Sık Kullanılanları Kurtarma

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek
    Hardiskimde 1mb falan boş yer kalmıştı elektrikler saniyelik kesilip gitti ve pcm bir daha açılmadı içinde çok önemli şeyler olduğu için format atamadım arkadaşın hddyi paralarl bağlayıp onunla başlattım tek amacım opera'daki sık kullanılanlar listesimi alabilmekti ama unutmuşum ki başka bir sistemden diğer sistem üzerindeki browserı tıklayınca herşey göçüyordu bi kere daha gelmişti bu başıma aptallığım yüzünden bu 2.ci oldu !!

    Neyse ben hdd deki dosyaları arkadaşın hddye kopyalayınca artık benim hdd üzerinden sistem çalışmaya başladı ama operama tıkladıgımda ne göreyim ; Türkçe olan operam ingilzice olmuş ve hiç bir kayıt yok ! Oysa dosyalara hiç dokunmamıştım bu olay daha öncede başıma geldiğinde herşey program files ta oldugu gibi duruyor ama başka sistem üzerinden tıkladıgım için böyle oluyor.Operamı en son bıraktıgım haline nasıl getirebilirim bilen var mı olmadı en azından sık kullanılanlarımı nasıl geri alabilirim ?

    Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Haziran/2002
    Erkek

    öncelikle geçmiş olsun, opera'nın sık kullanılanları

    C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Opera\Opera\profile\opera6.adr

    aha da bu dosya, benim oturum administrator, artık sende kullanıcı adı ne ise ona göre bulursun herhalde, haydi kolay gelsin.

    *dosyayı notepad ile açarsan anlarsın o dosya doğru mudur değil midir


    Metallica Rules
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek
    hocam browserın dosyaları aynen duruyor fakat içerikleri değişmiş söylediğin osyayı açtım şuanki operada olan standarttan ekli sık kullanılan siteler var sadece..
    Ya kafayı yicem başka sistem üzerinden opera açmakla olay buralara nasıl gelebilir bende kendimi windowsu yalamış yutmuş biri sanardım.Yok bi resim,vide mideo da değilki meret ilgili programlarla geri getirebilesin ! hay lanet yağsın yaa 1senedir biriktirdiğim sitelerin hepsi oradaydı :(

    Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 2003 Toplam Mesaj: 3