Server 2008/Plesk 12 Codecanyon Kurulum Problemi
-
iyi gunler murıtler code canyon bir script satın aldım localde calısıyor sıkıntı yok ama sunucuya yukledıgımde calısımıyor sunucuda sadece plesk kurdum baska hıc bır ayar felam yok
scriptte bu
http://codecanyon.net/item/simple-invoice-manager-invoicing-made-easy/4259689
sizce sebeb ne olabılır
lazz tarafından 10/Tem/15 16:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Linke giremedim hocam yenilermisin onu. Olası problemler. Script php ise kodlarda php tagı gerekiyor linux sunucuda gerekmiyor misal. Ek olarak bileşen eksikliği. Mesela ioncube? Lisans olayı için kullanılır genelde.
Scriptin dili nedir? Localde nasıl çalıştırdın? Daha fazla detay daha kolay çözüm :)
-
hocam scrıpt php code ınteger dıye sey yazıyordu orda onun dısına localae sadece xampp kurdum dırek calısıyor
-
Bir Daha up olsun yokmu bır cozum bılen.zaten yazılımı lısanslı aldım soruna cozum ararken full sürumunu buldum :D
lazz tarafından 11/Tem/15 10:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Sunucuda gerekli bileşenler eksiktir ozaman hocam php kaç yüklü sunucuda? Windowsta deneme yapıyorsun mysql ve php kurdun mu? Plesk kurmayla olmuyor plesk yönetim panelidir diğer bütün herşeyi yüklemen lazım hocam.
-
sunucuna ücretsiz webuzo kur ardından ioncube, curl, php sürümleri v.b. tek tıkla sunucuna kur çalıştırırsın
edit: server 2008 demişsin ben direk linux/phpye gitti aklım :/
sRcN tarafından 11/Tem/15 11:13 tarihinde düzenlenmiştir -
sRcN bunu yazdı
sunucuna ücretsiz webuzo kur ardından ioncube, curl, php sürümleri v.b. tek tıkla sunucuna kur çalıştırırsın
:D
evet cozumlerın hepsı zaten linux uzerıne wındows uzerıne kımse bır sey demıyor
-
lazz bunu yazdısRcN bunu yazdı
:D
evet cozumlerın hepsı zaten linux uzerıne wındows uzerıne kımse bır sey demıyor
o zaman Server 2008 yerine kur Centos rahatına bak :)
-
hocam uzak masaustunude kullanıyorum kolay oluyor boyle
ama tarıf edersen basıt bır sekılde kurulumu bırde bır ıkı yazılım var net le yazılmıs onları calıstırabılsem hemen gecıcem
-
lazz bunu yazdı
hocam uzak masaustunude kullanıyorum kolay oluyor boyle
ama tarıf edersen basıt bır sekılde kurulumu bırde bır ıkı yazılım var net le yazılmıs onları calıstırabılsem hemen gecıcem
kaynakların yeterliyse sanallaştır bir windows bir centos kullan olsun bitsin VNC viewer ile centos uzak masaüstüde kullanabilirsin ki Centos' ta masaüstüne ihtiyaç bile duymazsın ki masaüstünde açıp editleyeceğin dosyayı SSH ile çok daha kolay açıp editliyorsun. Sunucu kaynakların yeterliyse hemen sağlayıcınla konuş sanallaştırsın makinanı
-
hocam okadar kaynak oldugunu zannetmıyorum vultr den alınma sunucu 45 gb ssd drıve 2 gb ram var