folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Street Fighter-Kimbo Slice(Oyun Değildir.Tamamen Gerçek)



Street Fighter-Kimbo Slice(Oyun Değildir.Tamamen Gerçek)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ocak/2006
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    -----------------------------

    Bu adam o kadar kuvvetli değil.Biraz taktikli dövüşüyo boksörler gibi ''U'' harekatini felan yapıyo.Ama bu adamı kaldırıp parçalayacak adamlar biliyorum.Taximde gordugum etiyopyalıyı hiç unutmadım.En az 2.20 boyu vardı adamın.Kimbo ne ki:)


    -----------------------------

    Şakamısın hacı sen, adam zaten boksor. Dunyanın onde gelen mixed martial arts hocasının ogrencisi. Oturup butun maçlarını izle bir once, ondan sonra yorum yap. Bu adam artık insanlıktan cıkmıs android olmus. dovus makinasına cevirmis kendini. Kevin o 2.20 lik adamı 10 saniyede yere serer. rakibin tek bir acıgını yakalaması yeterli zira tek vurusta grogi ardından da k.o geliyor. Profesyonel mmo kariyerine basladı suana kadar yenilgisiz devam ediyor, butun maclarını k.o ile kazandı. Bu adamı suanda dunya uzerinde sokak dovusunde devirebilecek bir insan evladı yasamıyor.


    Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 5393 Toplam Mesaj: 12