folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sır İle Hayatınız Değişecek.



Sır İle Hayatınız Değişecek.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    ats30 bunu yazdı:
    -----------------------------

    siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

    ats30 bunu yazdı:
    -----------------------------

    gizem insanı kendine çeker.aslında bu tür kitapların tek amacı merakla satış yapmak.çoğunu okudum secret de dahil.alayı palavra.gerçekçi kurgulanmış hikayeler inandırıcılığa o kadar etki yapıyor ki kitabı bitirdiğimde ilk dileğim başbakan olmaktı olmadı.belki günün birinde tesadüfen yoldan geçerken biri başbakanlık teklif eder umudum var hala :P

    adam gibi çalışarak elde etmek var ademoğlu için.kolay yol = yol değil.yok öyle bir yol.sonu kanalizasyon...

    hikaye hepsi.bugün iyi bir yerlere gelmiş insanların tek sözü. "çok çalıştım"


    -----------------------------
    fasa fiso ya indirdim baya bi okudum dönme dolap gibi tekrarlayıp durduğu şey aynı

     

    ne ekersen onu biçersin,iyi düşün iyi ol amk saçmalık gerçeği yansıtmayan hikayeler


    -----------------------------

    kısayoldan köşe dönülse bunu Allah bildirirdi zaten :D

    ne kadar gizem o kadar merak o kadar okuma o kadar para..

    -------------------------------

    gerçek güç içinizde.o güç çalışma akıl ve zeka denen üretkenlik gücüdür..insan için kendi çalıştığından başka bir fayda yoktur..


    -----------------------------

    saçma a.q. sır gerçek olmasaydı şu anda farklı bir konumda olurdum, ben parayla ilgili fazla bir talepte bulunmadım :) etrafımda bol hatun olmasını istedim, sağlık ve ailevi problemlerimin çözülmesini istedim hepsi oldu, bolca seyahat ettim, binlerce diyemesemde yüzlerce insanla tanıştım çine gittiğimde kalacak yerim, brezilyaya gittiğimde kahve içecek adresim oldu :) şimdi iş ve parayla ilgili taleplerim var bunlar için tarlamı ekmeye devam ediyorum, hasadını yakında almaya başlayacağım. Bunun neye benzediğini anlatmak zor, inanmakla, istemekle ve sana akacak şeyleri kabullenmekle alakalı, ne kadar zeki çalışkan, akıllı olursan ol! kullanamadıktan sonra kıymeti yok, kullanmak için arzuların-isteklerin olmalı, gerçekleşeceğine inanmalı ve gerçekleşmiş olduğunu düşünerek yaşamalısın, başka bir örnek vereyim hojam şerit değiştirmeyi düşünerek şerit değiştirmeye kalkarsan sapacağın yolu kaçırırsın, kafanda olması gereken şey şeridi değiştirmiş ve yoluna devam ediyor olma düşüncesidir, veya daha basit bir örnekle gitmek istediğin yer adana ve sen istanbuldasın oraya nasıl gideceğini düşündükçe yerinde sayarsın  arabana binip 10 metre ilerini görmen adanaya gitmen için yeterlidir, mesele yola çıkıp hedefine ulaşacağına inanmanla ilgili. Alice harikalar diyarında kitabında Tavşan Alice'e şöyle diyordu: "Nereye gideceğini bilmiyorsan hangi yoldan gideceğinin bir önemi yok" böyle birşeydir işte sır, yaşamak heyecan verir sonra hayatının bir parçası oluverir.


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 2469 Toplam Mesaj: 12