folder Tahribat.com Forumları
linefolder Visual Basic - Basic - PicBasic ve Türevleri
linefolder Shell ("Start " & Url) Yerine Yollaniyor $Eysi Nasil Yaparim ?



Shell ("Start " & Url) Yerine Yollaniyor $Eysi Nasil Yaparim ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insomniac
    insomniac's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Nisan/2003
    Erkek
    ya bir sms programi yaptim vb ile. hani su jetsms geyigi gibi. Kendime yaptim sadece para amacli degil yani. mesela netbul power in uyelik sistemini kullancam. ama her sms yi yollarken yeni bir browser acilsin istemiyorum. Yani Shell ("start " & url) yerine ba$ka bir yol varsa bana anlatirmisiniz?

    www.necroshine.com SEX SLEEP EAT DRINK AND DREAM [KING CRIMSON]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2003
    Erkek
    O komuta hiç gerek yok. Hatta web browser'ada gerek yok. Bunu yapmak için post methodunu kullanman yeter.
    İlk önce şuraya kullanıcı ve parolayı post edecek:

    http://www.netbulpower.com/login.do

    daha sonrada mesajı şuraya post edecek:

    http://www.netbulpower.com/websms.do

    post yapabilen bir uygulama ariyorsan su siteye gir:

    http://www31.brinkster.com/trprogramcilari

    soldaki menude post,get yazan yere tıkla. Yaptigin zaman haberimiz olsun, kullaniriz. ;)

    Düşünüyorum, o halde varım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insomniac
    insomniac's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Nisan/2003
    Erkek
    yaparsam cok dehset bisi cikcaga benziyo :) daha yeni bir muhabbetini daha buldum olayin. tahribat da şeyh in yaninda durcam bununla . ehi ehi

    www.necroshine.com SEX SLEEP EAT DRINK AND DREAM [KING CRIMSON]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2002
    Erkek
    Bole seylerle kasma hoja sen onu yapacan 3 ay sora elemanlar sistemde bişei deistinice hicbi proramin calismicak. disari bagimli proram yazmak ii deildir onun icin.

    gizli bi webbrowser objesi ile navigagte metodu ile yaptirabilirsin

    Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fugitive
    Fugitive's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Mayıs/2003
    Erkek
    Visual basicte yeni proje aç iki tane text box yerleştir birinin ismini username(kullanıcı adı için) ikincinin ismini password yap(şifre için),bir tane buton ekle(göndermek için)
    sonra combo box ekle(gönderilecek operatörü seçmek için telefon kodunu ayarla 536,537 neyse işte)yanına bi tane textbox koy adını numara yap(numarayı girmek için)en altada texbox koy boyutu biraz büyük olsun adını smstext yap (mesajı yazmak için)projeye birde components kısmından microsoft internet transfer control ekle sonra şu kodları projeye aynen ekle

    ----------------------------------------------
    Option Explicit

    Dim gelen As String
    Private Sub Command1_Click()
    gelen = Inet1.OpenURL("http://www.netbulpower.com/nbp/login.do?username=" + username.Text + "&password=" + password.Text + "&redirect=http%3A%2F%2Fwww.netbul.com%2Fnetbulgol%2Foyun1.asp&imageField.x=0&imageField.y=0")
    gelen = Inet1.OpenURL("http://www.netbulpower.com/nbp/websms.do?action=send&telefonnumara=" + telefonnumara.Text + "&numara=" + numara.Text + "&smsText=" + smsText.Text + "&imageField.x=0&imageField.y=0")
    End Sub


    Private Sub Form_Load()
    telefonnumara.ListIndex = 0
    End Sub

    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    Inet1.Cancel
    End Sub

    ---------------------------------------------------


    ne kadar çalışıyo bilemem ama denemekte fayda var sanırım.

    netbulpower

    You think the game is over ? It has just begun ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek
    webbrowser1.navigate "javascript:open('siteismi')"
    yada
    webbrowser1.navigate "about:<html><base target="Siteadi"><a href=siteadi>Bişeler yaz</a> Tıkla :)

    Onun için ShellExecute kullaniliyor ama module gerekli su an bilemicem, bakmam lazım.

    on error go to hell
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2003
    Erkek
    Abi onu fugitive kardeşimin dediği gibi yapabilirsin. Denediğimde oluyordu. Ama yazılımdan yapmak istiyorsan özeline nasıl post yapıldığını gösteren uygulamayı yolluyorum.

    Düşünüyorum, o halde varım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insomniac
    insomniac's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Nisan/2003
    Erkek
    CHaRMaNDeR hoca naki@naki.cjb.net e yollarsan sevinirim.

    www.necroshine.com SEX SLEEP EAT DRINK AND DREAM [KING CRIMSON]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holocaust
    holocaust's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Eylül/2005
    Erkek
    hoja bu işi yapmak için öncelikle bi smtp servera ihtiyacın war
    sahte mail yollama olayı
    onu bulduktan sora form üzerine winsock nesnesi ekle

    soket1.connect 88.88.88.88,25
    bu şekilde smtp ye bağlanıyon
    şu anda kod yollayamam windows altında değilim
    müsait zamanda yollarım kodlarını

    Holocaust The Late Night Hacker
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2005
    Erkek
    abi anamadım siz konunun açılma tarihine bakmıyomusunuz yoksa konu hortlatma fantazinizmi var a.q konuya yorum yazmadan evel bi tarihe bakar insan..

    ANDY // Entelkoylu.Com Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi.Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş.Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holocaust
    holocaust's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Eylül/2005
    Erkek
    al hoja
    mail yollamak için
    Bunu winsockla yapabiliriz ama bi sekilde mail server' a ihtiyacımız var: hotmail.com olabilir mesela
    winsock1.remotehost=server_ip
    winsock1.remoteport=25 'server'ın SMTP portu
    winsock1.localport=0 'işletim sistemi otomatik olarak bir port verir
    winsock1.connect
    x="mail from: senin@mail.adresin.com" & vbcrlf
    winsock1.senddata x
    x="rcpt to:" & txt_adres.text & vbcrlf
    winsock1.senddata x
    x="data" & vbcrlf
    winsock1.senddata x
    x=txt_yazi.text & vbcrlf
    winsock1.senddata x
    x="." & vbcrlf 'email bitti demek icin bunu yollamalisin.
    'SMTP server bunu anlar
    winsock1.senddata x
    x="QUIT" & vbcrlf
    winsock1.senddata x

    The_HoloCaust_®


    Holocaust The Late Night Hacker
Toplam Hit: 1646 Toplam Mesaj: 11