folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şehitlerimiz İçin Eyleme Katılacak Olanlar (İstanbul Ve Türkiye Genelinde)



Şehitlerimiz İçin Eyleme Katılacak Olanlar (İstanbul Ve Türkiye Genelinde)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Nisan/2007
    Erkek

    Kurtcebe abartma olayı,eylem yapılmış,demokratik hak kullanılmış,ondan sonra da insanlar normal hayatlarına dönmüşler ve dinlenelim 2 sohbetin belini kıralım diye oturmuşlar kafeye sohbet etmişler,ortamı germenin manası yok.Daha şu mevzuda birlik beraberliğimiz yok,hakikaten çok zaaflarımız var millet olarak.Oraya gitmekteki amaç tahribat buluşmasından ziyade tahribat müritleri olarak eylem yapmaktı,sonrasında da oturup dinlenelim sohbet eder çıkar gideriz dedik ne de olsa birbirimizi sık göremiyoruz babından,buluşma resimlerinde nargile fotoğraflarının yer alması kadar doğal bir şey yok.


    Pragmatism&Realism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 29/Ağustos/2010
    Erkek

    AsilKan bunu yazdı:
    -----------------------------

    irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

    AsilKan bunu yazdı:
    -----------------------------

    Yahu herkes haklı aslında. Siz buluşmuşsunuz bir yerlere gitmişsiniz ki normaldir bu. Fakat buraya resimi atılmayabilirdi. Oranın muhabbeti burada dönmeyebilirdi. Birileride tepki göstermiş ki onun da haklı sebepleri var. Bence boşuna uzatıyorsunuz , kalplerinizi kırıyorsunuz.


    -----------------------------

    tek dert fotomu aga ok kaldırıorum fotoları bu kadarını da görmedim adam saygısızlığın hakaretin anlamını bilmiyo gelmiş gece gece beni sinirden deli edebiliyo yuh die haykırmak istiorum ewet ewet böle bir milletiz biz oturduğumuz yerden sadece mualefet eden takdir etmeye gelince iş 10 numara köstek olan gerçekten yazıklar olsun 


    -----------------------------

    Dediğim gibi şehit yürüyüşü dışında bir muhabbet bu konu içerisinde dönmeyebilirdi İrwa. Siz orada buluşup bir şeyler yapınca yanlış yaptınız demek değildir ama ayrıntılı düşününce belki onunda zoruna gitmiştir şehit yürüyüşü konusundaki farklı muhabbetler vs. anlayışlı olmak gerek yahu. Bir birimizi mi vuralım ?


    -----------------------------

    Mantıklı Aslında Neyse OLan Oldu Artık Olayı Kapatalım Kimse Kimsenin Kalbini Kırmasın .))


    SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek

    Kimse kimseye kızıp - bağırıp - çağırıp yada hakaret edip kalbini kırmasın,

    Söz konusu etkinliğe,

    " Hayat devam ediyor "

    " Bağırmakla, çağırmakla, yürümekle ülke sevilmez, korunmaz "

    " Ben evimde dua ettim "

    v.b. safsataların ardına sığınıp katılmayanlar, tv karşısında götünü-göbeğini kaşıyanlar yani tatlı su vatanseverlerine elbetteki bişey deme hakkımız yok.

    Ama amaç; Sessiz çoğunluğun sesi olmaktı, Biz burdayız demekti, Kendimizi Göstermekti ki, bunu sanırım başardık,

    SyspioniC arkadaşımız konuyu açarken gerekli açıklamaları zaten konu içeriğinde belirtmiş, konunun amacını açıkca yazmış.

    Amaç belli, hedef belli.

    Kimsenin kalkıpda herkes uyudu biz yürüyüşe katıldık, yorulduk, terledik, bağırdık, günümüzü heba ettik demeye hakkı yok, yürüyüşe katıldığı için takdir alma, teşekkür bekleme lüksü yok, eğer bizler o etkinliğe katıldıysak, bunu herşeyimizi borçlu olduğumuz bu topraklara bir nebzede olsa katkıda bulunmak için gittik.

    Etkinlik sonrası arkadaşlarınla buluşman, zaman geçirmen en doğal hakkın tabiki, ama konu amacına uygun olarak, etkinliğin resimlerini değilde, etkinlik sonrası yaptığın aktivitelerin resimlerini paylaşırsan, konu amacından çıkartıp, tavla muhabbetine dökersen ve tavla-nargile resimlerini paylaşırsan tepki alman son derece doğal,

    Yinede kimse kimsenin kalbini kırmasın, orospu çocuklarına inat birlik olalım, bu topraklarının TÜRK TOPRAĞI olduğunu her zaman her yerde hatırlatalım.

    Biz gaziantep olarak daha son sesimizi söylemedik,

Toplam Hit: 10091 Toplam Mesaj: 124