Sözlük Scripti
-
Hocalar ekşisözlük formatında çalışır durumda bi sözlük scriptine ihtiyacım var.
- türkçe karakter sorunu olmasa
- açığı gediği vs olmasa
- geliştirilmeye açık olsa
dadından yenmez..
piyasada ve warezde birçok muadili var ama ben tbt muridlerinin deneyip okeyledigi yada yamadıgı vs. şeyleri sorup öyle işe girişsem dedim..
herhangi bir ticari yada artistik bir amaç gütmüyoruz tamamen eşimin (daha dogrusu bikaç ay sonraki eşimin : )) ortaokul ögrencilerine yönelik egitsel bir hizmet.
yardımcı olursanız çok sevinirim.
asp. php farketmez..
-
www.sozlukspot.com ?
-
hocam sozlukspot u kullansan
-
duzgun scrıpt varsa bende nımetlenemebılırım.
Eleman sozluk kurmak ıstıyorsa elbette sozlukspot u bılıyordur.
okulun sıtesınde ekstra bır yere kurulabılır.
Scrıpt koyan olursa saglam cok sevınırım bende takıpteyım
-
-
hayır hocam sözlükspotu ögrenen öğrenci inciyi falanda öğrenir.
büyükşehirin öğrencileri olsa inciyi zaten biliyodur derim ama öyle değil, o nedenle sözlükspot olayı zararlı gibi..
amaç yerelden genele doğru bir eğitim hizmeti vermek. hepinizin evinde hergün ödev vs. arayan çocuk olduğu malum. öyle kırıntı misali başlayıp damlayarak çoğalacak birşeyler düşünüyoruz sözlük spot yada hazirsozluk vb gibi varyasyonlar o nedenle uymaz gibi..
hani muridlerden biri piyasadaki sözlüklerden zamanında indirip eksigini gedigini açıgını düzeltmiş az biraz şekle sokmuştur öyle birşey olsa daha iyi olur. şu atamalar ertelendigi için maddi durumda problem var, olmassa ücretiylede hallederdik üç beş maksat emegi boşa gitmesin muridin. yada yardımcı olan muride başka türlü elimden gelebilecek bir hususla iyilik yapmak isterim.
-
http://fenaasozluk.co.cc bak bakalım script hoşuna giderse Pm at upload edeyim.
-
hoca upla bakalım su senin sözlük scriptini
-
elinde çalışan sözlük scripti olan ve paylaşmak isteyen var mı? nettekilerin hiçbiri çalışmıyor. hazırda php sözlük scripti kullanan varsa yollarsanız ben mutlu edersiniz vala.
-
arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama acil lazım oldu..
elinde çalışan, güvenlik açıkları kapanmış ve türkçe karakter de kullanılabilen bi script varsa sevabına gönderebilirmi.. (heryerde anidennetmidir nedir terimlernet falan o script dolaşıyor ama aylardır uğraşıp adam edemedim açıktı tr karakterdi şuydu buydu)
malum ögrencilik, pek iyi durumda degilim ama okadar lazım ki, yardım eden arkadaşa üç beş bişeylerde biyerlerden bulup verebilirim heralde
-
upullah