Server Verebilecek Olan ?
-
Elinde yasal olmayan Linux serverı olan müritler var mı ??
Önemli bir is icin lazım olan varsa lütfen iletisime gecsin.
pretty_child@turkstorm.org
-
yasal olmayandan kasıt ?
-
-
konuyu aç ki anlıyalım olabileceksek yardımcı olalım durduk yere kimse sana server vermez
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------
konuyu aç ki anlıyalım olabileceksek yardımcı olalım durduk yere kimse sana server vermez
-----------------------------oo olurmu dayı :) sözü geçen insan andrei, serverini ister utanmaz, yüzsüz yüzsüz ddos atıcam :) saldırı yapıcam makinandan der :) Başkalarına saldırmasında yardım edersin sonraki gün tanımaz küfür falan eder :) oo dur hacı niye server vermesinler söz konusu andrei :)
-
Holy senin kadar spastik bir insan daha görmedim yemin ederim.
Senden makinanı istemisim (!) at şu logları atmazsan şerefsizsin.
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Holy senin kadar spastik bir insan daha görmedim yemin ederim.
Senden makinanı istemisim (!) at şu logları atmazsan şerefsizsin.
-----------------------------(: ben bişey demedim, başkalarına artistlik yapıyosan savunmanı saldırınıda kendin yapacaksın, başkalarından bişey istemiyeceksin :) biz böyle öğrendik, çok şükür saygılıyız buyüzden :)
-
alakaya bak ya :D
h4ckinger & desquner & kerem125 ben hep bu adamlarla calıstım, calıstım derken yanlıs anlasılmasın bana yardımcı oldular yeri geldi ben de onlara yardımcı oldum.
Server isini de ilk onlara söyledim ellerinde yoktu.
Senden serverını adam gibi istedim. Sen ne yaptın ? Artistik bir konusma ve engel. Bu mu saygı ?
-
gerginlik yaratmaya gerek yok da bu iş için kimse kolay kolay amcanın oğlu olmadığı sürece server vermez,,, bide burdan düşün
-
abi ben sadece soruyorum kimseye gidipte ;
"makinanı ver site haykliicez."
"sunucunu ver lan suraya saldırıcaz" vs demedim ispatlasın her türlü hakarete acıgım S:
-
Andrei pmlerine bak..