsi telefonu olmayan bir kimseyim. Protesto ediyorum ya. Bu telefonları ekran cami ve kılıf ihtiyacı olmadan tasarlamalari gerekmez mi ? Ulan çocuk olan bir ev benim evim. Telefon faturasına paralel ekran cam parası ödüyorum. E cam takılırken de illa bir kılıf beğenilir tabi dimi.
Güzel oldu içimi döktüm yine.
Konu güzel teşekkürler.
-
konu süper olmuş :) emeğinize sağlık
-
konu çok güzel olmuş
memnun kaldıklarım:
maxextra isimli bi şarjlı matkap almıştım çok memnun kaldım 7 yıldır canavar gibi
roborock s5max robot süpürge abi hayat kurtardı diyebilirim hergün evi temizliyor siliyor süpürüyor bi süre sonra haznesi de dolmaz oluyor yeterince temizlediği için
skoda octavia 1.0 e tech 2021 yılında sıfır almıştım değiştirecek olsam sıfırını alırım o derece memnunum yakıtı konforu iç ve bagaj hacmi
bosch bcs12ka2 şarjlı dikey süpürge bundan da çok memnunum. en önemli batarya konusu oda şarjlı matkapların bataryası bile uygun. ani dökülen şeyleri balkonu fln temizlemekte cok iş görüyor eski süpürgeyi bodruma attık öylece emekliye ayrıldı
daeron kafur pomad diye bir krem var atlarda kas ağrısı için kullanılıyormuş bel ağrıma çok iyi gelmişti
vichy dercos seboroik dermatit için kulandım saçlarım aşırı kepekli idi. her duştan cıkmadan önce fındık kadar döküp en son onla yıkıyorum hiç kalmadı diyebilim
epson l3060 yazıcı vatan bilgisiyara daki arkadasın tavsiyesiyle almıştık canon samsung hp kullanmış biri olarak hayat kurtardı diyebilirim
arçelik buzdolabı 635 lt galiba çok içime sinerek almamıştım pahalı diye fakat gerçekten sebze meyve 1 hafta taze kalıyor soğutma performansı vs çok iyi evde tüm beyaz eşyalar arçelik genel olarak memnunuz
fissler düdüklü tencere eşi çalışanlar için hayat kurtarıcı 10 dakikda kral gibi etli nohut yemeği fln hazır.teşhir ürünü alıp fiyatı indirimli olmuştu iyi oldu 7000 gibi bi rakamdı ama her eve lazım diyebilirm
memnun kalmadıklarım :
kumtel airfry buna da cok takılmıyorum 1500 tl gibi bi rakama almıştım şimdi köşede duruyor arada poğaça ısıtmak için fln kullanıyoruz. kızartması fln ilk zman iyi gelmişti fakat yağdakini tutmuyor
iphone 14 pro pil kapasitesi çabuk düşüyor amk yerinde o kadar para veriyoruz 1 yıl sonra akşamı cıkarmak için 3 kez şarj istiyor ort günlük kullanım 5 saat
phılıps tv genel oalrak memnunum fakat kanal geçişleri cok yavas ve can sıkıyor bazen adını kodunu hatırlamıyorum ama 13 yıllık
genel olarak fazla eşya kalabalığını sevmem ve aldıklarımla bağ kurar canını verene kadar kullanırım :D
CiRKiN tarafından 12/Ağu/25 12:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Philips Oneblade Hibrit Tıraş Makinesi Qp2510/11 : Efsaneler efsanesi.. 10/10
Omoda 5 pro exceptional paket 2025 : Araçta güvenlik, konfor veya kapatasite açısından eksik hiç bir şey yok. 10/10
Bioderma Pigmentbio Sensitive Areas 75ml nemlendirici bakım kremi: Banyo traşından sonra tahriş istemiyorsanız hemen akabinde ve 2 gün içinde kullanmak şartı ile kızarıklık, sivilce engelliyor. Ve renk dengesini sağlıyor. 10/10