Sen Yeter Ki Kastır!
-
http://www.collegehumor.com/video:1902112
-
Ne bu daii :|
Biz illa linke mi girelim ne olduğunu öğrenmek için
-
çok güzel hareketler bunlar kendimden bişeyler buldum (:
-
Güzel bir paylaşım, tşkler...
-
hernekadar başlık açıklayıcı olsada bu tür linklere açıp bakmaya korkar oldum.. :D geçenlerde sagolsun müridin biri 2 tane hatunun bulundugu bir video vermişti. gerisini herkes biliyor video'yu izleyenler. bin degil ikibin pişman olmuştu.. ama yinede dayanamıyorum. bir bakayım.. :S
-
texas bunu yazdı:
-----------------------------hernekadar başlık açıklayıcı olsada bu tür linklere açıp bakmaya korkar oldum.. :D geçenlerde sagolsun müridin biri 2 tane hatunun bulundugu bir video vermişti. gerisini herkes biliyor video'yu izleyenler. bin degil ikibin pişman olmuştu.. ama yinede dayanamıyorum. bir bakayım.. :S
-----------------------------
hocam hatırlattın,tekrar izlemiş kadar oldum.sağol..video çok süper teşekkürler :)
-
süper bişi yaf çok beğendim :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------sende bu duruma gelmek için çok kastın mı lan spastik :W
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------sende bu duruma gelmek için çok kastın mı lan spastik :W
-----------------------------insan kasarsa her şeyi yapar ama ne kadar kasarsa kassın senin gibisine katlanamaz salo :W
-
:SSSS bizim genclerimizin onunede sadece oss koayalim... birisi demisti zaten universitelerin bir kismi sadece buyuyen genc yiginlerinin onune koyulan malzeme olsun. ekonomik problem cikarmalari yerine...
edit : bu arada 9.05 mb buyuklugunde dosya orbit'in grab ozelligiyle indiriyorum su an :)
yazmadan edemedim yaw.. su kaykay'li gosteri, dikemme mutombonun uzerinden atlayan, sahnede vucuduna dalga verebilen sahis, gercekse sadece elleri üzerinde sinav ceken sahis, potanin cemberinden gecen kiz :) , zincirin uzerinde dengede durmay calisan genc ve yesil jimnastik minderinin uzerinde hareketler yapan eleman( ki ozellikle buna parantez cmak isterim harikaydi, yercekimmine karsi koyuyor neredeyse) harikalar ya... XD
-
kaykaylı eleman rodney mullen.
http://www.youtube.com/watch?v=1U-cgn3cEGA
insan deil bu adam :|
yeah'a sevgiler :F