folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Server 2008/Plesk 12 Codecanyon Kurulum Problemi

Server 2008/Plesk 12 Codecanyon Kurulum Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Erkek

iyi gunler murıtler code canyon bir script satın aldım localde calısıyor sıkıntı yok ama sunucuya yukledıgımde calısımıyor sunucuda sadece plesk kurdum baska hıc bır ayar felam yok

scriptte bu

http://codecanyon.net/item/simple-invoice-manager-invoicing-made-easy/4259689

sizce sebeb ne olabılır

lazz tarafından 10/Tem/15 16:10 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Linke giremedim hocam yenilermisin onu. Olası problemler. Script php ise kodlarda php tagı gerekiyor linux sunucuda gerekmiyor misal. Ek olarak bileşen eksikliği. Mesela ioncube? Lisans olayı için kullanılır genelde.

Scriptin dili nedir? Localde nasıl çalıştırdın? Daha fazla detay daha kolay çözüm :)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Erkek

hocam scrıpt php code ınteger dıye sey yazıyordu orda onun dısına localae sadece xampp kurdum dırek calısıyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Erkek

Bir Daha up olsun yokmu bır cozum bılen.zaten yazılımı lısanslı aldım soruna cozum ararken full sürumunu buldum :D

lazz tarafından 11/Tem/15 10:58 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Sunucuda gerekli bileşenler eksiktir ozaman hocam php kaç yüklü sunucuda? Windowsta deneme yapıyorsun mysql ve php kurdun mu? Plesk kurmayla olmuyor plesk yönetim panelidir diğer bütün herşeyi yüklemen lazım hocam.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

sunucuna ücretsiz webuzo kur ardından ioncube, curl, php sürümleri v.b. tek tıkla sunucuna kur çalıştırırsın

edit: server 2008 demişsin ben direk linux/phpye gitti aklım :/

sRcN tarafından 11/Tem/15 11:13 tarihinde düzenlenmiştir

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

sunucuna ücretsiz webuzo kur ardından ioncube, curl, php sürümleri v.b. tek tıkla sunucuna kur çalıştırırsın

:D

evet cozumlerın hepsı zaten linux uzerıne wındows uzerıne kımse bır sey demıyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    lazz bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

:D

evet cozumlerın hepsı zaten linux uzerıne wındows uzerıne kımse bır sey demıyor

o zaman Server 2008 yerine kur Centos rahatına bak :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Erkek

hocam uzak masaustunude kullanıyorum kolay oluyor boyle

ama tarıf edersen basıt bır sekılde kurulumu bırde bır ıkı yazılım var net le yazılmıs onları calıstırabılsem hemen gecıcem

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    lazz bunu yazdı

hocam uzak masaustunude kullanıyorum kolay oluyor boyle

ama tarıf edersen basıt bır sekılde kurulumu bırde bır ıkı yazılım var net le yazılmıs onları calıstırabılsem hemen gecıcem

kaynakların yeterliyse sanallaştır bir windows bir centos kullan olsun bitsin VNC viewer ile centos uzak masaüstüde kullanabilirsin ki Centos' ta masaüstüne ihtiyaç bile duymazsın ki masaüstünde açıp editleyeceğin dosyayı SSH ile çok daha kolay açıp editliyorsun. Sunucu kaynakların yeterliyse hemen sağlayıcınla konuş sanallaştırsın makinanı 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Erkek

hocam okadar kaynak oldugunu zannetmıyorum vultr den alınma sunucu 45 gb ssd drıve 2 gb ram var

Toplam Hit: 912 Toplam Mesaj: 11
ted invoice maneger plesk panel