Sxe-İnjected.Us - Satılık Domain.
-
* Domain Adı : sxe-injected.us
* Bitiş Tarihi : 21.08.2009
* Registar : isimtescil.net
* Transfer Ücreti : isimtescil hesabına ücretsiz.
* Hemen Al : 40 YTL
* Özel Notlar : güncel sxe sürümlerini yayınlayabileceğiniz, sxelerin yanında; counter-strike ile ilgili döküman vb. şeyleri de yayınlayabileceğiniz güzel bir domain. domaini biraz kullandım, çoğunluğu yabancı olmak üzere günlük 400-500 hit çekiyordu. sxe kelimesinde geleceği olan bir domain. -
niye satıyorsun hacı fıstık gibi domain
-
para para para :| para lazım.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
para para para :| para lazım.
para olsa süper domain... -
para olsa bende alırım da:D daha kendi kişisel sitemi alamıyom amq:D bi ben bi nurky:D
-
Bende de para var,ama anlamıyorum bu işten

-
İyi domain fiyatıda ucuz ama işi bilen için gereksiz.optimizasyonun o sunu bilen adam için zaten kolay bir kelime
-
MinervaL bunu yazdı:
İyi domain fiyatıda ucuz ama işi bilen için gereksiz.optimizasyonun o sunu bilen adam için zaten kolay bir kelime
-----------------------------Haklısın, hatta ücretsiz wordpress bloğu ile bu kelimelerle ilk sırayı zorlayan bloglar biliyorum.
Bu arada hayırlı satışlar...
-
dediğim gibi acil paraya sıkıştım.
r10 daki konuyu "hayırlı satışlar" vb. post atarak bi murid uplayabilir mi?
http://www.r10.net/domain-satis/285812-sxe-injected-us-ilk-tekliften-24-saat-sonra.html
şimdiden teşekkürler.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------dediğim gibi acil paraya sıkıştım.
r10 daki konuyu "hayırlı satışlar" vb. post atarak bi murid uplayabilir mi?
http://www.r10.net/domain-satis/285812-sxe-injected-us-ilk-tekliften-24-saat-sonra.html
şimdiden teşekkürler.
-----------------------------Tamamdır hocam
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------Haklısın, hatta ücretsiz wordpress bloğu ile bu kelimelerle ilk sırayı zorlayan bloglar biliyorum.
Bu arada hayırlı satışlar...
-----------------------------İş tanıdıkta biter pr6 bi link bulurum belediyeden ekip gelse indiremez :D
gerçi link devride kapandıya neyse.