"SEMUM" Yeni Türk Korku Filmi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ekim/2003
    Erkek

    Exorcism of emily rose özentisi bi film. izledim hiç şaşırmadım :) Hatta o bazı sahneler var ki EoER filminin aynısı :) Orda papaz vardı burda imam :D

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    daha izlemedim ama duyduğum tüm eleştiriler pozitif,az araştırdımda gerçekden çok harika bir yapım olmuş..ayrıca resmi sitesine göz atmanızda  tavsiye var,film varsayımlar üzerine değil gerçekler üzerine yapılmış ve dünyada ilk defa uygulanan metodları barındırıyor! Türkiye'nin en iyi grafikerleri sayılabilecek bir grup a yani tamamen türk malı olarak hazırlatılmış! İslam ve Türk tarihine ve göreneklerine göre ses ve efektler verilmiş! WB gibi dünyanın en büyük film şirketleriylede bir ortaklık söz konusu! Çıkar çıkmaz alacam cd sini...!

    Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Temmuz/2006
    Erkek
    Son sahneleri constantine filmindekinin aynisiydi sankim :)

    the one and only yaramaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InFlames
    InFlames's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Aralık/2007
    Erkek

    Arkadaşlar Türklerin doğru düzgün korku filmi bile yok bence bu içlerinden en iyisi , önyargıyla yani amaan Türk yapımı işte amk ne yapabilecekler ki diyerek izlerseniz izlemeyin daha iyi :| ama Türkler bu sektörde gittikçe ilerliycekler biz destek çıkçağımıza kötülüyoruz..Bence konusu zaten süper,çok güzel bağlamışlar filmi..ama grafik tabiki kötü olacak çünkü adamların ellerinde milyondolarlar yok..Müzikler bence etkileyici gayet..Bir daha düşünün bence destek çıkmalıyız ! Çünkü %100 TÜRK yapımı..

    Bu arada Banuya hasta kaldım :D:D 

Toplam Hit: 3323 Toplam Mesaj: 25