Skype Metro ( Windows 8 ) Neden Bu Kadar Berbat ?
-
arkadaş ne facebook kişilerimi ekleyebiliyorum (ki ekli zaten göstermiyor)
ne de anasayfada kişiler kısmında sadece çevrim içi kişileri gösterebiliyorum.
ayarlar kısmına baktım 3-4 tane ayar arkadaş ne saçma ya masaüstü versiyonu ile uzaktan yakından alakası yok neden böyle. sanki kodlarken yarısında devoloperin canı sıkılmış yeter lan deyip build edip markete koymuş ?
-
xp iyi
vista kötü
windows 7 iyi
windows 8 kötü
windows x ---- > bunu bekleyeceksin hacı
-
ErotikPanda bunu yazdı
xp iyi
vista kötü
windows 7 iyi
windows 8 kötü
windows x ---- > bunu bekleyeceksin hacı
aga 8 güzel hoşuma gitti ancak skype uygulaması çok dandik olmuş adamlar bildiği lite versiyon koymuşlar sanırım bu market uygulamalarının kendisini toplaması 2-3 yıl alacak. messengerin yerini skype alacakmış allah rızası için şu skypenin yerine kullanılacak birşey yok mu ya kodumun programına etmediğim küfür kalmadı.
-
Masa üstü skype yükle. win 8 skype kullanma
-
ErotikPanda bunu yazdı
Masa üstü skype yükle. win 8 skype kullanma
son çare öyle yapacağım ama nefret etmeye başladım skype'den.nimbuz çalışır mı ki marttan sonra.
-
skype windows 8 ve windows phone 8 de hala önizleme sürümünde. tam sürüme geçmesine ise 2-3 ay var.
-
gtalk denen bişi var senelerdir. basit ücretsiz, minicik.
-
Ahahah adamlar app güzel değil diye işletim sistemi tavsiyesi vermişler..
Normal Skype kur kullan kardeşim, Metro Skype şuan preview sürümünde olan bir uygulama, tablet kullanmıyorsan Metro uygulaması kullanman biraz anlamsız olur.
-
pidgin kurun skype/gtalk/messenger/facebook hepsini tek clientten yönetin, tavsiye ederim.
-
-
sağolun hocalar marta kadar messenger ile idare edeceğim sonrasında nimbuz vb programları deneyeceğim olmadı skype masaüstü artık.hepinize teşekkürler.