folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder Site İçersindeki Klasör Dosyalarını Görme



Site İçersindeki Klasör Dosyalarını Görme

  1. KısayolKısayol pmÖzel Mesaj
    uunal
    uunal's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    Merhabalar

    www.deneme.com/resim/ örnek olarak bu url'deki resim klasörünün içersindeki dökümanları görme şanşım var mı? Girdigimde dogal olarak "Directory Listing Denied This Virtual Directory does not allow contents to be listed." diyor izin vermiyor.Ordaki resimleri dökümanları nasıl listeletebilirim?

  2. KısayolKısayol pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    fso ile

    http://forum.maxiasp.com/soru.asp?is=oku&sno=22520

    yada panelden dizinlere gözatabilme yetkisi vererek

  3. KısayolKısayol pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek
    <?
    $dizi = array(); // yeni ve boş bir dizi değişkeni tanımlıyoruz.
    $dizin = "E:\www\foto\albums\deneme"; // hangi dizinin dosyaları listelenecek?
    $ac = opendir($dizin);

    echo("<h2>$dizin Dizinindeki Tüm Dosyalar</h2>");
    echo "<SCRIPT LANGUAGE=\"JavaScript\" src=\"foto.js\"></script>";
    # bütün dosyaları dizi değişkenine atıyoruz. bu işlemi yaparken,
    # bir üst dizini temsil eden "." ve ".." değerlerini bir if deyimi
    # yardımıyla dizi haricinde tutuyoruz.
    while($x=readdir($ac)) {
    if ($x != "." && $x != "..") {
    $dizi[] = $x;
    }
    }
    sort($dizi); // dosyaları alfabetik sıraya alıyoruz.

    echo("<table border=1 width=10><tr>");

    # dosya listesini basit bir foreach ile ekrana basıyoruz.
    foreach($dizi as $x => $y) {

    echo("<td> <a href=\"javascript:;\" onClick=\"MiniPopUp('foto/albums/deneme/$y','galeri')\"><img border=\"0\" src=\"foto\albums\deneme/$y\" width=\"150\" height=\"98\"></a></td>");

    }


    echo("</tr></table><br> ");
    echo("toplam dosya: ");
    echo "<b>".count($dizi)." </b>"; // toplam dosya sayısını basıyoruz.

    closedir($ac);
    ?>
  4. KısayolKısayol pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    Bir ara uyarlama da yapmıstım belki işine yaramasını sağlayacak bilgin vardır.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------

    <?

    include( "function.php" );
    include( "ust.php" );

    # Resimleri cek
    $dizin  = "image/animoticons/";             // Resim dizini (resimlerin bulundugu yol/path)?
    $tutucu = opendir($dizin);
    while($dosya = readdir($tutucu)){
       if(is_file($dizin."/".$dosya))
       $resim[] = $dosya;
       }
    closedir($tutucu);
    # On bilgiler
    $limit  = 45;   
                    // Sayfalama kacarli yapilacak?
    $sayfa  = $_GET["sayfa"];       // Kacinci sayfadayiz? (Bu bilgi adres satirindan geliyor)
    if($sayfa < 1) $sayfa = 1;      // Kontrol ...
    $toplam = count($resim);        // Toplam kac adet resim var?
    # Bu bilgiler dogrultusunda
    $kactan = ($sayfa-1) * $limit;  // Kactan baslamaliyim?
    $kaca   = ($kactan+$limit);     // Kacta bitirmeliyim?
    if($kaca > $toplam) $kaca = $toplam;
    # $kactan baslayip $kaca kadar resim bas
    echo "<html>\n";
    echo "<head>\n";
    echo "<title>Sesli Chat Sesli Sohbet Görüntülü ve Kameralı Chat Animasyonlar Resimler</title>\n";
    echo "<body>\n";
    echo "<table border='1'>\n";
    echo "<tr>\n";
    for($i=$kactan; $i < $kaca; $i++){
       echo "<td align=center><img  width=104 height=100 src='".$dizin."/".$resim[$i]."'></td>\n";
       if (((($i+1)%9)==0)  && ($i != ($kaca-1) ))  echo "</tr>\n<tr>\n";
      
       }
    echo "</tr>\n";  
    echo "</table>\n";

    # Birden baslayip sayfa sayisi kadar link bas
    echo "<p>";
    echo "<center>";
    for($i=1; $i < ($toplam / $limit) + 1; $i++){
      if($sayfa == $i)
      echo "$i"; else
      echo "<a class='Sayfalama' href='SesliChat-SesliSohbet-Animasyonlar-RR.php?sayfa=$i'>$i</a>";

      }
    echo "<tr>\n";
    echo "<td align='center' background='http://www.birsesver.com/Sesli/resimler/Tablolar/Tablo1/Tablo1_03.gif'><font class='Tablo1'><font color='#000000'>Birsesver.Com</font> Sesli Chat Sesli Sohbet için Sürekli Güncel Animasyon Listemiz.Sesli Chat Siteniz İçin Animasyonlar,Hareketli Resimler,Gifler.</font></td>";
    echo "</tr>\n";
    echo "<tr>\n";
    echo "<td align='center' background='http://www.birsesver.com/Sesli/resimler/Tablolar/Tablo1/Tablo1_03.gif'></font>Beğendiğiniz resmi farenizin sol tuşuna basılı tutarak masaüstüne veya belirlediğiniz bir konuma sürükleyerek indirebilir sitenizde kullanabilirsiniz.</font></td>";
    echo "</tr>\n";
    echo "<tr>\n";
    echo "<td align='center' background='http://www.birsesver.com/Sesli/resimler/Tablolar/Tablo1/Tablo1_03.gif'></font>Görüntülenen animasyonlar Birsesver.Com da kullanılan animasyonlarla aynı anda değişir veya silinir.Burdaki animasyonlar o an bizim kullandığımız animasyonlardır ve beraber otomatik panelden güncellenir.Birsesver.Com'la SesliChat SesliSohbet'te daima ileriye...İyi Eğlenceler.</font></td>";
    echo "</tr>\n";
    include( "alt.php" );


    echo "</center>";
      echo "</p>\n";
      echo "</body>\n";
      echo "</html>\n";
      ?>

  5. KısayolKısayol pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Haziran/2006
    Erkek

    2 yolu var

    ya pleskden izin vercen klasörler vs görünsün die

    yada 

    asp için fso ile listeleyip içindekileri kontrol ettirceksin.

     

    bunun için mydesing da çok güzel bir örnek vardı. ararsan bulursun.

  6. KısayolKısayol pmÖzel Mesaj
    uunal
    uunal's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    site yabancı bir site benim degil site.!
  7. KısayolKısayol pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek
    uunal bunu yazdı:
    -----------------------------

    Merhabalar

    www.deneme.com/resim/ örnek olarak bu url'deki resim klasörünün içersindeki dökümanları görme şanşım var mı? Girdigimde dogal olarak "Directory Listing Denied This Virtual Directory does not allow contents to be listed." diyor izin vermiyor.Ordaki resimleri dökümanları nasıl listeletebilirim?


    -----------------------------
    ...listeletebilirim?

    yanlış çağrışım yapmış.Bir sitenin resim kalsorundeki resimleri çemkmek istiyorum ama resimleri goremiyorum diyorsun.

    Site buna izin vermiyorsa görebileceiğini sanmıyorum.Eğer site yöneticisi bunu listelerse firefox download helper ile toplu indirme yaparsın olur biter.Ama şu an göremezsin.

  8. KısayolKısayol pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    anaaa dötünden anadık desene sen
Toplam Hit: 7214 Toplam Mesaj: 8