Sizce Piyasadaki En İyi Virüs Tarama Programı Hangisi..?
-
ewt arkadaşlar herkes 2 tane program söylesin lütfen şuanda tavsiye edeceğiniz en üst düzey virüs tarama ve yok etme programı hangisidir..?
-
En.... diye bişi olmaz. Kullanacağın yer ve özelliğine göre değişir.Yinede mesela e-kolay in online virüs taramasına bedava bu işi yaptırabilirsin.5 farklı proğramla tarama yapıyor, bir bak bakalım.
-
karabudun bunu dedi:
yani bu tamamen senin ne amacla kullanmana bagli eger bol miktarda trojen viurs vs aliyosan genel olarak hit olanlari kullanmalisin.onlarda nelerdir.kaspersky,norton,deepfreeze,AVG2000 vs.bu arada ben mi ben 4-5 yildir AVG 2000 kullaniyorum.memnunmuyum memnunum kullanimi benzerleriyle ayni nitelik olarak ayni ozelliklere sahip kullanimi bana kolay geliyo ve sorunsuz.oneriyormuyum hayir.en iyiyi kendin bulman icin saygilarimla........En.... diye bişi olmaz. Kullanacağın yer ve özelliğine göre değişir.Yinede mesela e-kolay in online virüs taramasına bedava bu işi yaptırabilirsin.5 farklı proğramla tarama yapıyor, bir bak bakalım.
-
Bence 1.Nod32 2.Kaysperky ;)
-
1- Kaspersky
2- Kaspersky
-
kaspersky çğunlukta herhalde.
ama çok kasıyo diyoram pc'yi kaspersky için.
-
kaspersky tabi ne olacak baska.
-
Abi nod32 Murat131 gibi bi şeydir yani her türlü işini görür asıl amacını yapar ama koltuklar deri altan ısıtmalı camların ısı değerleri farklı olan araba gibi virüs programı arıyorsanız NOD size göre değil...Nod32 en babası yani:) hele bide 2003 kulanıyorsanz yani başka alternatif yoksa en babası:)
-
Babalar hepsini Kullandım Nod 32, Fprot, Kayspersky, Norton, Pisi Silin :)), ama
[Bit Defender] varya abiler tek geçerim onu kullanıyorum 2 aydan beri hiç bişey daha geçemedi korumasından bence bir deneyin derim. Cok güzell bir program makinaya herangi bir agırlıkta yapmıyor ve gerçek zamanlı internet trafiği ve dosya taraması var. -
Kaspersky ama yuklemede olan dıger antıvırusunuzu sılmeyın cunku çok agır bır program ınmesı bır dert taraması bır dert zayıf olan bır pc zor dayanır en guzelı programı arada bır ındırıp temızleyıp gerı silmekdenedım harıka oluyor ozaman kasmayı problem eden arkadaslara duyurulur
-
-
Toplam Hit: 4293 Toplam Mesaj: 11