Şimdi Bilgisayarınızı Güvenli Şekilde Kapatabilirsiniz Yardım
-
arkadaslar gecen gun bilgisayarımı kurdum orjinal xp sp2 ile sonra bütün güncelleştirmelerini yaptım bunları yaptıktan sonra bılgısayarı kapattıgım zaman aynı wın98 de oldugu gıbı simdi bilgisayarınızı güvenle kapatabılırsınız uyarısı gelıyor bılgısayar komple kapanıyor ama yazı kalıyor orada arastırma yaptım google uzerınden ama ne denedıysem olmadı bır onerısı olan fln varsa yardım edebılırımı
-
Denetim masasında, güç seçeneklerinden APM'i aktifleştir.
-
hocam bılıyorum onu apm mevcut degıl denetım masasında donanım ekleden kendım ekledım apm yı gene olmadı aynı sorun devam edıyor:S
-
biosta acpi açık değildir ? biosunda değişiklik yaptınmı bu aralar? yada psu yanıvermiştir...
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
biosta acpi açık değildir ? biosunda değişiklik yaptınmı bu aralar? yada psu yanıvermiştir...
-----------------------------yanık psu yla makineyi nasıl çalıştırmayı düşünüyorsun
-
aynı durum bi ara bendede oldu. formatta işe yaramamıştı. donanım kaynaklıydı. power supply değiştirdik sorun çözüldü. deneme imkanın varsa dene bi. emin olmak lazım.
-
hocam bence kalsın müthiş bi nostalji keşke bende de çıksa :D apm i deaktif etsem çıkar mı beyler ?
-
goldfinger bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
-----------------------------yanık psu yla makineyi nasıl çalıştırmayı düşünüyorsun
-----------------------------bordu yanık psuyu kastetmişimdir belkide?
-
o6u2 bunu yazdı:
hocam bence kalsın müthiş bi nostalji keşke bende de çıksa :D apm i deaktif etsem çıkar mı beyler ?
-----------------------------siyah üstüne turuncu yazıyla hemde.
win95 hatırası.
-
husnuweb bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------siyah üstüne turuncu yazıyla hemde.
win95 hatırası.
-----------------------------Televizyon gibi kapatırdık pcyi. Nerde o günler :)
-
Biosdan ACPI açıkmı kontrol et açıksa; Aygıt Yöneticisi-> Bilgisayar-> Güncelle -> Kendin Seç -> ACPI Çok İşlemcili (veya Tek İşlemcili) Bilgisayar seç -> Reboot