Sinema: Titanic: The Sequel (Titanic 2)
-
Titanic filmini herkez biliyordur sanirim. Titanic Filminin devami geliyormus.
Fragman Linki:
http://www.youtube.com/watch?v=vD4OnHCRd_4
Jack filmin sonlarinda donarak ölmüstü. Bilim adamlari denizde arastirmalar yaparkene Jack'in donmus halini bulup geri hayata getiriyorlar. Titanic battiktan 102 yil sonra. Oglan hic yaslanmamis öylece kalmis.
Agalar böyle birsey olabilirmi ya? Eger dogruysa ben denize atim kendimi, 1000-10000 yil sonra beni hayata geri getirsinler :D
-
Views: 4,646,145|Comments: 4427|
Favorited: 10497 times
Yuh la. dört milyar altıyüz kırk altı bin yüz kırk beş kere izlenmiş bide ben izledim dört milyar altıyüz kırk altı bin yüz kırk altı oldu.
Bide o filmde eskiden o karı ile bebe manyak yiyişiyolardı la canm çekti offf
-
Milletin işi gücü yok fake trailer hazırlamış :) Yok olm olmaz öyle şey zaten.Fakat Türk filmi olsa beklerdim :)) Adamlar yazmışlar zaten fake trailer diye yanına.
-
ehuehueheuhu :D fake trailer olmasa vbile saçma olurdu be adamlara ilham gelir belki çekerler
-
Haci nerden yaziyor Fake diye onu anlamadim. Cikmiyormu yani film? :D
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------
Views: 4,646,145|Comments: 4427|Favorited: 10497 times
Yuh la. dört milyar altıyüz kırk altı bin yüz kırk beş kere izlenmiş bide ben izledim dört milyar altıyüz kırk altı bin yüz kırk altı oldu.
-----------------------------holy oha dört milyon o :D
-
Views: 4,646,145 Büyük PatLama Yaratmış|Comments: 4433|Favorited: 10503 times
-
Donan vücudda hiçbi bozulma gerçekleşmediği doğru fakat geri hayat döndürme imkansız(-dı) şimdi bilmiorum :D
Bi kitapta okumu$tum aq şöle aktaram sizlere
Rademaekers Willam and Rhae Schoential. "Ice-
man", Time Vol. 140 C26 Octaber 1992, s. 62-66. isimli kitapta 1991 de dağa tırmanırken bir buz adam görüolar m.ö den 5300 yıl önce ölen bi insan buluolar falan vs :P adamın üzeirndeki elbise yanında taşııdıı lkişisel eşyalar yüzü saçları herşeyiyle buzun için bozulmadan günümüze kadar gelior : ) -
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Milletin işi gücü yok fake trailer hazırlamış :) Yok olm olmaz öyle şey zaten.Fakat Türk filmi olsa beklerdim :)) Adamlar yazmışlar zaten fake trailer diye yanına.
-----------------------------Nerde yaziyor fake trailer diye?
-
tuncaxxz bunu yazdı:
HolyDemon bunu yazdı:
Views: 4,646,145|Comments: 4427|Favorited: 10497 times
-----------------------------holy oha dört milyon o :D
-----------------------------gözü sürçmüş :D:D
-