Servis Ve Telefondan Anlayanlar....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

Arkadaşlar telefonu servise vermem lazım .bir kere gitti .Ve şimdi bir daha vermem lazım fakat faturasını bulamıyorum.Faturasız bu işler oluyor mu olmuyorsa ne yapmam lazım şimdiden teşşekürler....

@cep telefonu bölümümüzü hiç gördün mü?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    seri numarıyla oluo eğer adam gıcık değilse sana yardımcı olur

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Eğer garantisi varsa faturanın önemi yok.Telefonu aldığın yere getirip sana yardımcı olmalarını sağlayabilirsin.Eğer garantisi yoksa faturaya gerek yok git direk sen servise ver nasıl olsa parasını alacaklar.

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek

Cihazının garantisi bitmemişse(Dist. cihazlar için geçerli) fatura olmadan da cihazın tamiri mümkündür. Grey cihazların tamiri de mümkündür ama bu firmalar sürekli yan çizer fatura ve garanti belgesini gözleri sokarak yoksa kavga ederek işinizi karşıya geçirebilirsiniz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Abi bnm 5300 vardı,ekranı kırıldı 1 ay fln öyle kullandım sonra bi ekran alıp kendim sadece 5dk içinde deiştirdim,çok heyecanlıydım vidaları takmayı unutmuşum önce :D sora ön kapaı bi daha söküp vidalarıda taktım ve mükemmel bi şekilde çalışıyo şu anda :D

:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:
    -----------------------------
    Abi bnm 5300 vardı,ekranı kırıldı 1 ay fln öyle kullandım sonra bi ekran alıp kendim sadece 5dk içinde deiştirdim,çok heyecanlıydım vidaları takmayı unutmuşum önce :D sora ön kapaı bi daha söküp vidalarıda taktım ve mükemmel bi şekilde çalışıyo şu anda :D

ciddi isen helal sana wasd kardesim yaw...

hadi bakaim simdi...radyo kizilotesi sonar radar  kontrol sitemlerine gecip... yerden havaya... havadan havaya rooketler uzerinde calis bakalim... :B

saka saka ... :))) 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    fatura ile garanti belgesi tek bir kitapçık içindeydi.Ne yapacağım ben yaa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

35ygt45 bunu yazdı:
    fatura ile garanti belgesi tek bir kitapçık içindeydi.Ne yapacağım ben yaa

hoca teleşlanma fatura belge yalan iş

ımeı numarasını ver herşey hallolur  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    inşallah hacı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    başarıya bir çok kez telefon götürdüm eğer başarıysa diğerleri için bir şey diyemem ama kapağı kaldırıp barkottan okutup ne kadar garantisi kaldığı ne zaman hangi telefoncudan alındığın vs vs hepsi orataya çıkıyor yani teli götürsen yeter :)

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek

Garantisi var de.ben faturayı şimid bulamadım bulunca size fax çekem de.sonra sie et.onlar gerekeni yaparlar

Toplam Hit: 1776 Toplam Mesaj: 11