Tahribat Light Version
-
Tbt ye cepten girmeyi deneyeyim dedim.grafikti kildi tuydu derken edge uzerinden bile yuklenmesi hayli zaman aliyor.acep wap ile baglanilabilecek.post atilabilecek bi version nasil olur?yapmaya degermi?yaparmisiniz?
-
bakalim modlarin gorup ta$imasi ne kadar surecek
-
hocam kaç kisi girerki yada kaç kişinin cep terminali avuçiçi bilgisayarı var yada tel vs. zor ve gereksiz...
:-D erken kestirip attım ama goruslerim bu.
-
Abi GRPS ile giren varise , resimleri kapatsın zaten. Resimler derken... 60 Kb nın 1 kontor olduğunu unutmayın.... konular gelince load ı durdurun vs, tasarruflu GPRS nin birçok yolu var :) en azından ben çok şey yapıyordum .. yoksa faturanın önüne geçemezsin feci para yazıyor GPRS.
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
Abi GRPS ile giren varise , resimleri kapatsın zaten. Resimler derken... 60 Kb nın 1 kontor olduğunu unutmayın.... konular gelince load ı durdurun vs, tasarruflu GPRS nin birçok yolu var :) en azından ben çok şey yapıyordum .. yoksa faturanın önüne geçemezsin feci para yazıyor GPRS.
-----------------------------
gözünü sevdiğimin ülkesi telefonunda bile kota var .. -
cepten girsen ne olur girmesen ne olur, gprsdi wapti forum mu takip edilir yahu ;)
-
hoca resimleri kapatarak tasarruf yapabilirsin birde görmek istediin kadarını load ladıgı anda orda durdur bide konunun vukatlarda ne işi var :)
-
ben tatilde girdiğimde kendime özel bi bölüm yapıom, ama sadece aktif konuları ve konudaki mesajları yüklemek için
ama üyelere acılacak şekilde değil..
normalini kodlamaktan şaftımız kaymış bide wapınımı yapalım :|
-
Oncelikle ebeninkü diyorum fenerist.cuk kadar ekranda nerden bulayim okadarini.buna sukur. Hoju ben isim geregi her dakika pc basinda olamiyorum.bu durumdaki arkadaslar bi hayli vardir herhal.olsa nasil olur dedim.ayrica olsa guzel olur.olmasa olmamis olur.ki suanda telden girmek durumundayim misal
-
hoca cok zor bişey deil bi konuya tıkladın ilk mesajı okudun baktın ilgini cekmedi tüm sayfayı indirmesini bekleme durdur orda ben öle yapıom valla :)
-
hiçbirine gerek yok
http://www.operamini.com/ bu adresten indireceğiniz OperaMini çok taşaklı bişi, nasıl yapmışlarsa sayfaların boyutları baya küçülüyo, bide Turkcell internet paketiniz varsa tam süper oluyo ;)
Toplam Hit: 1574 Toplam Mesaj: 11