Senfonik Rock & Metal

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Eylül/2008
    Erkek

    Hocalar merhaba.Türkiye'de bilindiği üzere bu tür gruplar yok denilecek kadar az,bilinen başlıca grup Almora.En sevdiğim müzik tarzı olmakla birlikte,elektro gitar çaldığım için bu tarza yönelik bir grup kurmak istiyorum.Grubu toparlamak bir hayli zor olacak çünkü bir gitarist,bir flütist,bir bayan vokalist ve bir de klavyeci bulmam gerekiyor.Ama beni sürekli bir girişim yapmaya iten bu grup konusunda sizin de fikirlerinizi almak istedim.Sizce iş görür mü ve bu yola girmeli miyim? Öncelikle Almora coverları ile başlayıp daha sonra beste işine girmeyi düşünüyorum,yalnız tek korkum grup sıkılır üretemez ve dağılırsa..


    Almora'yı merak edenler için örnek iki parça ;

    cehennem geceleri :  http://fizy.com/s/12emub   

    shehrazad : 
    http://fizy.com/s/12emu9 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek

    Türkiye'de iş yapmaz hocu

     

     


    Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Eylül/2008
    Erkek


    qaMbLer
    bunu yazdı:
    -----------------------------

    Türkiye'de iş yapmaz hocu

     


    -----------------------------
    Birol bu objektif bir yorum muydu yoksa tarz olarak kendin mi beğenmiyorsun? :D

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Şubat/2009
    Erkek

    Haggard uyuyor mu bu işe ?


    ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Eylül/2008
    Erkek

    Uyuyor tabii ki :)

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek

    hocam ksr bakma benimkisi biraz leeştiri olucak Almoraya saygım var. Müzik dinliyicilerinede.

    ben bir metal severim, türkiyede olupta metal dinleyenler saten bu grubu bilir. ancak ben dinlemiyorum özellikle bu türü dinleyemiyorum sevmiyorum hoş sen seviyosundur yada dinleyici kitlesi vardır ama benim uykumu getiriyo işin açıkçası almorayı sevdiğimde söylenemez!

    4 eleman arıyorsun ki bassistin ve bateristin var demekki böyle büyük çaplı gruuba yön vermek zordur zira kalabalık bir grup olucaksınız ki bua ayrı bir sorun anlaşmak var bir arada çalmak var idare etmek var vs vs. türkiyede bu tarz müzik şimdilik gitmez diye düşünüyorum ancak senin gibbi düşünnenler olur daha ileriye götürelim diye anlaşabilirseniz bilmem ki bunu yapsanız bile çok uzun zman beklemek zorunda kalıcaksınız.

    Türkiyee metal Piyasası maalesef Ölü. yanlış anlamada Elektro gitar çalıosan illa bu tarza yönelmen gerekmiyo sadece sen bu müzik türünü sevdiğin için buna yönelmek istiyosundur büyük ihtimalle. ancak güzel bir riski yanına alıcan ve grubunu sağlam taşlara oturtucanki ilk başta almoraya kafa tutabilesin. ki sürekli eleman değişikliğine bile gidebilirsin bu tarz bana göre biraz garip ve kalabalık olucanız için anlaşmanız çok öemlide olsa karar aşamalarında sürekli 2 lemde kalıp büyük tartışmalara hazır olsan iyi edersin...aşağı Dikkat et örnek açısından.

    haggard

    Grup, 1991 yılında daha çok death metal türüne ait müzik yapıyordu. Awaking The Centuries albümünden önce grup 21 kişiydi. Şu anda ise grup 16 kişiden oluşmaktadır.

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Haggard

    Therion

    İlk başta death metal tarzında eser verirlerken, sonradan yarattıkları ve günümüzde popüler bir tür olan senfonik metal türünde eserler vermeyi tercih etmişlerdir.

     

     


    Living Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Eylül/2008
    Erkek

    ArmadA bunu yazdı:
    -----------------------------

     


    -----------------------------
    Haklısın hocam aslında yeni bir grup projemiz vardı,alternatif için.Yalnız ben de farklı bir şeyler olsun istedim aklıma çok istediğim senfonik geldi fakat dediklerin doğru ve ben henüz taşıyamam bunu diye düşünüyorum.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2007
    Erkek

    D'arch gibi bişey olursa güzel olur.


    Her Hakkım Saklıdır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mayıs/2006
    Erkek

    zamanında denedim senin şu anda yapmak istediğin şeyi.. olmadı.. sende dene ama denemekten zarar çıkmaz.. senfonik beste yapmak aşırı zor bişey dostum... öyle bi grup kurduktan sonra gidip almora çalmayın ama sakın.. zaten almoranın kendisi kendini çalamıyor :D


    Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek

    şu konu ilginç'miş. Mesajım bulunsun.

    (@Manitou konuyu değil de, İlgili konuda bir-iki mesajı Favori'leyebilsek(konu düzeni bozulmadan, kendi üye profilimizde, yada Profilimizdeki Favorilerim klasör'ünde (sadece ilgili konunun, alâkalı bir-iki mesaj için,) şahâne olurdu. )

     

    RitmFarbRacourci tarafından 11/Nis/20 16:49 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2026 Toplam Mesaj: 10