Siz Olsanız Ne Yapardınız ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Brown
    Brown's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Temmuz/2011
    Erkek

    Andrei bunu yazdı:
    -----------------------------

    adwords ile ilgili biraz daha detaylı bilgi verebilecek mürid var mı aramızda ?

    mesela, ilgili kelimeye göre reklam aldıgımızda google otomatik olarak sadece bu icerigi barındıran sitelerde mi cıkarıyor reklamı ?

    atıyorum, bi oyun, tasarım ya da alısveris sitesinde cıkmasının imkanı yok mu ?

    bir de, verilen para, tıklama basına maliyetine göre bitiyormus sanırım, yani 3000 lira verildiyse ilk ay icin, 1500'ü giderse kalan para yanmıyor da aynı sekilde hesabımızda kalıyor, öyle mi ?

    son olarak, reklamın bazı sehirlerde gözükmesini istemiyoruz mesela, böyle bir imkan var mı ?

    bunları da yanıtlayabilirseniz memnun olurum.


    -----------------------------

    adwords değil adsense kullandım ama mantık açısından cevaplayayım. vereceğin reklam çıkması gereken sitelerde çıkar. ayrıca şöyle bir faktör var; kullanıcının önceden google'da arattığı şeylere göre de reklam çıkıyor. adwordsde fiyat açısından sınır belirlenebiliyormu bilmiyorum. lokasyonu ayarlayabiliyorsun diye biliyorum.

    bu arada bu formun çıkması ve kişinin onu karşılıksız doldurup vakit harcaması imkansız gibi bişey. karşılıklı bir form olması lazım. en azından formu dolduranlara çekiliş yapacağız vs. 

    edit: 1 ay önceki konuya yazıyorum ama ilgisini çeker olur belki:)

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 02/Mayıs/2007
    Erkek

    Eğer iş link tıklatma ise abi, hallederim. Adword değil, ama Facebook üzerinden yönlendirme yapabilirim. Tam kavrayamadım olayı ama dediğim gibi link varsa, tıklama isteniyorsa ulaşabilirsin pm ile.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ocak/2006
    Erkek

    facebook reklam bence. facebookta gezen insanın zamanı vardır,boştur.. sörf yapıyodur vs vs.. bu doldurmak için faydalı birşey..ama google adwords olursa %80-90 adam googledan gelip bişey arıyodur..siteden alacağını alır çıkar...ayrıca facebooktada belirli bi kitlenin beğenilerine vs göre kimlere reklamın çıkacagını ayarlayabiliyosun(hedef kitleni).. hemde ister tık, ister gönderim başına ücret seçeneği var.

    tık başına yaparsınız biraz daha pahalı olarak ama tıklayanlar doldururmu bilinmez tabi.. mail olayına bence hiç girme şahsen zaten piyasada dolu spam varken acayip saçma reklamlar maillere gelirken.. zaten tanımadığım şeyi,reklamı,öneriyi direk silerim.


    Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek

    hacı form doldurma mecburiyeti olmasaydı kesin adwords derdim ama öle bir mecburiyet varsa bence işte çekilişle 10 kisiden birine 10 tl hediye çeki yada işte firmamızın kazağı,yastığı vs gibi bişey yaparsan o zaman tam verim alırsın.

Toplam Hit: 1774 Toplam Mesaj: 15