folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Satmak İçin Başka Birşey Gösterin!



Satmak İçin Başka Birşey Gösterin!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ekim/2007
    Erkek

    butur konular açmak yasakti hani?

    gorevli kişilere seslenıyorum gerekenın yapılmasını ıstıyorum


    sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2007
    Erkek
    tabii kardeşim tartışmayın böyle siyasi konuları ne gerek var abuk sabuk konular varken ne gerek var ülkenin gidişatından haberdar olmanıza zaten koyunlarla insanların arasında ki fark ne ki biri tartışır, biri otlar.
    Kim ne derse desin arkadaşlar ben cebimdeki paraya bakarım eğer benim ekonomim iyiyse memleketimin ekonomiside gidişatıda iyidir. son iki yıldır benim ekonomim can çekişmekte neredeyse o % 110 &120 enflasyon olduğu dönemleri mumla arar oldum 3 ayda bir maaş ödeyen patron sayesinde iki banka haciz için peşimde biri zaten maaşa haciz koydu digeri evimdeki eşyalara anlayacagınız ekonomim süper durumda :P
    ve bu duruma gelirken gördügüm nokta şudur ben yanlız değilim çevremde benim durumumda olan binlerce insan var mahkeme ve haciz işlemleri sürerken gördüğüm bulundugum ilçenin %70 i bu durumda
    tuzu kuru olan arkadaşlar ve AKP yagdanlıkları bari burayı rahat bırakında insanlar küfür etmeden tartışabilsin medenice o yasak bu yasak işinize geldigi gibi yasak koymakla hiçbir şeyi görmezden gelemezsiniz.
    Bugün benim ve yüzlerce binlerce kişinin başına gelen sıkıntılar hepinizin başına gelebilir

    Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
Toplam Hit: 2316 Toplam Mesaj: 23