Şok Şok Şok Dünya'nın En Çok Aranan Adamını Bulduk

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2008
    Erkek

     (Hacker Okan )

     

    Hacker Okan Son Söz

    02 Ekim 2010

     Arkadaslar Mesela Su Cıkan Haber Yalan  Adamın Biri Uydurmus  ve Abartmıs  Hacker Okan Fenomendir Böle Sacmalıklarla Ugrasmaz   Tum Gercek Olmayan Haberler Burda Yorumlarınızı Bekliyorum kimse inanmıodur benim hacker okan olduguma ama inanıcaksınız:)))

    Etiketler: Hacker okan
    Kategori Genel | Yorum Yok »

    Hacker Okan Geri Döndü!!!

    26 Eylül 2010

     Hacker Okan Son Hali evet arkadaslar inanmayanlar içindir bu öncelikle bu siteye  yorum yapan ve küfür edenleri bekliyorum :%29 ) HACKER OKAN Saygılar Sunar..

    Etiketler: Hacker okan, Hacker Okan Son Hali
    Kategori Genel | Yorum Yok »

    HackerOkan Kimdir?

    26 Eylül 2010

     

                                                                   Hacker Okan Kimdir?

    Hacker Okan Sizin Tabirinizle İnternet Kahramanıdır  Ücretsiz acılan Blog sitelerine index atılarak büyüyen bir fenomendir . Artık Benim Adıma hiç bir sey ayzılamıycak Cunku İlk yapılan Hersey Bu Siteden cıkıcaktır . Bir Gun  Nette Takılırken Biri Geldi msn ye  Hacker Okan senmisin dedi tabi ekleyen cok kişi var  Adam dedi ki Kardes Biz Yıllardır Bu işle Ugrasıyoruz  Senin Kadar isim yapamadık dedi :%29 ))  Şimdi Sizlere Soruyorum Hack Onurlu Bir Eylemmidir Yoksa  Hack Kötü Birseymidir . Hack ın anlamını bilmeyen okadar cok insan varki bos yorumlar yazan  Hepsini Burdan şiddetle tekme atarak KINIYORUZ . :%29 ))  Artık Siz Susucaksınız Hacker Okan Konusucak Öpülcek Bi El Varsa o Benim elimdir .

    Etiketler: Hacker okan, hacker okan kim, resmi site
    Kategori Genel | Yorum Yok »

    Hacker Okan Gercek Sitesi

    26 Eylül 2010

     evet arkadaslar hacker Okan dediler ama 3 resimden baska bulamadılar  işte gercek hacker okan ve gercek resmim Sizlerin Hacker Okan olarak tanıyıpta Aslında tanımadıgınız Okan benim ve Bu site Hacker Okan Gercek Sitesi Olarak Bilinicek bir kac  kişi blog sitesi acmıs hacker okan  diye ama fasa fiso  bişey bilmedigi için hep link verip durmuslar   ŞİMDİ SÖYLÜYORUM GELİNDE GERCEK HACKER OKAN görün.. Saygılarımla Sanal Ortamın Degerli İnsanları….

    Etiketler: Hacker okan, Hacker Okan Bilinmeyen Gercekler, hacker okan gercek sitesi, Hacker Okan resmi sitesi, Orjinal site
    Kategori Genel | Yorum Yok »

    Hacker Okan

    26 Eylül 2010

     Sevgili Hacker Okan severler  Sizlerle paylasıcagım okadar sey varki  nerden baslıcagımı bilemiyorum inanmayanlar olucaktır   mesela ilk olarak sunu söleyim 3 adet fotodan baska  foto yok  hacker okan heryerdeyse neden  baska foto yok  ayrıca kufur edenleri kınıyorum birgun hepsi hacklenir nasılsa :%29   o kufur eden insan  olmayan varlıkları ayırıyorum cunku 2 grup olustu 1 tanesi hacker okan ı sevenler diyerleri  cekemeyenler onlara uygun bir anten ayarlıcaz artık :%29 )  ama hiç kimse dusunmedi ki  bu hacker okan ne yapıyor diye   ….     google aramalarında hacker okan yazdıgımızda bircok sitede hemde  en ünlü sitelerde hacker okan cıkıyor  evet hepsi  yalandır belki hiç biyeri hackleyemedim ama eger elimde imkan olsa yapardım  diyolar ki hacker okan cin resmi sitesini hacklemiş ardından gülüyolar  soruyorum acaba neye guluyolar    hackleyemedigimemi yoksa     peki neden siz yapmıyorsunuz  ….

    Etiketler: Hacker okan
    Kategori Genel | Yorum Yok »

    Hackerokan Diyor ki

    26 Eylül 2010

     Arkadaslar Hacker Okan nasıl ortaya cıktıgını anlatayım sizlere ben 2007 yılında blog sitesi acmıs  kendi index imi ilk o zaman atmıstım  ama amacım hic bir zaman  hack olmadı  hersey eglenceden ibaretti 2008 yılında  askere gittim geldigimde birde baktım ne göreyim  donanım haber diye bir sitede adım gecmekte  adamlar olayı öyle bir abartmıs ki  sanarsınız dunyanın kurtulus gunu :%29 ) ben olayın saskınlıgıyla hep takip ettim   birgun konusmak istedim sen face sin dediler  inanmadılar aslında inanmamaları işime geldi  cunku bende duyulmak istemezdim acıkcası  msn adresimi nerden bulduysalar bircok kişi ekledi  ama yinede benim ben olduguma kimse inanmadı  suanda yayınlanan msn adresleride bana ait deil zaten sizlerde yorum yazmak isterseniz beklerim tabi sen facesin demesseniz ..

    Etiketler: dh, donanımhaber, Hacker okan, hacker okan diyor ki
    Kategori Genel | Yorum Yok »

    Hacker Okan Acıklıyor!!

    26 Eylül 2010

    Öncelikle Selamlar  Ben Bu zamana Kadar Bircok Sitede Gözlemledigim Kadarıyla Her Kafadan Bir Ses Cıkmaya Basladı  Hacker Okan Bir Fenomen ise Yaptıgınız Tabirler Cok Sacma Sizler Hacker Okanı Bir Sanal Kahraman Olarak Belirlediyseniz Hacker Okan Gercek Bir Hacker Hic Bir Zaman Olmamıstır .. Amac Eylence ve İnternet Ortamında Farklı Bir Boyut Kazandırmaksa Sizlerle Birlikte Guzel Vakit Gecirmek İsterim. Şimdi Hak Yerini Bulsun Su ana kadar Hakkımda yazılan cizilen Seylerin Sahte Oldugunu Bilmenizi İsterim Sizlerle Birebir HACKEROKAN olarak Bu sitede ilk Paylasımlarımı Yapmak isterim ..

     

    Resmi Sitesi : http://www.sohbet2009.net


    Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
Toplam Hit: 2083 Toplam Mesaj: 1