folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Sosyal Medya Da Kitlelere Seslenmek

Sosyal Medya Da Kitlelere Seslenmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

bir sosyal medya sitesinde herhangi bir konuda bir jgp hazırlasak ve bunu paylaşsak bu kişi/konu ile hiç alakası olmayan birine ulşama süresi sizce ne kdar olur ve insanlar buna ne kadr inanır bunun deneyini yapmak istiyorum deneyi şu şekilde yapabilirz

"xxxx.com sitesi her 200 tıklama için türkiyenin 1 sokağındaki aç hayvanalra yemek yerecekmiş bunun için hadi tıklayalım"

tarzı bir şey hazırlasak xxxx.com sitesine de bir sayaç eklesek gün sonudna kaç kişiye ulaşabiliriz?

NOT: ben niçin deneyemiyorum çünkü çevremdeki çoğu insan böyle saçma bir şeye inanmaz

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

siteyi düzgün hazırla haberlere bile çıkarsın :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

bu yolla insanları sokaklara dökebilirmiyim 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

bilinçsiz kullanıcı o kadar çok ki.

yok şunu paylaş facebook bu cocuk için 5 cent ödüyor her paylaşıma

gibi saçmalıkları bile binlerce kişi paylaşıyor.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

"bunu 5 kere paylaş en çok istediğin şey gerçek olsun" gibi şeylerde çok tutuyor çoluk çocuk paylaşıyor :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

cok inanilmaz bir hizla yayiliyor aslinda. sadece dogru yerde dogru kisiye hitap etmek, zamani dogru kollamak ve yayilmasini istedigin seyin gercekten yayilabilir bir sey olmasi gerekli. 

10.000 kişiyi istiklal caddesinde, çinde trafik kazasında ölen bir fare için toplayamazsın. 

ama 10.000 kişiyi savaşa hayır demek için toplayabilirsin, gibisinden.

=)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

hacı abi 23.09.2012'de tbt de bu olay nedir diye bi video vardı hürriyet webin çinli bi oyun firmasının videosu. altındaki yazıyı after effect den "Kütahya'da esrarengiz olay" yazıp sürekli daşşak paylaşımlar yaptığım memleket sayfasında paylaştım. 2-3 gün sonra açtım bi baktım. ekşi, itü, inci minci derken almış yürümüş. Diğer gün yerel gazetede gördüm esrarengiz olay balon çıktı diye. İnsanlar yalan olsada enteresan paylaşımları seviyor.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı

hacı abi 23.09.2012'de tbt de bu olay nedir diye bi video vardı hürriyet webin çinli bi oyun firmasının videosu. altındaki yazıyı after effect den "Kütahya'da esrarengiz olay" yazıp sürekli daşşak paylaşımlar yaptığım memleket sayfasında paylaştım. 2-3 gün sonra açtım bi baktım. ekşi, itü, inci minci derken almış yürümüş. Diğer gün yerel gazetede gördüm esrarengiz olay balon çıktı diye. İnsanlar yalan olsada enteresan paylaşımları seviyor.

ahaha hocam bende diyorum kim yaptı. tvde falanda çıktı kütahyada esrarengiz olay diye :D

dedim kütahya ne alaka  :D

biri ortaya bisey atıyo sonra bi bakmıssın tüm tvlerde gazetelerde. hiç araştırmadan habercilik yapıyorlar

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı
    WALLACEs bunu yazdı

ahaha hocam bende diyorum kim yaptı. tvde falanda çıktı kütahyada esrarengiz olay diye :D

dedim kütahya ne alaka  :D

biri ortaya bisey atıyo sonra bi bakmıssın tüm tvlerde gazetelerde. hiç araştırmadan habercilik yapıyorlar

vay anasını tvde de mi çıktı :)

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

biraz da bağlantı olayı mesele. fakat sanıldığı kadar kolay değil. şu aldatan sevgilisinin eşyalarını satan kız olayı için gittigidiyor 6 ay uğraşmış. tabi salak salak bişey yapıp bir anda gündem olanlar da var fakat hiçbirinin bilinçli projeler kadar popüler olamadığını ve tamamen şans işi olarak bilindiklerini göz önünde bulundurmak lazım. ki yine de uzun süreli olamadılar. 

özetle bence biraz para akıtmadan bu iş zor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

olaya ben açtıydımda muhterem adminler kaldırmıştı ardından barış yiğit sağolsun destek babında açtı :))

bu demektirki milletimiz böylesi haberlere prim veriyor

xxx.com sitesine sayaç koyup hakikaten akla gelmeyen bir şeye yer verirsen
    10binden fazla üyeli face ve tweet hesaplarında paylaştınmı 24 saatte tahminim rahat 25-50bin arası hit alırsın

Lekum Dinikum Veliye Din ...
Toplam Hit: 1344 Toplam Mesaj: 11