Servis Ve Telefondan Anlayanlar....
-
Arkadaşlar telefonu servise vermem lazım .bir kere gitti .Ve şimdi bir daha vermem lazım fakat faturasını bulamıyorum.Faturasız bu işler oluyor mu olmuyorsa ne yapmam lazım şimdiden teşşekürler....
@cep telefonu bölümümüzü hiç gördün mü?
-
seri numarıyla oluo eğer adam gıcık değilse sana yardımcı olur
-
Eğer garantisi varsa faturanın önemi yok.Telefonu aldığın yere getirip sana yardımcı olmalarını sağlayabilirsin.Eğer garantisi yoksa faturaya gerek yok git direk sen servise ver nasıl olsa parasını alacaklar.
-
Cihazının garantisi bitmemişse(Dist. cihazlar için geçerli) fatura olmadan da cihazın tamiri mümkündür. Grey cihazların tamiri de mümkündür ama bu firmalar sürekli yan çizer fatura ve garanti belgesini gözleri sokarak yoksa kavga ederek işinizi karşıya geçirebilirsiniz.
-
Abi bnm 5300 vardı,ekranı kırıldı 1 ay fln öyle kullandım sonra bi ekran alıp kendim sadece 5dk içinde deiştirdim,çok heyecanlıydım vidaları takmayı unutmuşum önce :D sora ön kapaı bi daha söküp vidalarıda taktım ve mükemmel bi şekilde çalışıyo şu anda :D
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
Abi bnm 5300 vardı,ekranı kırıldı 1 ay fln öyle kullandım sonra bi ekran alıp kendim sadece 5dk içinde deiştirdim,çok heyecanlıydım vidaları takmayı unutmuşum önce :D sora ön kapaı bi daha söküp vidalarıda taktım ve mükemmel bi şekilde çalışıyo şu anda :D
-----------------------------ciddi isen helal sana wasd kardesim yaw...
hadi bakaim simdi...radyo kizilotesi sonar radar kontrol sitemlerine gecip... yerden havaya... havadan havaya rooketler uzerinde calis bakalim... :B
saka saka ... :)))
-
fatura ile garanti belgesi tek bir kitapçık içindeydi.Ne yapacağım ben yaa
-
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------
fatura ile garanti belgesi tek bir kitapçık içindeydi.Ne yapacağım ben yaa
-----------------------------hoca teleşlanma fatura belge yalan iş
ımeı numarasını ver herşey hallolur
-
inşallah hacı
-
başarıya bir çok kez telefon götürdüm eğer başarıysa diğerleri için bir şey diyemem ama kapağı kaldırıp barkottan okutup ne kadar garantisi kaldığı ne zaman hangi telefoncudan alındığın vs vs hepsi orataya çıkıyor yani teli götürsen yeter :)
-
Garantisi var de.ben faturayı şimid bulamadım bulunca size fax çekem de.sonra sie et.onlar gerekeni yaparlar