Silinen Gmail Hesabını

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Beyler bayanlar,

Uzunca yıllar kullanmış olduğum bir gmail hesabım vardı. Ama bu hesabı alırken hangi akla hizmet ettim bilmiyorum ama alırken isim soyisim arasına nokta koyarak aldım. Şimdi ben bunu sildim ve bu sefer arada nokta olmadan almak istiyorum fakat Google Hazretleri bu hesap daha önce alındı diyor. 

Bu eski hesabı geri mı alayım yoksa bir kaç hafta bekleyip tekrar nokta olmadan almayı mı deneyeyim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Nokta almadan isim soyisim zor alırsın. Onlar 10 sene önce falandı :) Herkesin maili var artık. Ben minecraft'ı ilk çıktığı zamanlarda almadım sonra alırım dedim 7-8 ay önce 15-20 kullanıcı adı denedim isim soyisim bile alamadım herkesin nick kullandığı oyunda millet isim soyisimleri bile almış.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Benim mail adresim isim.soyisim@gmail.com şeklindeydi. Burada nokta işareti olmadan isimsoyisim@gmail olarakta giriş yapabiliyorsun. Ama sistemde noktalı olan görünüyor. Benim istediğim ise sistemde direk isimsoyisim@gmail şeklinde görünmesi. 

Şimdi nokta şeklinde olanı sildim ve nokta olmadan olanı almaya çalışıyorum fakat daha önce başka biri tarafından alındı diye hata veriyor. 

Kendime amk, ne takınlıtılı adamım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Güvenlik önlemi, sen maili silince ertesi gün başkası aynı maili açsa bütün sitelerinden şifremi unuttum yapar, hazır spam mailler gelmeye devam eder, maillistler arkadaşlar üniversiteler firmalar...

İletişim formu bulursan bi yerlerde doldur yolla bakalım ne dicekler duruma

edit,

https://support.google.com/accounts/answer/67422

noname tarafından 01/Ağu/15 12:33 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

acaba o silinme suresi falan mi var ? yani 30 gun icinde silinicek vs gibi hemen siliniyormu acaba sure falan varsa belki ondan oyle diyordur yada alinmistir.

bende yillar once isimsoyisim@gmail.com almisim bala gote fark ettim aldigimi iyiki almisim D:

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Güvenlik önlemi, sen maili silince ertesi gün başkası aynı maili açsa bütün sitelerinden şifremi unuttum yapar, hazır spam mailler gelmeye devam eder, maillistler arkadaşlar üniversiteler firmalar...

İletişim formu bulursan bi yerlerde doldur yolla bakalım ne dicekler duruma

edit,

https://support.google.com/accounts/answer/67422

Tüm şifrelerimi başka bir hesaba yönlendiriyorum. Bu zor bir durum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Uzunca bir süre beklemen gerekecek. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

İlginç. Kimse niye hesabını silmeden önce almak istediğin kullanıcı adının alınabilirliğini kontrol etmediğini sormamış.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

neden siliyorsun ki hocam ? 1 kişi adına yüzlerce mail açabilirsin ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı

Beyler bayanlar,

Uzunca yıllar kullanmış olduğum bir gmail hesabım vardı. Ama bu hesabı alırken hangi akla hizmet ettim bilmiyorum ama alırken isim soyisim arasına nokta koyarak aldım. Şimdi ben bunu sildim ve bu sefer arada nokta olmadan almak istiyorum fakat Google Hazretleri bu hesap daha önce alındı diyor. 

Bu eski hesabı geri mı alayım yoksa bir kaç hafta bekleyip tekrar nokta olmadan almayı mı deneyeyim?

gmailde noktalı mail alamazsın diye biliyorum neden dersen 

mail adresim adımsoyadm@gmail.com

adım.soy.adım@gmail.com  adresı ıle sıotelere uye oldugum zaman yalnzca aktıvasyon gelıyor 15 dk ya da 1 saat snra maıl gelmıyor tempmail gibi 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    yazipcikacak bunu yazdı

Beyler bayanlar,

gmailde noktalı mail alamazsın diye biliyorum neden dersen 

mail adresim adımsoyadm@gmail.com

adım.soy.adım@gmail.com  adresı ıle sıotelere uye oldugum zaman yalnzca aktıvasyon gelıyor 15 dk ya da 1 saat snra maıl gelmıyor tempmail gibi 

Normalde benim mail adresim isim.soyisim@gmail.com

Ben başka bir yerden isimsoyisim@gmail.com olarak mail attım ve anında gitti. Nokta olsun ve ya olmasın fark etmiyor.

Toplam Hit: 2525 Toplam Mesaj: 11
gmail hesap alma hesap silme