folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Soykırım Destekçilerine Yenileri Eklendi



Soykırım Destekçilerine Yenileri Eklendi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KDE
    KDE's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2002
    Erkek

    AXA SİGORTA GRUBU ERMENİLERE SOYKIRIM TAZMİNATI ÖDEMEYİ VADEDİYOR,AXAOYAK SİGORTALILARIN BİLGİSİNE..
     Gectigimiz günlerde dünyanin dört bir yaninda "sözde ermeni soykirimi"ile  ilgili onlarca panel-konferans düzenlenmis. Bunlarin ana sponsorlari kim  biliyor musunuz? HSBC ve British Airways..Bizim Ülkemizde bizden elde ettikleri para ile bize karsi sözde ermeni soykirimini destekleyen bu kuruluslarla olan iliskilerinizi gözden gecirmeye davet diyorum. Saygilar.
    VARSA HSBC HESAPLARINIZI KAPATIN VE ADVANTAGE KARTLARINIZI IPTAL EDIN..

    EVET. COK DOGRU. EGE UNIVERSITESI HASTANEDEKI BUTUN DOKTORLARIN HSBC KREDI KARTLARINI VE HESAPLARINI KAPATTIRDIKLARINI GORUNCE BANKANIN GENEL MUDURLUGU OLAYA EL KOYDU. AMA KIMSE VAZGECMEYINCE ADAMLAR  TUTUSTU.BIR SURU FAKSLAR FALAN ÖZUR YAZILARI. AMA BU SADECE BU HASTANE ILE SINIRLI KALMAMALI. ULKEMIZDE BIR SURU YATIRIM YAPIYORLAR, BIZIMLE IYI  GECINMEK ISTIYORLARSA BIR TERCIH YAPSINLAR. ERMENILERMI,TURKIYE MI?
    BENCE,HIC DUSUNMEYIN KARTLARINIZI IPTAL ETTIRIN.AMA EN ONEMLISI BU OLAY SEBEBIYLE OLDUGUNU BELIRTIN,

     buda bana gelen mailler arasında arkadaslarım

    böle fw mailleri yazmak hosma gitmiyor ama arkadaslarım okuyunca çok sinirleniyorum bilmeyen kardeslerimizinde bilmesini istiyorum.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    öder öder axa şirketi Türk değil ki  Ayrıca ödeyen axa şirketi oyak değil oyak dersen ordu yardımlaşmaya laf atmış olursun türkiyedeki faaliyetleri axa nın saadece ortaklakdır yurt dışında bir çok ülkede faaliyet gösterir lütfen oyak ı karıştırma. Ben kendim isviçre sigorta acentesiyim ve en büyük rakibimiz axaoyak şirketi böyle haberler bizim işimize gelir ama iftira atarak bu iş olmaz biraz araştırın lütfen..

    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KDE
    KDE's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2002
    Erkek
    demeç bana ait değil ama yazımda hatada görmedim AXA SİGORTA GRUBU ERMENİLERE SOYKIRIM TAZMİNATI ÖDEMEYİ VADEDİYOR dedikden sonra axaoyak lıların dikkatine demiş oyak bank benim bidiğim ordu ile ilgisi olan bir banka zaten oyakın böle bişiye izin vermesi imkansız dediğin gibidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    Vallaha dedim ya bizim işimize gelir Trafik sigortasında 2. idik 1. olurus :)

    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KDE
    KDE's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2002
    Erkek

    :D söyletma bana bu yazıyı senin yazdırdığını şimdi burda :d ehehe şu para konusunu 10 000 dolar daha arttıralım dj_alper ehe

    arakdaslar  işin espiriside bu yorum gelmedi bu konuda

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek
    Usta axa böyle bişey açıklamışsa.Oyakla olan ortaklığın sona ermesi veya axanın özürdilemesi falan gerekir.Düşünsenize şimdi.Düşünsenize Türk dış politikasına karşı hereket eden bir şirket(zaten Dış politikaya göre hareket etmesi gerekli değil) Türk askerlerine maaş veriyo falan filan bi gariplik yok mu ? Tabi bu bilginin doğruluğu tartışılır.

    Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KDE
    KDE's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2002
    Erkek
    bilgi sanırım doğru çünkü egedeki unv. bütün doktorlar kartları iptal edince hsbc bankın müdürleri özür üzerine özür yağdırmış. yani insanlar yapmadığı bişi için özür dilemezler tabi bu axa için tartışılır bir konu. ama böle bişi var ise dediğin gibi oyağın direk bağını kesmesi lazım bugün her türk askeri zorunlu 15 ytl vererek askere gittiğinde sigortalanıyor ve sigorta kartlarında AXa nın imzası var çok ilginç bir çelişki olur... saygılar.
Toplam Hit: 906 Toplam Mesaj: 7