Taahhütsüz İnternet

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2017
    Erkek
    kartalkethuda bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

    telekom hat çekmedi buraya  çok ugrastım kent neti bağladım bugun inşallah akşam deneyeceğim heyecanlıyım teşekkürler. smfjhgaskdjf

    telekom benim eve altyapı sağlamıyor. bunun çaresi var mı.

    bak çevreye hocam hangi firmalar var hepsini ara. Ben telekomu aradım yok dediler başvuru yetersizmiş falan iyi eyvallah dedim nekadar net firması varsa aradım en son biri bu işte kent net çıktı dedi bizim orda alt yapı var getiririz falan 2 haftada halloldu. Telekoma bayağı kişinin tekil şekilde dilekçe vermesi gerekiyor ki dikkate alsınlar


    next next next install
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2011
    Erkek

    Altyapı yokmuş yani söyle eskiden bu evde internet kullanılıyormuş , yıkılıp yeni ev yapılınca internet kablosunu ( direkten , ya da merkezden ) binanın girişine kadar çekmemişler. Kutu konulması gerekiyormuş , 2 ay önce başvuru yapmış bu binada oturan biri 3 ay içinde hallolur demişler 2 ay bitmiş ne gelen var ne giden. Üstüne de düşmemişler , o yüzden Telekom bina girişine kutu koyana kadar mecbur farklı bir yöntem deniyeceğiz. 

    Şunu da sorayım , illa bu hattı Türk Telekom mu çekmek zorunda yani binanın girişine başka firma daha hızlı şekilde kutu koyacaksa ondan talep edelim 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2011
    Erkek

    türknet ilk başta avanjlı gibi gelebilir.

    sapık gibi günde 2 sms atıyorlar ilgileniyoruz sizinle diye.

    evrakları yolladıktan sonra birsürü anlamsız sms gelmeye devam ediyor.

    sonrasında modemin varsa gelip kuruyorlar . otomatik ödeme vermezsen 120 lira otomatik ödeme verirsen 30 lira kurulum ücreti. (ben sanal kart vermiştim içinde para yok :D sonra hemen arayıp para çekemedik bize adam gibi kart verin diye herşeyi toplu çekmeye çalışmıştılar ibneler :D yermiyim ben bunları ?)

    kablo çekiyoruz diyorlar ama yalan 5 yada 10 metreden sonra para istiyorlar.

    neyse sorun yaşamazsan ev hattın oluyor, 1000 dakikan oluyor ve sınırsız kullanıyorsun burayakadar herşey normal.

    ama kopma ve internet hız düşmesi gibi sorunlarda adamlara ulaşana kadar akla karayı seçersin.  hatta ulaşamazsın.

    yine arıza kaydını oluşturana kadar çıldırırsın. yine 20 sms gelmeye başlar çözdük, çözmek üzereyiiz, vay çözülmesine 1 saat kaldı, vay ekiplerimiz devam ediyor, 1 saat geçebilir filan.

    iptal başvurusu yaparsın fax çekersin 3 hafta sonra sikindirik bir mail atarlar iptal edemedik yeniden yoolla diye.

    sonra sırf iptal etme diye eskortlar gibi 20 defa arayıp yalvarırlar. en sonunda iptal ederler ama o bağlantı ücretini edevletten takip etmezsen 30 lira olur sana 300 lira .

    bunlara dikkat ederecek bağlattırmak istersen dediklerimi dikkatlice oku öyle bağlattır.

    ama bana göre fazla. 65 lira az para değil. bukadar izmetin parasını zaten söke söke alıyorlar. 16 megabite göre 65 lira az değil zaten.

    farklı firmalar varmış 44 liraya onları deneyebilirsin. ADSL hizmetlerinin hepsi aynı karın ağrısı zaten. hepsi telekomla anlaşıp bağlıyor evine.

    tahütsüz 40 liraya veren bazı firmalar var kampanyalı onları takip et. vodafone bir ara 40 liraya tahütsüz 8 megabit vermişti. az değil 25 lira var arasında.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek
    Roark bunu yazdı

    Altyapı yokmuş yani söyle eskiden bu evde internet kullanılıyormuş , yıkılıp yeni ev yapılınca internet kablosunu ( direkten , ya da merkezden ) binanın girişine kadar çekmemişler. Kutu konulması gerekiyormuş , 2 ay önce başvuru yapmış bu binada oturan biri 3 ay içinde hallolur demişler 2 ay bitmiş ne gelen var ne giden. Üstüne de düşmemişler , o yüzden Telekom bina girişine kutu koyana kadar mecbur farklı bir yöntem deniyeceğiz. 

    Şunu da sorayım , illa bu hattı Türk Telekom mu çekmek zorunda yani binanın girişine başka firma daha hızlı şekilde kutu koyacaksa ondan talep edelim 

    Kablonet'e başvuru yapabilirsin. Ama sokağından kablosunun geçmesi gerek. Telekomdan tamamiyle farklı altyapısı. Ayrıca en sorunsuz servis sağlayıcı.

    Bu arada Turkcell internete zam yapmış. 15 megabit hız adamlar için fiber internet demek.

    mkyb tarafından 27/Eyl/18 12:54 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek
    oinomaos bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

    2 gündür Türknet kullanıyorum 65 tl ödüyoruz. İnterneti adamlar çabuk açtılar ama problem yaşayınca operatöre bağlanmak hak getire. Adamlar abone ettikden sonra sallamıyor sanki seni. Bize 24 mbps e kadar hız verebiliyoruz size dediler 3 mbps alıyorum. Olaya bak.

    operatöre bağlanma. mobilden arıza kaydı oluştur. hızım şudur şu kadar vaad etmiştiniz de.

    eğer sıkıntı varsa onlar seni arıyorlar zati. zira benzer durum oldu ok dediler düzelttiler. 24 yaptılar. sonra bir gün baktım 32 gözüküyor upgrade bastım ertesi gün çat 32 oldu netim ki eklerim turktelekom 8mbps zar zor superonline da en fazla 11 veriyordu sonra kopma oluyor burada sabitleyelim diyorlardı. Gerçektende yanlışlıkla 13 falan yaparlarsa net kesiliyordu 1dk da. Turknet çatır çatır 1 seneyi geçti 32 veriyor.

    Twitterdan ulaştım. Hızınızı güncelledik dediler 3 den 6 ya çıktı ama bu da çok yavaş. Sonra yine ulaştım bunlara yine güncellediler ama değişiklik olmadı.

    Şuan download 6 mbps upload 50 kilobyte. Netspeede falan bakacam eğer bunlar bana 10 vermezlerse en az.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2011
    Erkek

    kasımda tahahütüm bitiyor cok arastırdım ve turknetin sanslıysan iyi oldugunu gözlemledim şansıma guvenmediğim için netspeed de karar verdim 


    Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 13367 Toplam Mesaj: 27
internet taahhüt