Sitemizi Yeni Açtık Ve Yardıma İhtiyacım Var

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    VBDream bunu yazdı:
    -----------------------------

    sırf sen ve steve jobs yüzünden jQuery, PSD to HTML öğrenmek zorunda kaldım, bok vardı iphone ipadden flashı kaldırırken :D

    hocam sana şunu sormak istiyorum, her linux sürümünde bu böylemi, component uyumsuzluğu falanmı amk da ibnelik yapıyor flash ?


    -----------------------------

    aib linuxçular ebesinin amı gibi çalıştığından fazla sıkıntı çıkmıyor, hallediyorlar.Bi ton bilgisayar, bi ton donanım var.Yani kombinasyonlar falan tonla.Donanımı çözüyorlar, onu bunu...

    Normalde sıkıntı olmuyor.Chrome'da kasıyordu, chrome'da onu flash'ı kendi getirerek çözdü.En sorunsuz dağıtım ubuntu LTS'idi.nerdeyse hiç sorun yaşamadım.

    Ama bi sorun vardı : tasarım, dizayn ve mantığı çok tırttı be abicim gnome'un.Kde desen ondan berbat.iatkos'tayım şimdi.problem çıkmıyor.

    --

    ama jquery html, css candır :) css3 html5 yakında yer flash'ı.Eskisi kadar flashlı siteler görmüyorum.HEle apple'ın html5 atağından sonra bir kaç şirket peşinden takip etti.İŞler güzelleşecek.

    Ben siz aç kalmayın istedim :P

    Media : sağol hocam :D 

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Nisan/2011
    Erkek

    shock56 bunu yazdı:
    -----------------------------

    Öncelikle izninle sitene biraz eleştiri getireceğim

    Sitenin menüleri daha güzel olabilirdi. menüler üzerine gelince oluşan efekt mouse menü üzerinden gittiğinde de devam etsin. hemen hızlı bir şekilde eski halini almasın

    Aynı zamanda menüleri oluşturmuş olduğun moviecliplerin button modlarını true yap. böylece maouse üzerine gelince el işareti çıkarak daha güzel bir görünüm oluşturur.

    açılan pencerelerin tamamına sürükle bırak özelliği ver. ve açılan pencerelerin kapatma işaretlerine de biraz efekt verebilirsin. 

    Eğer as3 ile yaptıysan siteyi bunları sınıflarla yapabilirsin.

    Siteye seo yapmak içinde swfobject kütüphanesini kullanman laızm. bununla bilgi için http://www.birogrenciklasigi.com/swfaddress-ile-flash-da-seo-ve-deep-linking.html

    Ayrıca şu anda yapmış olduğun site için flash değil de flex kullansan daha güzel sonuç ortaya çıkar. daha görsel çalışmalar yapabilirsin. 

    ve son olarak flash laf atanlar için şu fotoğrafla yazımı bitiriyorum:

     


    -----------------------------

    :)  http://www.a4deskpro.com/


    http://www.leyladansonra.com/
Toplam Hit: 1862 Toplam Mesaj: 13