folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Silinen Dosyaları Geri Getirme Hakkında?

Silinen Dosyaları Geri Getirme Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    arkdaşlar işletim sistemim vistaydı bunu xp ye çevirmesi için bir bilgisayarcıya verdim. har diskdede  SAKLANACAKALR  adında bir klasör var 5.5 gb lik bunu korulayım dedim.taam dediler. sonra aldım elime pc yi dediğim dosyadan eser yok.az önce tekrar gittim. önce yapacak birşey yok dediler sonra bilmemne tool var o yazılımı buluyaım sana cracklı onunla geri getirebiliriz hiç sorun olmaz dediler ? siz ne diyorsunuz bu olaya
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

recovery tollarla geri kurtarılabilir ama,

eğer format attıkları bölümdeyse veriler, yada o verilerin üstüne yeni dosyalar denk geldiyse o kısımları bozulabilir...

yani denemek lazım...

O bilgisayarcıyı dürtmek lazım ama... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

easy recovery ile geri getirebilirler. ama ben dahil bugüne kadar kimsenin o önemli bilgilerini geri getirebildiğini görmedim :D

çünkü geri kurtarınca uzantıya göre listeliyor ve isimlerini değiştiriyor. binlerce dosyayı tek tek kontrol etmeleri lazım. tabi kurtarılan dosyalar bozulmadıysa (:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

recovery d,ye arat forumda

ne varsa oku indir kur dene 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    ewt ne kötü durum arkadaşlar. adama verdim bilgisayarı arkasından bu olanları okudum sonra heme naklıma eski bir kaç kızla çekilen uygunsuz görüntülerim aklıma geli:) yeni bir liseli fotosu oluşturmamak için gittim geri aldım bilgisayarı dedim abi arkdaş almış onları ın yedeiğini. şimdi bu bahsi geçen programı edinme yollarını sunarmıyız
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek
    http://www.yenidownload.com/program.asp?id=881     easy recovery  1.6 Sİ BU. NASI KULLNLDIĞI HAKKNDA BİR BİLGM yok:)..

bide programlara nası ulaşlcağını söyleyen arkadaşlar  arkdaşların verdiği ismlerin sonuna ''download''  kelimisini eklcksnz  ve çok bildiniz arama motoruna taratcaksnz ( google ).böylece dier arkaşları yormadn araştrma gücünüz gelşr belki.. bu bi üşengeçlkten doğan hazıra konmaysa ,kınıyorum  ,değilse çözm yolunu sunuyrm  TŞK..   kardeş sözm sna deil. sen alınma  ;)

yorgun senarist .]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

en basiti recuva... http://www.recuva.com/

ama formatta nsonra geri getiriyomu bilmıyom, bilen varsa ? 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    easy recoverı kullandım az once formattan onceki dosyaları klasorleri aynen cıkardı fakat içerikleri karışmış.. metallica nothing else matters a tıklıyom ankaralı namık çalıyo filan..

All is well
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

Recovery My Files, şu anda dünya üzerinde silinen dosyaları kurtarmakta birçok programla karşılaştırılmış ve testlerde en üst sırada yer almış başarılı bir programdır. Recover My Files; silinen belgeler, grafikler, dijital kamera fotoğrafları, ZIP dosyaları, e-posta, müzik, video ve diğer tüm dosya biçimlerini geri getirmenizi sağlayan üstün özelliklere sahiptir.

Recover My Files; Geri Dönüşüm Kutusu'ndan silinmiş dosyaları, formatlanmış sürücülerdeki verileri ve hatta hiç kaydedilmemiş geçici sistem klasörlerini bile geri getirebilir. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için uzman bir bilgisayar kullanıcısı olmaya da gerek yoktur. Program 4 temel adımda dosya kurtarma işlemini gerçekleştirecektir.

Program FAT12, FAT16, FAT32 ve NTFS dosya sistemlerinin yanında Jaz, Zip sürücü, diğer çıkartılabilir medya ve dijital kameralardaki verileri de tam olarak kurtarabilmektedir.

DOWNLOAD
    http://rapidshare.com/files/51790718/Rec...8.5727.rar
    RAR Pass: rebelpirate

http://rapidshare.com/files/51790718/Recover_My_Files_v3.98.5727.rar 

--------------------------------------------------------------------------------

Sildiginiz hic birsey kurtarilamaz degildir.

Undelete Plus sildiginiz dosyalarinizi kurtarmanizi saglayan basit ve bedava bir programdir. 1 mb gibi kucuk boyutuna ragmen iyi bir kurtarma basarisina sahip. İndirip deneyebilirsiniz...

http://rapidshare.com/files/61851295/und...tup293.rar

Bu ikisi var bide ama çalışıp çalışmadığını bilmiyorum .  

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek

ArmadA

verdiğin linkin üstüne el-fatiha :)

bi zahmet değiştir linki. Birde bu program işe yararmı gerçekten ? benimde 3000 tane müziğim gitti gecen hafta :|

edüt: http://www.recuva.com/ dan indirip kurdum. 3000 tane müziğim geri geldi. Bu konuyu açan arkdaştan allah razı olsun :D

Not: Programı indirsemmi işe yararmı diye düşünenler indirin %100 çalışıyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    ben boşuna mı çalışıp çalımadığını bilmiorum yazdım :P hakkatten link ölüymüş boşuna yazmamışım dimekki :S

Living Death
Toplam Hit: 1282 Toplam Mesaj: 11