Şirketadı.Com Alınmış Bunu Nasıl Alabilirim
-
Arkadaşlar geçen aylarda TSE ye başvurdum kullandığım markanın altına yeni isim almak için ama şirketadı.com alınmış .com.tr sini ben alırım ama .com için bir şey yapabilirmiyim, sadece alan adı alınmış başka bir işlem yapılmamış,
-
Alan adı sahibi istemediği sürece alamazsın. İlk gelen alır.
-
whoobay bunu yazdı
.com uzantısını ilk gelen alır ama İsimlerde (Şahıs larda) bu böyle değil öyle degıl mı?
yanı isimlerde (isim - soyisim) İsim sahibi alıyor öyle degıl mı? -
Eğer senin markanı kötüye kullanıyorsa dava açıp alabilirsin yada kapattırabilirsin hocam. Ama senin iş yaptığın sektörle alakasız ise yapacak bişey yok. Adama satarmısın diye soracaksın.
-
Umarim domain sahibi hannibalgan gibi birisidir :)
-
JiggSaw bunu yazdıwhoobay bunu yazdı
.com uzantısını ilk gelen alır ama İsimlerde (Şahıs larda) bu böyle değil öyle degıl mı?
yanı isimlerde (isim - soyisim) İsim sahibi alıyor öyle degıl mı?Bu konuyu bende merak ediyorum...
Başkasının adı-soyadını alsam ismim farklı olsa adam gelip alabilior mu benden onu?
//Not: konuyu bok etmedim umarım, kusura klama hocam, kafama takılıyor açılmışken sorayım dedim.
-
_PesimisT_ bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıwhoobay bunu yazdı
yanı isimlerde (isim - soyisim) İsim sahibi alıyor öyle degıl mı?Bu konuyu bende merak ediyorum...
Başkasının adı-soyadını alsam ismim farklı olsa adam gelip alabilior mu benden onu?
//Not: konuyu bok etmedim umarım, kusura klama hocam, kafama takılıyor açılmışken sorayım dedim.
.com uzantida farketmez adin ali olsada alexandersalvatore.com u alabilirsin kimsede hak talep edemez, .com.tr uzantidada
alman icinde kimlik fotokopisi gondermen gerekiyor eger isimsoyisim.com.tr ise. onuda kimse alamaz senden.
-
Alan kişi ismi olmış bırakmış başkada bir şey yapmamış,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Alan kişi ismi olmış bırakmış başkada bir şey yapmamış,
alamazsın hocam. Com.tr ye yönel şimdiden.
-
ancak satın alabilirsin hocam isterse satar =) onun haricinde com alınamaz
koray tarafından 28/Haz/14 11:03 tarihinde düzenlenmiştir -
alternatif olarak adamı bulup evinden aldırman lazım hocam yada eceliyle ölmesini bekleyeceksin