Sosyal Mühendislik(SM)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Konu daha çok Felsefe ve Edebiyatı ilgilendirdiğinden buraya açtım ama Social Engineer’lar (sosyal mühendisler) için işe yarar olduğunu düşünüyorum.Gerçek hayatta da çok işinize yarayacak Kelime Oyunlarını lütfen burada
    toparlayın. Yöneticilerimizin Bu Konuyu İğnelemeleri dileğiyle...

    Bu konuyla beraber insan beyinlerini programlayacak ve bizim istediklerimizi onlara yaptıracağız. Bu konuya yazmaya devam etmemi istiyorsanız lütfen konuya cevap, yorum yazınız. Başarısızlıklarınızı veya başarılarınızı yazınız ki hatalarınızı size yazabileyim. Dikkat edin ben Güzin Abla değilim.!
    Hiç birşey yapamıyorsanız konuyu oylayın. Aksi taktirde ilgi olmadığını düşünecek ve konu hakkında açıklamalarımı bitireceğim.

    Kelime oyunlarını günlük hayatımızda yapmaya çalışırız ve genellikle de beceremeyiz. Artık bu döngüyü bu konu altında kıracağız inşAllah. Şimdi... Bir kişinin düşünceleriyle oynamak için öncelikle onun beynindeki veri akışının dengesini bozmalısınız. Bunu sağlamanın çeşitli yolları var. Anlaması zor olmasın diye gerçek hayattan örnekler vererek anlatacağım. Bayanları ele alarak anlatıyorum ki; hem "Bu yöntem tutmaz, olur mu ya..." gibi itirazların sayısı az olur hem de ilgi çok olur ve okurken sıkılmazsınız (:
    Onun Kafasını Karıştıracak (bayanın) sorular yöneltmelisiniz. Bunu sağlamak için öncelikle çok ama çok rahat olmalısınız. Size verilen sorulara verecek cevabınız yoksa -kısacası açık verdiyseniz- duymazdan gelin ama konuyu değiştirmeyin. O soruyu yenileyebilir ona önce aptal taklidi yapın. Bu sırada da cevabınızı üretin. Pes edip boşver derse; "lütfen sor lütfen bi anlık dalgınlığıma geldi" deyin ve soru sorulduğunda hiç olmadığınız kadar zeki ve mümkünse ukala bir tavırla cevabınızı verin ve diğer konuya dönün. Anlatmaya devam edin...
    Aradaki cümleler karışacak, bayan sizi çok iyi tanıyan biri olsa bile kişiliğinizi çözmeye çalışacak, bunları düşünürken de söylediğiniz sözleri anlamaya çalışacak ve derken bir kısa devre (: Sonuç; Tebrikler! Doğru Şifre....
    İlgi çektiniz ve karşınızdaki artık sizin hatanızı arayacak. Hata yapmaktan korkmayın ve hata yapınca "biliyorum ama neden hata yaptığımı sen biliyor musun bakalım" deyin. Bu aşamalar sonrası bayan artık sizi babası gibi görecek ve zekanızdan fayda etmek isteyecek. Bu dakikadan itibaren çizebileceğiniz birkaç imaj var. Sizin saçmaladığınızı düşünecek veya sizin haklı olduğunuzu söyleyecek ama saçmaladığınızı düşünecek. Bu beynin bir tepkisi aslında. Bu işletim sistemine en son giriş yapan kişi bayanın son aşkıydı. Ya da ilk giren sizsiniz (:

    Bu aşamada Bayanın bakışlarını asla ciddiye almayın. Bayanlar Erkeklerin başarısızlık üzerine hislerini çabucak sezinleyebiliyor. Şunu da unutmayın, sezinlese de sezinlemese de size basit insanmışsınız, hata yapmışsınız, açık vermişsiniz gibi tavırlarla bakacaktır. Bu bayanın beynindeki sizi tanımlaya çalışan antivirüs sistemi...

    Bu politikayı sürdürün ve devamında Kelime oyunlarını kullanın. Çünkü bu sistemin komutları Kelime Oyunlarıdır.

    Kelime Ounlarına Başlayalım...

    "Değil mi?" sorusu bir silahtır...

    Günlük hayatta çoğunlukla bilinçsizce kullandığımız bir soru kalıbı; "Değil mi?"...
    Deriz ki;
    "Ahmet bize geleceksin, değil mi?"
    "Sen de beni seviyorsun, değil mi?"
    "Yaşıyor, değil mi?"

    Değil mi sorusunun cevabı "evet" veya "hayır" şeklinde verilebilir. Bunu şarta bağlarsak;

    Sana bir soru... Çok basit... Cevabı Evet ya da Hayır olacak zaten... Bana o ders notlarını vereceksin, değil mi?

    -Evet derse verecektir.
    -Hayır derse de (:
    Anlatabilmişimdir umarım....
    Eğer ben öyle demek istemedim derse dil dökün ve "olur mu ya.... Bak tekrar soruyorum" diyin, soruyu sorun, cevabı ne olursa olsun; "o zaman vereceksin" deyin.

    Şimdi SM yaparken veya gerçek hayattaki ilişkilerimizde kişilik çok önemli tabi. Öncelikle kendinize bir kişilik belirlemeli ve ne olursa olsun dayak yeseniz bile amacınıza ulaşana kadar o kişilikten ( özellikle SM yapmakta olduğunuz kişinin nazarında ) çıkmamalısınız.
    Yine mevzuyu bayanlar üzerine anlatacağım ama burada yapmaya çalıştığım konuyu daha anlaşılır bir biçimde sizlere aktarmak.
    Her insanın zaafları vardır. Bu zaafları açığa çıkarıp ona göre bir karakter oluşturmak sizi başarıya 5 adımdan fazla yaklaştıracaktır (:
    Eğer yazdıklarımı bir gün uygulamak isterseniz ve ilk denemeniz olacaksa Kahve veya Kola benzeri kafein içeren içeceklerden en az bir bardak içmenizi tavsiye ederim. Bu sizin düşünce hızınızı ve açılarınızı arttıracaktır.

    Evet şimdi konuya dönelim...
    Dünya standardında 2 cinsiyet var ki bunlar Erkek ve Kadın..!
    -Hormonal denge bozuklukları ve kişilik üzerine ihtimalleri daha sonra talebe göre yine burada açıklayacağım ’bu bir espiri değildir!’-
    Erkeğinde Kadınında ne kadar sağlam karakterli olurlarsa olsunlar bir kişilik zaafı mevcuttur. Bu zaafların keşfi bize müthiş üstünlük kazandıracaktır (SM ler dikkat.. (: )

    Nasıl mı?

    Şöyle ki; Eğer kişinin bir zaafını biliyorsanız bu zaaf üzerine sohbetler edebilir güven sağlayabilirsiniz. -Standart ve en olası kişilik zaaflarını daha sonra talebe göre burada yayınlayabilirim- Kişilerin sağlam olan karakteristik özelliklerini, ahlaki değerlerini, düşüncelerini bu sağladığınız güven üzerinden sorgulayabilir ve yanlı bir biçimde (yani sizin istediğiniz yönde) sorgulatabilir ve devamında da kişiye istediğiniz her şeyi yaptırabilirsiniz. (intihar dahil)

    = Denenmiştir.!
    = Bu olayın diğer adı Beyin Yıkama dır.

    Şimdi bazılarınızın "Abartıyosun yaa" dediğini duyar gibiyim ama bu doğru bir bilgi ve tarafımdan defalarca test edilmiştir ki; çoğu psikoloğun da yöntemleri bundan farklı sayılmaz.

    Geçelim bunu nasıl yapacağınıza...

    Örnek olarak bu sefer biraz bilişim sistemlerini de işe katacağım.
    Şimdi Hacklemek istediğimiz bir site admininin MSN’ini ekliyoruz ve "Ben sizin MSN’inizi xxx.com sitesinden aldım. Bazen sohbet edecek birileri iyi oluyor. Çalışmalarınız siteniz çok güzel bu arada.. Abi sen hangi takımlısın.?" tarzı bir sohbet edip konuyu öylece kapatıyoruz.
    Aralarda selam sohbet çevrimiçi çevrimdışı mevzularına girip dikkat çekiyor ve kişinin bilinç altına işliyoruz.

    GÜVEN SAĞLAMAK İÇİN KİŞİYE DEĞİL, ONUN BİLİNÇ ALTINA ÇALIŞIN. ÇÜNKÜ HATA YAPMASINI SAĞLAYACAK EN ETKİLİ YÖNTEM BİLİNÇ ALTININ GÜVEN DUYGUSUNU KAZANMAKTIR.

    Sürekli nick değiştirin. 2 saatte bir ve genellikle aşk üzerine olsun. 2 gün sonra msn de yedek nickinize "95 IQ çıkardım olm boru değil 95 (:" ve orjinal nickinize de "Var mı benden Zekisi?" yazın. Bu adminin dikkatini çekecektir. Unutmayın! Admin asla sizin bilgisayardan anladığınızı bilmemeli ve sizi "MSN delisi gençlik" ten sanmalı...

    Sonra ona bir mail atın ve maile şunu yazın;

    "Abi varya IQ testine girdim 95 çıkardım ama varya milim kaldı biliyo musun parlak zekaya... (: Yok ya sen bu site işlerini biliyorsun ama zeka bende :D
    Abi kızmada şu IQ testine bi d sen baksana ya doğru olabilir mi?
    Ben sitelerden ööle testlere falan inanmıyorm ama bi bak nolur, cevabını ve test sonucunu bekliycem"

    yazın ve hemen MSN penceresine dönerek
    "Aaa.. abi sana mail attım ya... göremedim Online olduğunu :D Neyse yaf bi okuyu ver ben de az fifa yapıcam arkadaşla Multi :D Anlarsın ya...Ben (kişinin takımı) olcam.. :D neyse mailimi oku cevabını bekliycem" deyin ve dışarıda konumunda 40 dk dan fazla geçirin Sonra geri dönün ve eğer testi yapmadım derse ısrar edin "Abi nolur ya, öğrenmem lazım... Kıza söyliycem rezil olmıyım sonra bu site iş yapar mı doğru mudur sonucu" tarzı şeyler yazın.

    Bu aşamadan sonra;
    - XSS yedirebilirsiniz.
    - Siteyi siz kurup üyelik şart koşabilirsiniz. -Basit IQ test scriptleri var.- Bu size şifre veya en azından Cookie kazandırır (:
    - Güven sağlayabilirsiniz. Kişi sizin aptal olduğunuza kanaat getirecektir -Bilinç Altında bir böbürlenme ve kendini yüksekte görme olayı kesin olacaktır-
    - Yine mi olmadı..! Bir reseller alın. Bir aylığına bu işlemi yapabilirsiniz. Deyin ki; "kardeş sen bu işlerden anlıyorsun bende para bol da anlayan tanıdık yok, ben deditacert mi dedicaed mi nedir (orjinali dedicated) o işe gircem dergide okudum ii iş varmış
    Benimle ortak olur musun? Senden istediğim sadece sisteme ayar çek arada, ben parasını veririm, gelirin de %50 si senin olsun istersen. Nolur yardım et yaf.. (: Sevgiliyle aram açıldı, şirketim var falan diye hava atıcam.. :D" deyin ve onu ikna edin (Herkes bu teklife atlar )

    Sonra bir aylığına Reseller Kiralayın ve admine geri dönüp " Kardeş dediler ki bu rezerrel işi (orjinali reseller) mi ne varmış. Bayilik de diyolar. Önce buna bi bakın sonra dedeye geçin dediler :D
    Neyse şu sisteme bak al şifreler de bunlar;

    Sistem şifrelerini verin! "

    Şimdi gerekli güven sağlandı.İlerleyen zamanlarda siz de ondan birşeyler isteyebilirsiniz (buraya kadar işlemler için giderler toplamı; 35 ytl den fazla etmez)
    Şifre isteyip ben sana koskaca şirketin şifresini verdim sen bana güvenmiyor musun kardeş anlmıyorum zaten biliyorsn" tarzı konuşun ve belden aşağı vurun.

    İç karakteri açığa çıkarmaktan bahsedeceğim. Bunu gerçek hayatta Psikologlar kişilik sorunu olan kimselere, gerçek kimliği ortaya çıkarmak için kullanıyor. Burada bir parantez açalım; Kişilik problemi vardır adamın, iç dünyasında bir olay olmuştur (terk edilmek gibi). Hayata küsmüş ve yeni bir karakter oluşturmş olabilir. Onu eskiye döndürmek için bu yöntem kullanılabilir. -Aynısı değil ama buna benzer sadece- Bu Yöntemleri gerçek hayattaki kimselere uygulamayınız lütfen. SM için Lamerlerin kimliğini deşifre etmede kullanabilirsiniz.

    Arkadaşlar size önceki mesajlarımda çokça zikrettiğim bir konu; "lütfen SM için kullandığınız sahte kişiliğiniz sağlam olsun ve amacınıza ulaşana kadar ondan vazgeçmeyin" di. Şimdi lamere yapacağımız şey ise onun içindekini dışarı çıkartmak olacak. Lamer bir yana bazı Hacker’lar da bu yöntemde toslayabiliyor.

    Bu yöntemin uygulanma şekli için Sokates Tekniğini kullanacağız arkadaşlar. Bu konuyu biraz anlatmak gerekirse; Sokrates kendi zamanında Devlet adamlarını sıkıştırır, onlara sorular sorar ve onları fıtık edermiş...

    Şimdi düşünün; Lamer’in amacı zaten sizi hack’lemek. Ne olursa olsun sizi kaybetmek istemeyecek, gitse bile sayılı gün sonra geri dönecektir.

    Şimdi kişiye öyle sorular soracaksınız ki; taklit ettiği kişilik kızsın ama içerideki cevap vermek istesin. Gerçek hayattan örnek veriyorum ama maksadım anlaşılmasını sağlamak...

    Lamer geldi size aptal taklidi yapıyor;
    Ona sürekli şefkatle yaklaşıp basit sorular sorarsanız ve cevabını bildiğinde "Gördün mü bak çok zekisin... ben bunun için 5 gün düşündüm walla" derseniz, daha önce de anlattığım gibi sizi avucunda sanacak ve rahatlayacaktır. Yani size SM yapmaya çalışana siz SM yapacaksınız.

    Ani ve kısa süreli karakter geçişleri onu tedirgin edecek ama daha sonra tekrar aptal moduna döndüğünüzde onu yüreklendirecek ve rahatlatacaktır... Devamında Kendi ağına düşmesi kaçınılmaz.

    Yüzyüze konuşuyor ve SM yapıyorsanız kesinlikle
    # Kişinin -size göre- Sağ gözünün içine bakarak konuşun... (Bu sayede Kişi yalan söylemeye kalkarsa ya da hayal kurmaya kalkarsa onun bilinç altına sızacaksınız )

    # Ağzına bakmayın sakın (özellikle bayanların)

    # Sevimli olmak istiyorsanız, köşeye sıkışmış gibi hareket edin. Ellerinize Bakıp; "Anlayamıyorum ya..." gibi... Tabi bunu taklit ettiğiniz karakterinizin tarzında yapın

    # Düşünürken zorlanıyorsanız gözlerinizi (size göre) sol üste doğru ve kişinin arkasındaki bir yere çevirin (böylece onun da dikkati dağılacak ve akıp giden zamanı fark etmeyecek ama fazla abartmayın. Konu dağılırsa siz hatırlatın -ki dağılma ihtimali yüksek- bu onda güven hissi uyandırır...


    http://yigitdemirag.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Yukarıdaki Sosyal Mühendislik deneylerine dair pratik bilgiler alıntıdır.Biraz uzun ama seveceğinize eminim.

     

    Ayrıca yine net üzerinde gezerken bulduğum Kevin Mitnick in Ünlü Aldatma Sanatı adlı kitabı

    Download=http://dosyam.net/?id=rpk28g


    http://yigitdemirag.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek
    anubisx bunu yazdı:
    -----------------------------

    Yukarıdaki Sosyal Mühendislik deneylerine dair pratik bilgiler alıntıdır.Biraz uzun ama seveceğinize eminim.

     

    Ayrıca yine net üzerinde gezerken bulduğum Kevin Mitnick in Ünlü Aldatma Sanatı adlı kitabı

    Download=http://dosyam.net/?id=rpk28g


    -----------------------------

    Kitap ingilizce mi türkce ceviri mi? 


    en cok nick dei$tiren mürid
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    Türkçe çeviri ilk 1-2 sayfası zor okunuyor ama geri kalanı tamammen net

    http://yigitdemirag.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek
    te$ekkürler, atıyorum ar$ive xD

    en cok nick dei$tiren mürid
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hMhM
    hMhM's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    anladığım kadarıyla işin başı aptallık. ne akdar ii aptal taklidi yaparsan ve de zekiysen iişi bitirdin

    kenarda köşede takılırım ben
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    Tabi karşındakini olduğundan büyük düşündüreceksin bu da onun hata yapmasını sağlıyacak. işin sırrı bu Değil mi ? :)

    http://yigitdemirag.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    Eyw hacı attım kıyıya ;)

    :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mart/2007
    Erkek
    normal hayyatta eger bıraz zekilik varsa gayet basıt bı sekılde kullandıgımız olaylar..yanlız bısey nsoracam..örnegın bı kızı etkılemek ıcın once aptallık taklıdı yaparak ama ıcınızde zekı olacaksınız tarzında solemıssın sanırım...ama hangı kız aptal bırınden hoslanırkı ?

    Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mart/2007
    Erkek
    normalde yaşamda farkında olmadan da olsa birilerine bunları yapıyoruz galiba ((: ve gerçekten işe yarıyo teşekkürler..

    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    şahsen ben vücut dili kullanımının da etkili olduğu görüşündeyim, gerek kendi vücuduna söz geçirmek gerek karşı vücudu anlamak büyük kolaylıklar sağlayacaktır.Bir de bunu dile dökersen manyak bir oterite sahibi olabilrsin dilin ne kadar önemli olduğunun asıl kanıtı ise ,Hipnoz dur bence.

    http://yigitdemirag.com
Toplam Hit: 1762 Toplam Mesaj: 11