Silinen Gmail Hesabını
-
Beyler bayanlar,
Uzunca yıllar kullanmış olduğum bir gmail hesabım vardı. Ama bu hesabı alırken hangi akla hizmet ettim bilmiyorum ama alırken isim soyisim arasına nokta koyarak aldım. Şimdi ben bunu sildim ve bu sefer arada nokta olmadan almak istiyorum fakat Google Hazretleri bu hesap daha önce alındı diyor.
Bu eski hesabı geri mı alayım yoksa bir kaç hafta bekleyip tekrar nokta olmadan almayı mı deneyeyim?
-
Nokta almadan isim soyisim zor alırsın. Onlar 10 sene önce falandı :) Herkesin maili var artık. Ben minecraft'ı ilk çıktığı zamanlarda almadım sonra alırım dedim 7-8 ay önce 15-20 kullanıcı adı denedim isim soyisim bile alamadım herkesin nick kullandığı oyunda millet isim soyisimleri bile almış.
-
Benim mail adresim isim.soyisim@gmail.com şeklindeydi. Burada nokta işareti olmadan isimsoyisim@gmail olarakta giriş yapabiliyorsun. Ama sistemde noktalı olan görünüyor. Benim istediğim ise sistemde direk isimsoyisim@gmail şeklinde görünmesi.
Şimdi nokta şeklinde olanı sildim ve nokta olmadan olanı almaya çalışıyorum fakat daha önce başka biri tarafından alındı diye hata veriyor.
Kendime amk, ne takınlıtılı adamım.
-
Güvenlik önlemi, sen maili silince ertesi gün başkası aynı maili açsa bütün sitelerinden şifremi unuttum yapar, hazır spam mailler gelmeye devam eder, maillistler arkadaşlar üniversiteler firmalar...
İletişim formu bulursan bi yerlerde doldur yolla bakalım ne dicekler duruma
edit,
https://support.google.com/accounts/answer/67422
-
acaba o silinme suresi falan mi var ? yani 30 gun icinde silinicek vs gibi hemen siliniyormu acaba sure falan varsa belki ondan oyle diyordur yada alinmistir.
bende yillar once isimsoyisim@gmail.com almisim bala gote fark ettim aldigimi iyiki almisim D:
-
noname bunu yazdı
Güvenlik önlemi, sen maili silince ertesi gün başkası aynı maili açsa bütün sitelerinden şifremi unuttum yapar, hazır spam mailler gelmeye devam eder, maillistler arkadaşlar üniversiteler firmalar...
İletişim formu bulursan bi yerlerde doldur yolla bakalım ne dicekler duruma
edit,
https://support.google.com/accounts/answer/67422
Tüm şifrelerimi başka bir hesaba yönlendiriyorum. Bu zor bir durum.
-
Uzunca bir süre beklemen gerekecek.
-
İlginç. Kimse niye hesabını silmeden önce almak istediğin kullanıcı adının alınabilirliğini kontrol etmediğini sormamış.
-
neden siliyorsun ki hocam ? 1 kişi adına yüzlerce mail açabilirsin ?
-
yazipcikacak bunu yazdı
Beyler bayanlar,
Uzunca yıllar kullanmış olduğum bir gmail hesabım vardı. Ama bu hesabı alırken hangi akla hizmet ettim bilmiyorum ama alırken isim soyisim arasına nokta koyarak aldım. Şimdi ben bunu sildim ve bu sefer arada nokta olmadan almak istiyorum fakat Google Hazretleri bu hesap daha önce alındı diyor.
Bu eski hesabı geri mı alayım yoksa bir kaç hafta bekleyip tekrar nokta olmadan almayı mı deneyeyim?
gmailde noktalı mail alamazsın diye biliyorum neden dersen
mail adresim adımsoyadm@gmail.com
adım.soy.adım@gmail.com adresı ıle sıotelere uye oldugum zaman yalnzca aktıvasyon gelıyor 15 dk ya da 1 saat snra maıl gelmıyor tempmail gibi
-
hipokondriyak bunu yazdıyazipcikacak bunu yazdı
Beyler bayanlar,
gmailde noktalı mail alamazsın diye biliyorum neden dersen
mail adresim adımsoyadm@gmail.com
adım.soy.adım@gmail.com adresı ıle sıotelere uye oldugum zaman yalnzca aktıvasyon gelıyor 15 dk ya da 1 saat snra maıl gelmıyor tempmail gibi
Normalde benim mail adresim isim.soyisim@gmail.com
Ben başka bir yerden isimsoyisim@gmail.com olarak mail attım ve anında gitti. Nokta olsun ve ya olmasın fark etmiyor.