folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ses"Te Donanımsal Sorun..

Ses"Te Donanımsal Sorun..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar dün kolonlardan cızırtılar gelmeye başladı..kolonlarda sorun var sandım..kulaklıktada yine aynı bazen çok yoğun bazen hiç yok bazende çok az..sorun tam olarak nedir sizce..benim ses kartı onboard ve anakarttaki dişi çıkıştan diye düşünüyorum farklı fikirleri veya daha önce bu sorunu yaşamış olanlar var mı ? kıytırık bir ses kartı alsam çözebiliriyim ?

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karsinojen
    karsinojen's avatar
    Erkek
    mikrofonun açıksa kolonlarda cızırtı sesi yapar.

www.karsinojen.tr.cx
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    karsinojen bunu yazdı:
    -----------------------------
    mikrofonun açıksa kolonlarda cızırtı sesi yapar.
    yok hoca mic. filan açık değil..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    emekli olmuş o pc bence sana yeni bi pc almak gerek =)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

idare ederim diyorsan ses kartı al ya da tamir ettir... isatnbul ve İzmirde vardır kart tamircileri

Ana kartın sanırım PCI destekliyor. Hala bulabilirsin sanırım... ama 2-3 yıl kullan ki ekonomik olsun

Diğer türlü yeni bir makina toplaman gerekecek

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

ses dosyalarının icerisine virus,worm da girmis olabilir.iyi bir anti-virus prog. ile tarat hocam.bu sorun yoksa eger yukarıdaki nedenler başgöstermiş olabilir.

copy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    spyrex bunu yazdı:

ses dosyalarının icerisine virus,worm da girmis olabilir.iyi bir anti-virus prog. ile tarat hocam.bu sorun yoksa eger yukarıdaki nedenler başgöstermiş olabilir.

valla bundan şüphelenip formatta attım...yine aynı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    ses dosyasına virus girmez arkadaşlar :) sorun iki türlüdür.. senin ses kartının chipinde sorun vardır ya da hoparlörün patlamıştır.. onboard demişsin, o zaman pci bi ses kartı al hallolur büyük ihtimal sorunun.. olmazsa sorun hoparlörlerindedir.. belki hoparlöründeki anfinin çıkışı yanmıştır ve böyle boğuk sesler veriyordur

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:
    ses dosyasına virus girmez arkadaşlar :) sorun iki türlüdür.. senin ses kartının chipinde sorun vardır ya da hoparlörün patlamıştır.. onboard demişsin, o zaman pci bi ses kartı al hallolur büyük ihtimal sorunun.. olmazsa sorun hoparlörlerindedir.. belki hoparlöründeki anfinin çıkışı yanmıştır ve böyle boğuk sesler veriyordur
    kulaklıktada var aynı sorun hocam...sanırım ilk ihtimal daha mantıklı..bir ses kartı alayım en iyisi..saol

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

onboard ses kartinin bozulma ihtimali cok dusuktur

ethernet gibi..

bios update yap belki isine yarar..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dr_X
    Dr_X's avatar
    Erkek

On board Ses kartlarında Genelolarak bu cızırtı Cıkıs devrelerindeki sorunlar ( bunlar Ses kartına asırı yüklenme ,  ses güclendirici yazılımlar kullanarak ) cıkısın arızalamasına sebeb oluyor. diger bir sebeb ise  bazı bios'larda sorun olması bios unu yeniden güncellemeni tavsiye ederim . Hatta yapabilirsen bios'un tüm ayarlarını yeniden Flash Et bu genellikle zor bir iştir ama anakartının sitesinden güncel bios firmware yi indirip deneyebilirsin. Anakartının modelini yazarsan güncel Bios'unun linkini atabilirim.

Ainesi İŞTİR kişinin..LAFA bakılmaz !.....Çok laf YALANSIZ olmaz !.......
Toplam Hit: 1279 Toplam Mesaj: 11