Seo Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

Bir firmanın web sitesini yenilemeyi düşünüyorum 

site html olarak yapılmış  googlede anahtar kelimelerinde 8. sıradalarmış 

şimdi ben sitenin  baştan tasarımını yapıp tekrar yayınlayacam. 

sorum içerikleri tekrar aynı şekilde girsem  .net ile baştan kodlasam  site google ne duruma düşer 

domain 10 yıllık bir domain backlink alımı yapmışlar belliki ben bunu yapınca düşcek ama geri toparlanması ne kadar sürer ya da ne kadar geriye gider 

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

edt

sahinka tarafından 12/Nis/14 23:29 tarihinde düzenlenmiştir

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

salla .net'i wordpress daya geç statikte 8 ise wp ile daha ileri gider

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

https://www.google.com.tr/search?q=seo+301+y%C3%B6nlendirme

edit 301 yönlendirmesi. sakın 501 degil :)

NuLL29 tarafından 13/Nis/14 00:02 tarihinde düzenlenmiştir

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek
    NuLL29 bunu yazdı

https://www.google.com.tr/search?q=seo+503+y%C3%B6nlendirme

hocam bu 503 yönlendirmeyi yaptıkdan sonra eski linkler olmayacak  ama içerik aynı alacak bunun bi katkısı olacak mı 

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

hocam 501 değil 301 yanlış yazmışım.

eski linkteki indexlerin tamamı yönlendirdiğin linklere atanacak.

fakat sayfa içeriğinide benzer yap sonradan düşmesin.

aynı içerik olsun linkleride bezer yap.

önceki link.html

sayfa-oncaki-link.aspx gibi

NuLL29 tarafından 13/Nis/14 00:00 tarihinde düzenlenmiştir

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    sahinka bunu yazdı
    NuLL29 bunu yazdı

hocam bu 503 yönlendirmeyi yaptıkdan sonra eski linkler olmayacak  ama içerik aynı alacak bunun bi katkısı olacak mı 

Örneklendirme yapayım hemen geçtim yazılımı, sitenin title yada meta-description değiştirdiğinde bile olumsuz etkileniyor sıralama... Daha iyisini yapsan bile dalgalanmalar oluyor hemde o dalgalar fena vuruyor. O yüzden sen sıfırdan koldayacaksın %30-40 gibi bir kaybın olur hea yazılımın sağlamsa css, xhtml valid yaparsın, SM optimizasyonunu iyi yaparsın ayrıca bir kaç otoriter sayfadanda yenilendik başlığı altında farklı tanıtım yazıları ile backlink alırsın o zaman kısa bir sürede 1-2 ay gibi bir sürede eski yerinden daha iyi yere gelebilitesi var...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı
    sahinka bunu yazdı
    NuLL29 bunu yazdı

Örneklendirme yapayım hemen geçtim yazılımı, sitenin title yada meta-description değiştirdiğinde bile olumsuz etkileniyor sıralama... Daha iyisini yapsan bile dalgalanmalar oluyor hemde o dalgalar fena vuruyor. O yüzden sen sıfırdan koldayacaksın %30-40 gibi bir kaybın olur hea yazılımın sağlamsa css, xhtml valid yaparsın, SM optimizasyonunu iyi yaparsın ayrıca bir kaç otoriter sayfadanda yenilendik başlığı altında farklı tanıtım yazıları ile backlink alırsın o zaman kısa bir sürede 1-2 ay gibi bir sürede eski yerinden daha iyi yere gelebilitesi var...

riskliymiş hocam hiç bulaşmayım o zaman buna bana patlamasın. Peeki daha önceki tasarımda table kullanılmış sliderlerda flash kullanılmış falan bunları tasarımla birlikte değiştirsem sayfa içerikleri aynı kalcak sadece div li tasarıma çevirsem sıkıntı yaratır mı 

imza
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    sahinka bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı
    sahinka bunu yazdı
    NuLL29 bunu yazdı

riskliymiş hocam hiç bulaşmayım o zaman buna bana patlamasın. Peeki daha önceki tasarımda table kullanılmış sliderlerda flash kullanılmış falan bunları tasarımla birlikte değiştirsem sayfa içerikleri aynı kalcak sadece div li tasarıma çevirsem sıkıntı yaratır mı 

var olan üzerinde kodlamada yapılan değişiklikler olumsuz etki yaratmaz aksine olumlu etki yaratır sadece yazılım ve özellikle içeriği değiştirmemeni öneririm. İçerik ve linkler aynı kalsın tasarımı table yerine div kullanarak yap, sliderlar flash değil html5 ile yap bunlar sıralama için artı olacaktır.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

sağ ol hocam 

imza
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

İlk günler sralamadan falan gider yapısı değiştiği için..

Sonralardan tekrar gelip gelmemesi sizin çalışmalarınıza bağlı

Toplam Hit: 799 Toplam Mesaj: 11